Stjärntydning

I många hundra år har människor använt den astrologiska tolkningen, eller astrologin, för att hjälpa dem att fatta beslut om sitt liv och sitt arbete. Varje stor regent eller känd militärledare – här till exempel den berömda Wallenstein, med sin astrolog / astrolog Seni – hade tidigare sin egen rådgivare, som handlade i enlighet vad stjärnorna gav dem för råd. Astrologen, eller stjärntydaren vid domstolen, stod till exempel mellan militärledaren och armén i händelse av krig. Det var även han som avgjorde oddsen för, om det finns krig eller inte, om den stora striden utkämpas idag eller senare, om vissa förhandlingar är användbara eller inte. Astrologi / stjärntolkningen är fortfarande närvarande idag och tjänar vissa människor som en guide eller hjälp i livet. Människor som kanske är osäkra på sina beslut ställer olika frågor som “Kommer jag att få jobbet”, “Kommer jag att gifta mig med honom eller henne”, “Kommer jag att hitta min stora kärlek”, “Kommer jag en dag att få barn och Hur många? “,” Kommer jag att få lite pengar? “Kommer jag att behålla hälsan “etc. De frågor som ställs besvaras av en astrolog på plats eller av lämpliga rådgivare på Internet. Stjärntolkningen för den intresserade kan göras antingen skriftligt, eller muntligt, via e-post eller via telefonrådgivning.

Horoskopet

Beroende på stjärntecknet – Vattumannen, Fiskarna, Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten och Stenbocken – skapas motsvarande horoskop av astrologer som gäller för alla områden i det dagliga livet. Till exempel finns kärlekshoroskopet, partnerhoroskopet, det dagliga horoskopet, det månatliga horoskopet, det årliga horoskopet, det professionella horoskopet och många fler.

Stjärntolkningen praktiseras också av olika kulturer, särskilt det kinesiska horoskopet och det native amerikanska horoskopet, är populära.

Stjärnorna tolkas – som ordet redan säger – genom att tolka stjärnorna. Hur var konstellationen för motsvarande månad på födelsedagen och timmen i förhållande till solen, månen etc. Detta beräknar man via stjärntecknet för den person som söker råd, och även via ascendenten, vilket också är av stor betydelse för ett horoskop.

Varje stjärntecken har mycket specifika faktorer, färdigheter, svaga punkter etc., som i kombination med ascendenten och andra viktiga faktorer utgör den enskilda personens förutsättningar.

Om du har ett visst intresse för esoterik och astrologi eller stjärntolkning, kan du naturligtvis också skapa ditt eget horoskop, men du måste känna till ämnet.