Tvillingarna – 21 maj – 21 juni

Tvillingen är mångsysslare

På grund av gammal folktro så föreställer sig många att tvillingen ska ha två själar i samma bröst. Inget kan vara mera fel. En Tvilling har fullt upp att hålla reda på sig själv. En tvilling är extremt känslig och tar lätt skada av negativitet och sårande ord. Han är mycket hjälpsam och anpassningsbar över genomsnittet och som alla lufttecken snabba i beslut.

Tvillingen vill ha omväxling

Som Tvilling vill han ha omväxling och rörelse liksom alla lufttecken. Med sin charm och vänlighet är han en populär gäst på alla fester och andra sammankomster. Med sin höga intelligens så tillgodogör han sig alla intryck av vad han ser och läser. All kunskap tillgodogörs och sparas  med enkelhet.

Tvillingen är hjälpsam och anpassningsbar

Lufttecken symboliserar förändringsbenägenhet, och Tvillingen är inget undantag. Han är alltid på jakt efter nya impulser och det kan ge honom ett intryck av flyktighet. Till hans positiva egenskaper hör anpassningsförmåga och hjälpsamhet.

Tvillingen har inte nerver av stål

På grund av hans ständiga spänning så har Tvillingen inte de bästa nerverna. Du kan såra honom snabbt, även om han inte visar det direkt. En tvilling kan också bli riktigt arg, men han lugnar sig snabbt och oftast kommer en ursäkt strax därpå.

Tvillingarnas särdrag fördelat på månadens tre delar

21 maj – 31 maj

Tvilling född i den första tredjedelen av tecknet är särskilt förtjusta i att resa. Hans kommersiella talang är särskilt uttalad. Kombinationen i detta är frekventa affärsresor. Tvillingen är förutbestämd att studera naturvetenskapliga ämnen.

1 juni – 10 juni

Tvillingen från andra delen av stjärntecknet har en förkärlek för konstnärliga yrken. Hans tendens till musikalitet är särskilt uttalad. I denna grupp finner man många kompositörer och andra yrkesverksamma musiker.

11 juni – 21 juni

Tvillingen från denna tredjedel har svårt att bestämma sig. Ofta håller han på med många olika saker samtidigt. Han kan ha många olika yrken samtidigt och ha många järn i elden.