Tvillingsjäl

Flammande hjärtan som smälter samman

Var kan jag hitta min tvillingsjäl?
Var kan jag hitta honom, den här personen som får mitt hjärta att slå snabbare och som rör min insida som ingen annan? Många människor är säker på att ställa sig denna fråga. Finns det faktiskt en tvillingsjäl för oss alla, som vi känner oss så förbundna med, som om vi vore en? Det finns verkligen någonstans. Vi måste bara hitta honom! Vi har alla denna dröm och vi längtar efter någon som verkligen passar oss. För många är det dock en dröm, för inte alla partnerskap löper harmoniskt och perfekt. Man inser snabbt att man inte passar ihop lika bra som utseendet, genom rosafärgade glasögon, i fasen av att förälskelsen har gjort gällande. Efter kort tid ebbar kärleken och förståelsen för varandra ut, och förälskelsen tål inte vardagslivets krav. Det skulle verkligen inte hända med en tvillingsjäl!

Vad har tvillingsjälen som andra inte har?

Vem är den här personen som är så unik och attraktiv för mig? Vilka egenskaper måste han ha? Frågor på frågor! Baserat på exakta födelsedatum (datum, år, tid och födelseort), kan en astrologisk analys avslöja vår djupaste längtan och önskningar, i samband med kärlek och partnerskap, och visa oss vilka egenskaper den rätta partnern måste ha, för att göra oss lyckliga. En sådan välgrundad analys tillhör en erfaren astrolog. Det belyser inte bara våra personliga förhållanden, utan behandlar också vår inre partnerbild som vi letar efter. Följande tre exempel använder stjärnteckenkombinationerna, för att visa vem som kan harmonisera med vem, eller vem inte, och varför. Men kom ihåg att detta bara är grova allmänna uttalanden som kan, vara underhållande.

Exempel 1: Väduren och Lejonet attraherar

Dessa två stjärntecken tillhör eld-elementet och har därför mycket gemensamt. Det majestätiska Lejonet utövar en oemotståndlig attraktion på den livliga Väduren och vice versa. Dessa två eldtecken är gjorda för varandra, så att säga.

Väduren och fiskarna lever i olika världar

Många likheter kommer knappast att upptäckas i denna konstellation. Den spontana Väduren och den känsliga Fisken lever i olika världar, och kommer att ha svårt att förstå varandra på lång sikt.

Exempel 2: Stenbocken och Jungfrun är en perfekt matchning

Jungfrun anses vara den främsta kandidaten, när det gäller vilket stjärntecken som passar Stenbocken. Tack vare samma åsikter och värderingar går dessa två jordtecken helt underbart ihop.

Stenbocken och Vattumannen har inte ett enkelt liv tillsammans

Som ett jordbundet stjärntecken, gillar Stenbocken att fatta beslut och låter sina ord följas av handlingar. Det är annorlunda med Vattumannen, som hör hemma i lufttecknet, och det är precis det som gör denna koppling så svår.

Exempel 3: Tvillingarna och Vågen har samma våglängd

I detta sammanhang möts två lufttecken som är sanna förförare. De känner sig snabbt dragna till varandra och blir kära i varandra.

Tvillingarna och Oxen blir för mycket av varandra

Den mysiga Oxen uppfattar Tvillingens rastlöshet som stressande och det är precis det som hopplöst överväldigar honom. Dessa två stjärntecken är för olika för att ha det riktigt lätt med varandra.