Singelhoroskop

Letar du fortfarande efter en lämplig partner?

Läs bara vad det enskilda horoskopet har att säga till dig.

Hur uppfattas du med ditt stjärntecken? Var kan det se framgångsrikt ut? Anses du vara en tråkmåns, en som bara snackar eller en het sexbomb?

Detta enda horoskop, har svar på alla dessa frågor och vem vet? Kanske hittar du det ena eller andra förslaget här, om hur du kan övertyga Amor, så att han skjuter pilarna i riktning mot din drömpartner.

 Väduren som singel

Den roliga Väduren är definitivt redo för ett snabbt äventyr, och har vanligtvis inga problem med att göra nya bekantskaper. Han låter ingen låga slockna, han är spontan och han tvekar inte länge.

Med sin direkta personlighet, kan det dock hända att han inte möter mycket gillande. Väduren vill inte ha tråkigt. Den som engagerar sig i honom, kan förvänta sig att skoj och mångfald verkligen inte kommer att fattas. Väduren kan inte ha något att göra med en soffpotatis. Han skulle sitta och gäspa. Här kolliderar två världar som inte kan förenas.

Var finns den ensamma Väduren?

Väduren finns överallt där något händer och det är just där han gör sina bekantskaper. Det kan vara likväl på en äventyrsresa och vid ett sportevenemang, som på diskoteket, på en konsert eller på mässan. Väduren kommer knappast att prova lyckan med kontaktannonser, och han kommer inte att hittas på dejtingsidor heller.

Oxen som singel

Oxen är inte nödvändigtvis en våghals och han gillar att ta sig tid att välja en partner. Men när han har gjort sitt val, har bestämt sig för någon, och vill binda sig, ska det vara densamma för alltid, och alltid ska vara en livstid.

Att vara jordnära och njutning är två olika saker, men båda sakerna tillhör Oxen och är samtidigt de förhållanden som han förväntar sig av mannen eller kvinnan i sina drömmar.

Det är här den enskilda Oxen binder sina band

Oxen väntar först, och är ovillig innan han låter sig flirtas med. Det är ingen brist på beundrare, men han tar sällan initiativet på egen hand. Han gillar att kombinera sin fritid med sensualitet och nöje. Han älskar också bekvämlighet. Det är mer troligt, att du hittar honom på en konsert, på bio, i en restaurang, i en vinbar, på en promenad i skogen eller på landsbygden, på en filt vid en picknick, än vid ett maratonlopp eller djuphavsdykning.

Tvillingen som singel

Den livliga Tvillingen, med sitt öppna sätt, har inga problem med att närma sig andra människor. Om han är ute efter en snabb erövring, kommer han lätt att nå målet för sina önskningar.

Tvillingen älskar att chatta, och det är lätt för honom att träffa nya människor var som helst, när som helst. Tvillingen är en välkommen gäst och borde inte saknas på någon fest. Han är en riktig expert på att flirta. Men ändå, så enkelt som Tvillingen kan göra bekantskaper, brukar han ändå förbli ytlig. Följaktligen kan det vara svårt att faktiskt få Tvillingen på kroken.

Du hittar Tvillingen på varje fest och vid alla typer av evenemang. Med sina olika intressen, finns han nästan överallt. Han kommer inte att saknas vid något musik- eller sportevenemang, och den som letar efter honom på golfbanan hittar honom där, lika ofta som på en bergsklättring, vattenskidor, matlagningskurs eller språkkurs.

Kräftan som singel

Den känsliga Kräftan är inte nödvändigtvis född att förbli singel. Han behöver tryggheten och stabiliteten i ett gediget partnerskap. Han är definitivt inte ute efter ett snabbt äventyr på första dejten.

Han är en ovillkorlig romantiker, vars hjärta glöder på en mysig kväll för två, vid levande ljus. Spontana äventyr av rent erotisk natur är inte hans sak. Han gillar att gosa, och vill kunna bygga tillräckligt med förtroende, innan han blir involverad i ett förhållande.

Kräftan är inte den som tar för sig, utan väntar tålmodigt på att bli kontaktad. Istället för att flirta vilt håller han låg profil. Han tar sällan det första steget på eget initiativ. Kräftan avslöjar inte mycket om sig själv först, men han är en särskilt bra lyssnare. Den som litar på honom och avslöjar sina känslor för honom, har redan vunnit den första rosen.

Singel Kräftan snokar inte – han bryr sig på riktigt

Det är mer sannolikt att Kräftan påträffas vid familjefester eller i klubbar, än vid riskfyllda sportaktiviteter eller evenemang. En familjär miljö bland bekanta människor är mer hans grej. Den som möter en Kräfta för första gången på en bröllopsfest med sina släktingar eller vänner har stort redan stort försprång, och kommer att finna det lättare att skapa de första förslagen än någon som möter honom någonstans offentligt.

Det är inte så ovanligt att Kräftan plötsligt blir kär i någon han kände tidigare, som han råkar träffa igen någonstans, efter många år. Det kan vara lekkamraten, klasskompisen eller en kollega.

Naturligtvis kan Kräftan också hittas någon annanstans. Men när han befinner sig på okänt territorium, bör man närma sig honom försiktigt och känsligt för att vinna hans hjärta. Kräftan gillar att ta hand om andras bekymmer och behov. Den som väcker hans hjälpsamma ådra har en god chans att komma lite närmare honom. Partnerhoroskopet på dessa sidor avslöjar vilka stjärntecken som passar bra med Kräftan.

Lejonet som singel

Det är inte svårt för den självsäkra Lejonet att sätta ljuset på sig själv, och lyckas vinna kvinnan han önskar på mycket kort tid.

Han är på den vinnande sidan, även i kärlek. Ett Lejon är alltid redo att flörta, han är beundrad och älskad och vet, som ingen annan, hur han tar varje hjärta med storm med sin charm och karisma. Med ett självförtroende som är inneboende i honom, vet han hur man sätter sig i rampljuset och hur man kan få uppmärksamhet. Han tycker om att bli beundrad och uppskattar särskilt komplimanger. Den som vet det, har ett trumfkort i handen för att vinna Lejon-hjärtat för sig själv. Här kan du ta reda på vilka andra fördelar och svagheter ett Lejon har.

Singel Lejonet imponerar med sin uppförande

Med sin förkärlek för lyx, finns Lejonet i exklusiva ädla restauranger och femstjärniga hotell, samt på golfbanan eller på teatern. Du kanske också stöter på honom på en galleria med de dyraste butikerna. Varhelst Lejonet rör sig är han omgiven av en touch av extravagans och glamour. Om det var upp till honom, skulle en röd matta faktiskt rullas ut för honom överallt, där han kunde gå stolt och med värdighet.

Jungfrun som singel

Jungfrun är försiktig och en mästare på att dölja sina sanna känslor. Hon tenderar att stanna i bakgrunden och närma sig nya människor försiktigt. För Jungfrun räknas fortfarande värden som anständighet, tillförlitlighet och ärlighet till de viktigaste. Innan kärlekens flamma verkligen börjar brinna för henne, tar det lite tid. Den mycket citerade kärleken vid första ögonkastet, kommer sannolikt inte att hända en Jungfru, även om undantaget naturligtvis bekräftar regeln. På grund av den sinnesstyrda attityden till livet, verkar en person som är född under Jungfruns tecken initialt lite sval och reserverad mot sin tilltänkta partner. Den man som blir involverad i en Jungfru, kommer snart att upptäcka att han har en omtänksam och absolut pålitlig följeslagare vid sin sida. Partnerhoroskopet berättar vem som passar särskilt bra med Jungfrun. Det enda är att Jungfrun inte fiskar i okända vatten Jungfrun är känd för att vara försiktig.  Hon är dessutom sparsam med sina pengar. Du kommer därför att träffa henne mer på fyndmarknaden än i delikatessbutiken. En Jungfru gillar att knyta kärleksband där hon har tillräckligt med tid för att lära känna sin partner bättre. Det är därför det inte sällan är arbetsplatsen eller en förening, som relationer börjar. Det är inte ovanligt att det bara glittrar till, efter flera år när de träffas igen av en slump, till exempel vid en klassåterförening.

Vågen som singel

Med sin medfödda charm och glada vänskap är det inte alls svårt för en Våg att få uppmärksamhet och att närma sig andra, på ett vänligt och öppet sätt. Hon är redo att flörta när som helst, när som helst. En Vågen som singel gillar att umgås, ju mer, desto bättre.

Vågen har inga problem att engagera sig i ett stort antal icke-bindande bekanta, som dock alltid förblir ganska ytliga.  De har sett varandra någonstans, de känner varandra och träffas för en kopp kaffe eller småprat.

Så det är oundvikligt att Vågarna först gör misstag, innan de faktiskt binder sig. Beslutet är ofta svårt för henne. Men om hon sedan blir involverad med en partner, kommer hon att göra allt för honom och alltid sträva efter att hålla relationen harmonisk. Du kan läsa mer om egenskaperna hos en Våg i beskrivningen av stjärntecknet på dessa sidor.

Singelvågen behöver inte söka – men hon måste välja

Oavsett var singelvågen dyker upp kommer det inte att saknas beundrare. Med sin omtyckta karisma och i en smakfull klädsel går hon aldrig obemärkt förbi. Du hittar henne överallt och gör bekantskap i utomhuspoolen eller på campingen eller på ett glittrande party.

Skorpionen som singel

Den mystiska, djupa Skorpionen faller inte för komplimanger och smicker, om de inte menas på allvar. Han är känd för att vara envis och misstänksam. Innan en Skorpion blir involverad i någon kommer han först att känna sin partner på pulsen, men hålla sig lite reserverad.

Han vet hur man döljer sin känslighet, sin sårbarhet och passionen som brinner inuti honom, bakom en lekfullt reserverad mask. När singeln Skorpionen flörtar ger han allt eller inget alls. Med djup blick och en nästan magnetisk karisma, drar han objektet för sin beundran till sig, med sin förtrollande kraft.

I kommunikationen är Skorpionen ganska enkel, och när han ställs inför ett val, mellan ärlighet och artighet, kommer han alltid att föredra ärlighet. Inte minst på grund av detta kan han ibland vara attraktiv och motbjudande samtidigt, men det är precis det som gör honom så fascinerande.

Singelskorpionen är inte lätt att se igenom

Om du vill träffa en singel Skorpion kan du hitta honom i en bar eller i en trendig pub, samt på en esoterisk mässa eller på en konstutställning. Varenda Skorpion är också öppen för en mystisk blind date eller ett spännande möte med en internetbekant. Han älskar det ovanliga, är inte rädd för det okända och en gnutta risk och farlighet, är också välkommet.

Skytten som singel

Alla dörrar är öppna för den sällskapliga Skytten och han tas emot väl överallt, på grund av sin vänliga natur. Även om han har en hälsosam nivå av anpassningsförmåga, lyckas han alltid ta sig fram själv.

Han är en bra underhållare, med ett glatt sinne och varierade intressen. Om singeln Skytten är på ett flirtigt humör, söker han vanligtvis ett okomplicerat och avslappnat förhållande först.

Det är inte ovanligt för en Skytt, att överdriva kärleksförmågan, med sin sällskaplighet och villighet att flirta och ge löften i känslor, som han inte alltid kan hålla. Du kan läsa hur Skytten kryssar i beskrivningen av zodiakens tecken på dessa sidor.

Singeln Skytten är lätt att inspirera

Du behöver inte leta efter den roliga singelskytten i det mörkaste hörnet av en bar eller på den ensamma bergstoppen. Han gömmer sig inte, och kan hittas överallt där e-postmeddelandet går fram. En Skytt kan inspireras till nästan allt, och saknas inte på någon fest eller händelse. Det spelar ingen roll om han störtar ut i nattlivet, sitter på läktaren för ett spännande sportevenemang eller är ute på sin cykel. Det viktigaste är, att det är kul och det blir inte tråkigt.

Stenbocken som singel

Den seriösa och något reserverade Stenbocken tänker inte mycket på en icke-förpliktad flirt. Med honom står den snabba och enkla erövringen inte på programmet, utan när han söker, kommer han med allvarliga avsikter.

Stenbocken är inte en våghals, han är alltför disciplinerad och jordnära för det. Innan han planerar en date, tar han sig tid och tänker noga och eftertänksamt om det är värt att engagera sig i den berörda personen. Stenbocken låter sig knappast bli överväldigade av sina känslor och han tappar inte huvudet så lätt.

Den som vill komma närmare en Stenbock som är singel, och väcka hans intresse, har en bra utgångspunkt i en delad hobby. Om du också är redo att prata med Stenbocken om ditt arbete, är det här de bästa förutsättningarna för en första date. Men det krävs fortfarande mycket tid för att fullkomligt vinna hans hjärta.

Stenbocken stressar inte någonting

Singeln Stenbocken är en arbetshäst, och därför är det inte förvånande att han är en av de stjärntecken som ofta har letat efter och hittat sin livspartner på jobbet. Stenbocken har alltid sina känslor under kontroll, varför han sällan kommer att bli kär vid första ögonkastet, till exempel vid ett evenemang eller när de handlar i snabbköpet. Den som vill träffa honom utanför sin arbetsplats kan stöta på honom på en bergsvandring, eller när han praktiserar en av sina hobbys.

Vattumannen som singel

Den frihetsälskande och okonventionella singeln Vattumannen dansar ofta på flera bröllop samtidigt.  Det vill säga, var helst det rör sig kan man hitta honom. Med sitt bekymmerslösa sätt tas han emot väl överallt och får lätt nya vänner. Vattumannen har som regel en stor vänkrets, är känd som en glad lax, och missar ingen fest.

Bara på grund av detta, lär han känna nya människor och ensamhet är ett främmande ord för honom. Vattumannen är älskvärd och uppskattad för sitt öppna sätt. Han är redo att flirta när som helst, var som helst, men han har trots det svårt att stadga sig. Om du vill erövra en Vattuman som är singel, bör du inte omedelbart göra anspråk på ägande. Då skulle Vattumannen springa iväg all världens väg, och vara borta på nolltid.

Vattumannen lockas av det nya och det okända

Vattumannen som singel gömmer sig inte, han älskar det publika. Du kan träffa honom var som helst, på bio och på en konsert såväl som på en förening eller på en fest. Han har ett brett spektrum av intressen och är alltid på gång med något. Om du vill fånga en Vattuman, ska du inte vara negativ och framför allt inte en tråkmåns.

Fisken som singel

Den blyga och känsliga singeln av Fiskarna vill bli upptäckt och försiktigt erövrad.  Den romantiska tanken, och världen av drömmar och fantasier tillhör honom, och du bör vara beredd på det innan du blir involverad i en Fisk.

Han är en av de känsligaste av stjärntecknen och gillar att du möter honom med nödvändig empati. Fisken är inte ute för snabba äventyr och lösa förbindelser.  Men om han har vunnit det nödvändiga förtroendet, kommer han att njuta av att kramas, alltid lite i hopp om att du kommer att läsa hans önskningar i hans ögon.

Singelfisken älskar naturen

Om du vill träffa den ensamstående Fisken, har du mycket goda chanser i naturen. Han älskar havet och känner sig mest bekväm, när det finns vatten i närheten. Men singelfisken finns också alltid tillgänglig för en kväll i stearinljusets sken, i en hemtrevlig atmosfär. Han kommer knappast att kunna motstå en inbjudan till ett romantiskt hotell eller till en god middag med levande ljus.