Horoskopet med gott humör

Låt oss vara ärliga, kära läsare: Har du redan skrattat idag? Skratt är det bästa läkemedlet, även om det kan fastna i halsen, när du läser och lyssnar på nyheterna. Tiderna är svåra och du vill verkligen inte se de dagliga skräcknyheterna längre, eller hur?

Men det är just därför det är särskilt viktigt att vi inte låter de dagliga nyheterna få oss nedslagna. Stanna upp ibland och försök göra det bästa av varje situation för oss själva, och naturligtvis för våra nära och kära. Det finns dagar då det inte är lätt, ens för döda optimister, att hålla ansiktet utåt under kontroll och hålla sig på gott humör. Vi vill därför ge dig ett gott humörhoroskop för varje stjärntecken och hoppas med den här presentationen, att den ena eller andra av er, åtminstone ibland, kommer att sätta ett litet leende i mungipan. Ha kul medan du läser!

Hur kan varje stjärntecken bli på gott humör?

Det är sällan tråkigt för en riktig Vädur.

Han gillar att reagera spontant och är alltid öppen för nya idéer. Dessa egenskaper kan hjälpa honom att inte låta sitt humör förstöras även i tider av kris och svåra situationer. En spontan pubrunda med vänner eller kollegor kan snabbt få Väduren ur en tillfällig svacka. Att utöva distraktion är också ett bra sätt att undvika frustration.

Oxen är ett av zodiakens tecken som vet exakt hur man gör för att njuta av livet.

När frustrationen och problemen i vardagen kommer till en Oxe, och allt blir för mycket för honom, är det hög tid för honom att få ett bättre humör med en god och rejäl måltid, helst tillsammans med sin partner. Förresten är Oxen glad som ett litet barn över allt jordnära och materiellt. Så om någon vill ge honom en gåva, för att få honom ur sitt dåliga humör, kommer en jordnära gåva av materiell natur, snabbt att sätta ett leende på hans läppar igen.

Tvillingarna är nyfikna och vill ha allt, bara inte tråkigt.

Om en Tvilling har en dålig dag, eller om något har fått honom att må dåligt, bör han bli distraherade så snart som möjligt innan frustrationen får överhanden. En Tvilling kan enkelt distrahera sig själv när han tar sig för, och snabbt komma på andra tankar igen. Det behöver inte vara en helt ny kostym, ett nytt litet plagg eller bara ett elegant tillbehör räcker gott. Om allt detta inte hjälper, bör Tvillingen söka kontakt med vänner. Konversationer är viktiga, men ibland räcker ett telefonsamtal för att få humörbarometer upp igen för detta stjärntecken.

Den inbundna Kräftan lider ofta av humörsvängningar.

För att snabbt komma på andra tankar igen och för att lura det dåliga humöret, kan du göra honom nöjd med en romantisk middag vid levande ljus och snabbt sätta ett leende på hans läppar igen. Men också att försköna sin lägenhet ger Kräftan mycket glädje, för han vill känna sig bekväm hemma. Hela lägenheten behöver inte omformas. Ibland hjälper ett litet föremål, placerad på rätt plats och Kräftan kan skratta igen.

Lejonet tillhör eldtecknet och har redan en positiv karisma på grund av sitt utseende.

Men Lejon är bara människor och inte maskiner, och när de är på dåligt humör är det inte särskilt bra att umgås med dem. Som regel försvinner dock dåligt humör i en riktig Leo lika snabbt som det kom, och helt av sig själv. Om du möter lejonet med uppskattning och beundran kommer hans värld att bli bra igen mycket snabbt. En god måltid i en fin restaurang kommer också snabbt att ge ett lejon sitt strålande leende igen.

Jungfrun gör ofta på sitt eget sätt, gillar att klaga och kritisera och gör ofta livet svårt för sig i onödan.

När saker och ting blir riktigt dåliga, och stämningen är helt i botten, kan en Jungfru som har medfödd kärlek till ordning och reda hjälpa sig själv, att snabbt komma på andra tankar igen. Att sortera, städa och putsa kan vara en obehaglig obligatorisk övning för vissa andra stjärntecken, men inte för Jungfrun! När allt är snyggt ordnat, rent och snyggt, lyser Jungfruns ansikte och stämningen blir mycket bättre igen.

Vågen tillhör de människor som alltid är vänliga mot sina motståndare.

Du ser dem sällan sura. Naturligtvis kan något gå snett för den omtyckta Vågen, även om han
inte visar det så lätt. När Vågen möter leenden och vänliga människor, är hans värld snabbt tillbaka till det normala. En sak är dock pest för detta stjärntecken på dåligt humör, och det är att vara ensam. När Vågen möter andra människor, återfår Vågen snabbt sitt leende.

Skorpionen är känd för sin skarpa tunga.

Du hackar inte med dina ord, men han är känslig och känner sig lätt utsatt själv. Om stämningen hos en Skorpion är väldigt låg, är det särskilt erkännandet och uppskattningen från andra människor som snabbt kan få honom ut ur sina djupa tankar igen. En Skorpion skulle vilja tänka på det längre, men samtidigt känna trygghet, och om den har detta är hans goda humör inte i fara

Den eldiga Skytten utstrålar mycket optimism och har en uppiggande effekt på andra människor.

Egentligen ser du honom sällan på dåligt humör, men om han är det, kan bra-humörbarometern snabbt höjas igen om du ger honom en plattform där han kan uttrycka sig och presentera sig. Det behöver inte vara en stor scen, ett besök hos vänner eller släktingar räcker.

Den ödmjuka och pålitliga Stenbocken är särskilt glad att få beröm och erkännande.

För det mesta finns det mycket uthållighet och nedlagt arbete i det han har skapat och uppnått. Om du visar honom respekt och uppskattning för det, kan även en Stenbock på uselt humör förvandlas till en strålande man på några sekunder.

Den okonventionella Vattumannen ser man sällan på dåligt humör.

Han är optimist och alltid öppen för nya idéer. Vattumannen kan snabbt köra humöret från noll till hundra genom att söka sällskap av glada människor. Vattumannen kan inte klara av mycket kroniskt grymma saker. Om han undviker detta behöver han inte oroa sig för sitt goda humör.

Den själsliga Fisken drar sig ofta tillbaka när han känner sig missförstådd.

För att få honom ur sitt dåliga humör krävs bara lite mer förståelse, empati och en kärleksfull gest från hans partner eller vänner. En inbjudan till en romantisk middag vid levande ljus får också den känsliga Fisken att lysa, och möjligen till och med få glädjetårar i ögonen.