Julklappar och julhoroskop

Vad förväntar sig ditt stjärntecken vid jul? Vad kan du göra för att göra ledigheten harmonisk? Vad ska du ge till vilket stjärntecken, och vad är bättre att låta bli? Svaret på alla dessa frågor och mycket mer avslöjas i den fantastiska exklusiva julspecialen på Horoskop.com!

Julstämning

Stämningen för årets vackraste fest börjar redan under advent, antingen hemma med mysigt levande ljus och glögg, eller medan du promenerar genom gallerian med dess skimrande skyltfönster. Lägenheten är festligt dekorerad och en mysig förväntan smyger sig på. Allt kan ju vara så harmoniskt och fridfullt. ” Om det bara inte vore för den förbaskade julstressen”, som de flesta av oss dukar under av, om och om igen, varje år, som med ett knapptryck.

Ingen vill ha det, men nästan alla gör det: De låter stressa sig, ända in i det sista, vare sig det är att organisera familjefesten, köpa julklappar eller förbereda julmenyn. Förväntningarna är höga, allt ska vara så perfekt som möjligt, och partnern och familjen måste också fungera. Inte undra på att när luften går ur på julledigheten, när besvikelser blir oundvikliga och det blir en riktig krasch på kärleksfronten.

Här kommer lite tips och idéer, som man som vanligt ska ta med en nypa salt, när det gäller horoskop! Ha så roligt!

Vad ger du till olika stjärntecken till jul?

Julklappstips till Väduren

Ingenting går snabbt nog för Väduren. Han rusar genom adventstiden och beter sig som om julafton var sista dagen i världshistorien. Väduren får inte möjligheten att lugnt förbereda sig och se fram emot helgen.

Det finns alltid något han måste göra, som inte kan försenas. Han springer otåligt mot julen, och om du ser någon jaga genom butikerna på julafton, strax innan butiken stängs, är det garanterad en Vädur.

Tips till Väduren inför ledigheten

Om du är en Vädur och fortsätter att agera otåligt, så finns det en riktig strid i luften på julen!

Andas djupt och inse att julen bara är en dag om året. Du kommer definitivt inte att sakna det arbete du inte gjorde, tvärtom, allt kan vänta till efter jul! Sätt inte dig själv och dina nära och kära under press från självskapad stress, och ta dig tid och fritid för att medvetet njuta av tiden tillsammans med din partner och / eller med din familj.

Julklappstips till den lilla Väduren

Vädurar är lätta att glädja. De vill leva ut sitt lekbehov och är glada över allt som har med rörelse och variation att göra. Gärna en brummande batteridriven bil, eller pratande docka.

Tomten ska inte ha några pussel i bagaget. Lilla Väduren skulle bli besviken och Rubiks kub eller Memory skulle bara framkalla en uttråkad gäspning från honom. En bok? Ja! Men spännande! Ett instrument? Ja! Men det ska låta. Trummor gärna! (Och hörselskydd till föräldrarna)

Julklappstips till den kvinnliga Väduren

Väduren har garanterat en hobby. Hon kommer säkert att vara glad över gåvor som berör hennes hobby. Annars kan gåvorna för Vädurskvinnan vara lite ovanliga, oavsett om det är parfym eller ett presentkort till en upplevelse. Med en tryckkokare, en kaffemaskin eller en tråkig middag med levande ljus, skulle du bara irritera henne, mer än att behaga henne.

Julklappstips till den manlige Väduren.

Herr Vädur är glad över allt som är kul, extraordinärt och framför allt det som går snabbt. Att vara tävlingsförare för en dag, skulle säkert inspirera honom mer, än en ballongtur. Han kommer att vara mycket nöjd med ett presentkort för sådana, eller liknande spännande aktiviteter.

Om Väduren har en hobby är det vanligtvis hans bil, snarare än en frimärkssamling. Med gåvor som bidrar till att njuta av sin favorithobby eller sport, är det rätta valet.

Julklappstips till den äldre Väduren

Om Väduren är gammal betyder det inte att han också kommer att känna sig sådan. Oavsett om hon är mormor eller han är farfar, gillar de att leva hela vägen till slutet. Allt annat är trist. Allt som gör livet färgglatt och vackert gläder den gamla Väduren. Korsord håller hans minne på topp och träning håller honom i form. Vädurs-senioren vet detta väl, och är därför glad över allt som håller honom flexibel och fit. Det finns speciella gymkort för äldre medborgare, medlemskort i vattengympa, seniorvandringar och danserbjudanden i alla regioner. Mormor och morfar Vädur kommer definitivt gärna att få ett presentkort för dessa eller liknande aktiviteter.

Om fysisk rörlighet inte längre är så bra, gör ett utvalt hjälpmedel underverk för den gamla Väduren. Oavsett om det är en snygg och utsmyckad käpp, eller en toppmodern lättviktsrollator: Ingenting kan stoppa den gamla Väduren när han susar runt husen med den.

Julklappstips till Oxen

Oxen tar det lugnt och har inga större problem att komma i humör inför julhelgen. Han är en av representanterna för stjärntecknen, som utan problem lyckas möta helgerna utan stress eller hets.

Oxen vet vad mysighet betyder, och med sitt goda humör har han en direkt smittsam effekt på sin omgivning. Harmoniska helgdagar, med allt som passar med det, är mer populära än någonsin för Oxen i år. Med sin vänskaplighet och goda humör står ingenting i vägen för Oxen, att ha en fridfull jul i en festlig atmosfär.

Tips till Oxen inför ledigheten

Ditt balanserade humör håller i sig, kära Oxen, och det är bra. Du kan se fram emot en trevlig fest med dina nära och kära. Om du har en tendens till melankoli däremellan, oroa dig inte för mycket för det. Det har att göra med ditt förflutna, och det kommer bara upp igen på sådana här dagar. Detta påverkar dock inte ditt goda humör och en fröjdefull jul.

Ditt fysiska välbefinnande, i form av god mat och dryck är naturligtvis särskilt välskött under helgen. Håll lite måttlighet här, även om det är svårt. Din kropp kommer att tacka dig!

Julklappstips till den lilla Oxen

Den lilla Oxen är intresserad av saker, som kräver en viss mognad och tålamod från en mycket tidig ålder. Spel och böcker som också är relaterade till lärande är precis rätt för honom.

Barnet i Oxen är vanligtvis mycket praktiskt och kommer säkert att vara glad över att bygga konstruktioner, och presenter som är kopplade till hantverk eller slöjdande. Om den lilla Oxen blir bortskämd och får godis, för att fira dagen, kommer han att acceptera det tacksamt och med glänsande ögon.

Julklappstips till den kvinnliga Oxen

Fru Oxe är glad över gåvor som hon kan försköna sin trädgård eller balkong med, förutsatt att hon har en egen.

Men köksredskap får hennes hjärta att slå snabbare. Fru Oxe föredrar att vara praktisk och jordnära. Och det är precis som gåvorna ska vara. En bra kokbok eller brödkavel kommer säkert att göra henne en större tjänst än poesi.

Julklappstips till den manlige Oxen

Oxen är en faktarealist. Han bryr sig inte om nymodigheter. Om du ger honom gåvor, borde de ha visat sig vara användbara.

God mat och dryck är lika viktigt för honom, som saker som du verkligen kan använda i vardagen. Han kommer att vara lika glad över en bra flaska vin, en fin tårta eller en saftig köttgryta, som en värmande tröja, stickade strumpor eller en skyddsmatta för vindrutan på sin bil.

Julklappstips till den äldre Oxen

Ingen fråga om det: Mormor och Morfar Oxe ser definitivt fram emot en stor present-korg fylld med alla slags godsaker, som börjar med koffeinfritt kaffe, den obligatoriska julkakan, det goda smöret och skinkan, till flaskan med rött vin och Alladin asken. En vacker julstjärna för fönsterbrädan avrundar allt och mormor och morfar Oxen är nöjda och glada.

Julklappstips till Tvillingarna

Tvillingarna är under mycket press, har gjort alltför mycket igen, fastnar och vet inte hur man tar sig ur julen levande

De dansar runt på flera platser samtidigt och vill göra allt på en gång: baka kakor, köpa julklappar, bjuda in och underhålla allt och alla till jul, gå ut och klara av sitt jobb och vardagliga uppgifter. Naturligtvis fungerar det inte, och plötsligt är det julafton och Tvillingarna vrider på sitt huvud ur led. Julklapparna är på väg att levereras, men presenterna har inte varit inslagna, granen är inte dekorerad, några ingredienser saknas fortfarande till köket, duken är i tvätten och hunden måste fortfarande gå ut.

Tips inför helgerna

Lugn i stormen kära Tvillingar. Rom byggdes inte heller på en dag, och du behöver inte göra allt på en gång. Det är bäst att börja tillräckligt tidigt för att förbereda julen och göra allt som behöver göras före den 23: e.

Den 23: e, kan du sova, koppla av och vänta tyst på det som kommer. Ställ inte dina förväntningar för högt på dig själv, låt dig inte vara pressad, bara för att uppfylla andras förväntningar. Du kan gå ur spår och komma undan lite tidigare, om dina kära släktingar får ta över en del av uppgifterna.

Julklappstips till den lilla Tvillingen

Den lilla Tvillingen är livlig och nyfiken. Han har mycket fantasi och är född till en liten forskare.

Han vill leva ut sin kreativitet och kommer att vara särskilt glad över lämpliga åldersanpassade spel, böcker, byggsatser, experimentuppsättningar, magiska uppsättningar och alla andra möjligheter som tillfredsställer hans törst efter kunskap, och hans leklust. Allt som har med rörlighet att göra, kommer att sätta ett leende på hans läppar, vare sig det är ett hopprep, en boll, inlines eller en cykel.

Julklappstips till den kvinnliga Tvillingen

Fru Tvilling är mångsidig och redo för allt. Att hitta rätt present till henne är inte särskilt svårt. Dessa gåvor bör, emellertid, inte vara för tråkiga och fantasilösa, då skulle de kunna förvinna snabbt i ett hörn och glömmas bort där, för all framtid.

Tvillingdamen kännetecknas av kreativitet och god smak. Hennes gåvor ska också väljas ut enligt dessa kriterier. Med ett modernt klädesplagg, matchande tillbehör, en handväska i den senaste trenden, ett smycke eller bra vintersportutrustning kan du göra henne lika glad, som med en resa, en vistelse på ett spa, ett besök på bio, eller en ballongtur.

Julklappstips till den manlige Tvillingen

Du kan ge nästan vad som helst till Mister Tvilling, eftersom han är en särskilt mångsidig person. För det mesta har han inte ett speciellt intresse, eftersom han inte gillar att engagera sig och alltid har flera hobbys samtidigt.

Du borde inte ens komma till honom med tråkiga strumpor eller ens tofflor. Han skulle göra ett le och se glad ut, men verklig glädje skulle verkligen inte uppstå. Tvillingen älskar underhållning och är glad över biljetter till en konsert som uppfyller hans smak, eller en CD med en spännande film, eller en biljett till en fotbollsmatch, eller en klocka med så många funktioner som möjligt.

Julklappstips till seniortvillingen

Den gamla Tvillingen vill vara aktiv. Om han har en trädgård, en balkong eller en kolonilott kommer han verkligen inte att sitta där hela dagen, utan snarare vara aktiv och glad.

Han är öppen för nya saker långt in i ålderdomen och har inga problem att få vänner med moderna kommunikationsalternativ. Mormor och morfar Tvilling vet säkert också exakt, hur man surfar på Internet och hur man använder en mobiltelefon. En äldre Tvilling är säkert glad över dessa gåvor: bok, CD, mobiltelefon, gymredskap, inbjudan till dansevenemang eller en weekendresa.

Julklappstips till Kräftan

Kräftan söker harmoni och säkerhet hela sitt liv. Naturligtvis är det precis vad han vill ha, särskilt på julhelgen. Men hans eget temperament, och hans humör, kan förändras från högt jubel till likgiltig trumpenhet, och detta kan komma i vägen igen, och skruva ner den perfekta världen av harmoni till tystnadens täta dimma.

Ändå finns det ingen anledning för Kräftan att inte se fram emot julen, för i år har han de bästa förutsättningar för underbara timmar, med sina nära och kära. Kräftan borde bara vara lycklig istället för att gå på, på sitt eget sätt.

Tips för ledigheten

Njut av vad helgen har att erbjuda dig, kära Kräfta. Dagar kommer och går, låt inte något irritera dig. Julhelgen är över snarare än du tror. Så varför deppa?

Trots alla delikatesser, som du knappast kommer att missa vid julen, var uppmärksam på kalorierna. Din mage och tarmar kommer att tacka dig med välbefinnande, om du lämnar det sista på tallriken.

Julklappstips till den lilla Kräftan

Lilla Kräftan är vanligtvis ett tålmodigt och känsligt barn, som gillar att kramas och som kan lyssna ivrigt i timmar, när du läser något för henne.

Spel, böcker, I-pad, byggsatser, hantverksverktyg, gosedjur, nallebjörnar, dockor, verktygslådor för barn. Alla dessa kommer att glädja ett Kräftbarn.  Lilla Kräftan gillar att bli leka familj och gillar att vara mamma själv. Kläder och redskap för hennes favoritdocka, en dockspis, ett dockhus, en dockvagn, en liten dock-mamma kommer att vara glad över allt detta. Barnet gillar också bollar i olika storlek och färg.

Julklappstips till den kvinnliga Kräftan

Kräftan är en familjekvinna och vanligtvis en utmärkt värdinna och kock. Så hon har absolut inga problem med att se fram emot en ny mixer, bakplåt eller stekpanna. Tvärtom: dessa gåvor ger henne möjlighet att skämma bort, inte bara sig själv, utan också hennes nära och kära. Och det är precis vad hon verkligen gillar att göra.

Men det kommer också att ge henne ett stort nöje med ett vackert smycke, en klänning, en halsduk eller en ny väska. Ett presentkort för en vistelse på ett romantiskt hotell borde också tjäna sitt syfte, och när hon får en inbjudan till en middag med levande ljus, en musikal eller en teater, kommer glädjetårar sannolikt att gnistra i Kräftans ögon. Hon är och kommer att förbli en född romantiker.

Julklappstips till den manlige Kräftan

Kräftan är tålmodig, romantisk, omtänksam och lojal, men också särskilt känslosam och därför mycket sårbar. Till och med en felaktig gåva kan såra honom, eller till och med leda till fullständig inre blockering. Naturligtvis skulle han aldrig säga det! I allmänhet är det svårt för Kräftmannen att öppna sig helt och avslöja sina innersta tankar. Även för partnern eller de bästa vännerna är det ofta en bok med sju sigill.

Om du vill ge Kräftmannen ett riktigt nöje med en gåva, bör det vara en mycket personlig gåva, något som svarar exakt på honom, och tillgodoser hans personliga behov och intressen. Det kan vara en gosig kudde med hans namn på, en hemlagad tårta som han gillar så mycket, eller en romantisk CD, även som ett presentkort för en vistelse på sin favoritplats, eller exakt den ryggsäck som han har velat ha så länge.

Julklappstips till äldre Kräftor

Den gamla Kräftan tycker om att njuta av minnen, och är säkert glad över ett snyggt inramat foto, som en souvenir av en resa tillsammans, eller en bild av hans barnbarn.

Mormor och morfar Kräfta värdesätter också mysiga saker och kommer att uppskatta en varm filt, en fin kudde, en värmefilt eller varma tofflor. För att möta komfortfaktorn hos de gamla Kräftorna ytterligare, kan personliga hygienprodukter, en snygg ljusstake, en bra flaska vin eller likör eller en hemlagad kaka också tjäna sitt syfte.

Julklappstips till Lejonet

Lejonet har blandade känslor inför långhelgen. Vid en sådan här strålande fest har denna Lejonperson naturligtvis möjlighet att sätta sig i rampljuset igen och han kan visa vem han är.

I vilket fall som helst, är han inte snål med värdefulla gåvor till sina nära och kära, och mottagarna lyser i kapp.  Lejonet visar dock inte sin allra bästa sida när det gäller tålamod. Han irriteras snabbt av julhändelserna, gnäller och klagar igen och igen, emellanåt. Bortsett från det, ska helgen i stort sett gå harmoniskt till, för detta stjärntecken.

Tips till Lejonet inför helgen

Utöva uthållighet och återhållsamhet, kära Lejon, även om något irriterar dig. När allt kommer omkring är det festen för kärleken, och kritiken kan vänta. Svälj bara det du tänkte säga. Du kan alltid släppa ut din frustration senare. Du är ändå den största, den starkaste, den bästa och den vackraste! Oroa dig inte, de andra vet det och älskar dig!

Julklappstips till det lilla Lejonet

Det lilla Lejonet vet exakt vad han vill, och är mycket redo att hjälpa, till när det gäller att tillfredsställa hans önskningar. Han gillar att visa upp sig för att han vill behaga. Han kan också vara en riktig liten marodör som stjäl showen.

Lejon-barnet blir lätt förolämpat om saker inte går som han vill. Ett litet Lejon gillar leksaker av alla slag, även om blygsamhet inte är en av hans styrkor. Så dockvagnen kan vara några klasser större, dyrare och bättre och den fjärrstyrda bilen ska vara toppmodern. Med vackra kläder, skor och allt som tillhör en Lejon-passande outfit, kan du inspirera det lilla Lejonet från en tidig ålder.

Julklappstips till det kvinnliga Lejonet

Med loppisfynd från torgförsäljningen, är det bäst att inte komma framför ögonen på Lejonet. Ingen fråga om det: den här kvinnan älskar lyx och är imponerad av dyra och ovanliga gåvor. Hennes motto: Det som inte kostar mycket, kan inte heller vara värt mycket. Ju dyrare – desto bättre!

Lejonkvinnan är en född optimist och utstrålar livsglädje. Hon vill definitivt bli beundrad, och kommer därför att uppskatta värdefulla smycken, extravaganta kläder och en dyr parfym. Om du vill ge en lejoninna en present, men din plånbok inte tillåter en diamantring eller guldkedja bör du prova ett presentkort, för en fin måltid på en fin restaurang. Fru Lejon kommer att bli synligt imponerad.

Julklappstips till Lejonet

Lejonmannen kan smickras med gåvor som visar honom, att han beundras och respekteras. Han är beskyddaren, och den som visar generositet, i att ge och spendera. Ingenting är för dyrt för honom för sina nära och kära, men han tar också ansvar för sina egna behov. Han förväntar sig därför inte stora och dyra gåvor, från andra källor, men du bör hålla dig till spelreglerna.

Detta inkluderar gåvor som uttrycker tacksamhet, acceptans och uppskattning för hans person. Om han har speciella intressen, har en hobby eller är intresserad av andra kulturer, är en bok om ämnet precis rätt. Han skulle säkert också vilja ha ett presentkort för en långhelg i en metropol. Lite flärd och glamour kan inkluderas. Beroende på budget kan klassiska gåvor till Herr Lejon också vara en utvald aftershave, ett dyrt armbandsur eller en fin läderplånbok. Om du vill ge honom ett foto, ska du se till att han presenterar det i en sofistikerad ram.

Julklappstips till äldre Lejon

Gamla Lejon kan vara envisa, särskilt när någon försöker styra dem. Även under de senare åren gillar de fortfarande att sätta tonen, och vill inte vara utan extravagans, acceptans och en touch av lyx. Ett gammalt Lejon skulle hellre dö än förlora sin värdighet.

Mormor och farfar Lejon är säkert glada över en bra bok i sofistikerad bindning, eller en korg fylld med fina delikatesser. Sofistikerade gåvor som visar det gamla Leohjärtat att det fortfarande värderas, är bara som det ska. En särskilt fin kulspetspenna för att lösa korsord eller en inbunden årskalender kommer säkert att få gamla Lejonögon att lysa.

Julklappstips till Jungfrun

Jungfruns jul är väl förberedd och exakt planerad. Hon blir inte ens stressad. Varför ska hon? Allt är under kontroll, åtminstone är det vad hon tycker.

Jungfrurna kan dock ha gjort beräkningen utan de kära, som fortfarande finns där! Detta kan leda till kaos för denna naiva julskapare.

Tips till Jungfrun inför ledigheten

Gnäll lite mindre och visa dig från din bästa sida, även om inte allt skulle gå perfekt, och enligt din plan, kära Jungfru. Det är jul, och även om en julkula hänger lite på trekvart på trädet, behöver husets harmoni inte hänga snett. Eller hur?

Julklappstips till den lilla Jungfrun

Den lilla Jungfrun är ett stillsamt barn, och är inte benäget för känslomässiga utbrott. Men även om det kan verka lugnt, reserverat eller till och med lite stängt för sin omgivning, ser Jungfrubarnet exakt vad som händer i sin omgivning, för det vill trots allt vara med där det händer.

Dessa älskvärda små medmänniskor, får gärna meningsfulla gåvor som inte behöver vara dyra. Pedagogiska spel, böcker och leksaker av alla slag kommer att ge henne nöje. Den lilla Jungfrun kommer att tacka dig artigt för varje gåva, och behandla den med försiktighet, så att den inte går sönder. Efter att ha spelats, läggs spelet nu snyggt bort.

Julklappstips för den kvinnliga Jungfrun

Jungfrun är ganska reserverad. Hon framhäver sig aldrig. Jungfrun kommer definitivt att vara glad över gåvor, som matchar hennes praktiska framtoning. Hon förväntas inte att klä  sig med pälsar och smycken, hon är ju inget julgran! Ingen behöver heller hämta stjärnorna från himlen till henne. Hon föredrar det jordnära.

Jungfrun gillar detta: en kokbok, en trädgårdsguide, en kalender, en ny mikrovågsugn eller något praktiskt från hälso- och välmåendesektorn. Oavsett om det är en massageborste, rakhyvel för kvinnor, hårtork eller en ny hårborste, det viktigaste är att det är praktiskt!

Julklappstips till den manlige Jungfrun

Mister Jungfrun är hårt arbetande och pålitlig och en anständig person. Även om han vet hur man håller sina sanna känslor bakom masken, är han fortfarande glad när någon ger honom en gåva. Med sin inneboende blygsamhet förväntar han sig inte dyra gåvor. Det är viktigare för honom är, att de är meningsfulla och kommer från hjärtat.

Han blir säkert glad över en ny väckarklocka, förutsatt att den gamla just har gett upp. En funktionell klocka eller en bra bok som handlar om hans intressen, kommer att glädja honom lika mycket som en varm tröja eller halsduk. Om Jungfrumannen samlar något (mynt, frimärken, kristaller, etc.) kommer en vacker bit till hans samling att glädja honom av hela sitt hjärta.

Julklappstips till den äldre Jungfrun

Seniorjungfrun lägger stor vikt vid ordning och renlighet även i hög ålder. Hon är rädd för en smutsig och ostädad omgivning. En trevlig nötknäppare, ett paraply, en värmande yllefilt, ett pussel, en barometer eller en komplett liten väderstation, ett schackspel, ett fotoalbum, en vattenkokare, allt detta kommer att ge glädje åt mormor och farfar Jungfrun.

Julklappstips för Vågen

Vågen ska inte oroa sig för mycket i år. På helgen ska det vara sol och harmoni, så att ingenting står i vägen för ett avslappnat och fridfullt firande av julen.

Diplomatisk som han är, säkerställer Vågen personligen att ett positivt och balanserat humör sprider sig bland sina nära och kära.

Tips för ledigheten

Njut av den fantastiska atmosfären som råder i din personliga omgivning på juldagarna, kära Vågen. Du har just nu lite pengar över och är välkommen att prova något nytt.

Kanske har julkulorna, från de senaste åren, länge varit föråldrade och du ger julgranen en ansiktslyftning i år. Eller överraskar du dina nära och kära med en meny, som inte är väntad och inte har något att göra med traditionella julrätter? Hur som helst kommer du på något och det kommer att bli succé!

Julklappstips till den lilla Vågen

Den lilla Vågen är ett balanserat barn som syskon och vänner går bra ihop med. Vågen-barn vill behaga alla och gillar att se söta ut. Varje liten Vågen-flicka kommer att vara glad över ett make up-set för barn eller pannband och hårklämmor. Men även med en ny klänning eller nya skor kommer du snabbt att vinna hennes hjärta.

Vågen är en bra lekkamrat och är glad att ha någon form av leksak, som han eller hon kan dela med andra barn eller leka tillsammans. Detta är lika sant för flickor som för pojkar. Gåvor som barnet ska hantera ensam (pussel eller böcker) är därför inte riktigt första valet för den lilla Vågen.

Julklappstips till den kvinnliga Vågen

Vågen är en av livskonstnärerna i högsta grad. Hennes känsla av skönhet, hennes vänliga natur, i kombination med balans och hemtrevnad gör henne till en populär person. Hon lägger stor vikt vid snyggt utseende och visar smak när hon väljer sina kläder.

Vågkvinnan vet också exakt hur man ska njuta av sällskap, och du kan vara säker på att hon blir glad över inbjudan till en god måltid eller presentkortet till en spabehandling. Hon vet också vad man ska göra med snygga kläder och utvalda smycken

Julklappstips till den manliga Vågen

Den ambitiösa och vanligtvis framgångsrika och diplomatiska Vågen, har en hel del charm, och han vet exakt hur man använder den. Han kommer att förbli charmig och diplomatisk även om du ger honom något som han inte gillar, och som han inte kan ha användning för.

Vågen kommer att vara glad över allt som har att göra med kroppsvård, välbefinnande och njutning. Gymkort gör honom glad, likaväl som en bra aftershave eller lotion. Han kommer också att tycka om gåvor som slips, bälte eller plånbok, förutsatt att de är utvalda och smakfulla.

Julklappstips till den äldre Vågen

Gamla Vågar är underbara rådgivare och är vanligtvis i balans med sig själva och sin omgivning. Även den äldre Vågen har fortfarande en viss charm som han kommer att omge sig med under hela livet.

Det kan finnas gott om gamla, gnagande och dystra blickar i sällskapet, men en sak är säker: den gamla Vågen är inte en av dem! Du kan ge henne allt som är vackert. Hon är glad över föremål som hon säkert kommer att inreda hemmet med. Men även för en present-korg fylld med läckra saker som gör livet trevligt. Att ge presenter till en gammal Våg är inte svårt. Och hon uppskattar verkligen vackra och smakfulla förpackningar!

Julklappstips till Skorpionen

Förhoppningsvis har Skorpionen initierat nödvändiga förändringar i tid för helgerna. I så fall finns det inte mycket i vägen för en harmonisk julfest. Skorpionerna skämmer bort och blir bortskämd. Det är precis så det borde vara, eller hur?

Tips för ledigheten

Sörja inte de gamla dagarna kära Skorpion. Njut av långhelgen och koncentrera dig på det som är just nu, nämligen nuet! Vad som är över och vad som kommer är skrivet i stjärnorna. Nu är det jul och ledigheten är som bäst! Vad mer kan du önska dig?

Julklappstips till den lilla Skorpionen

Den lilla Skorpionen är extremt i behov av kärlek, å ena sidan och ganska krävande å andra sidan. Skorpion-barnet verkar alltid lite slutet, för att inte att säga förbryllande. Det försöker mycket tidigt att manipulera och dominera syskon eller lekkamrater.

Skorpion-barnet kan bli nöjd med spel, experimentpaket och böcker som stimulerar hennes lilla utforskande anda. Att leta efter en dold skatt, avslöja naturens gåtor, eller upptäcka vad som ligger bakom magiska tricks, kommer verkligen att inspirera henne. Lilla Skorpionen är mindre intresserad av tråkiga leksaker, eftersom hon alltid vill ta reda på hur, när och varför något fungerar.

Julklappstips till den kvinnliga Skorpionen

Som en klassisk piga vid spisen finns sällan Skorpion-kvinnan. Hon är en självsäker person och vill sätta tonen. Om du vill komma överens med henne, ska du inte bli avskräckt av hennes nycker, svartsjuka och passion. Skorpionen är lika kapabel till djup kärlek, som till djupt hat.

Om du vill ge en gåva till Skorpion-kvinnan, bör du se till att den här presenten signalerar för henne, att du har tänkt på vad hon gillar. Vad du ger henne är inte så viktigt. Det som betyder mer, är att denna gåva har något att göra med hennes personlighet. Du måste känna fru Skorpion precis, för att veta vad hon ska läsa, vad hon gör och vad hon vill pryda sig med. En ring med hennes favoritsten, till exempel, kommer definitivt att imponera på henne.

Julklappstips till den manliga Skorpionen

Skorpionen har humör och vill definitivt vara på den vinnande sidan. Han har svårt att klara nederlag och motgångar. Han gömmer ofta sin passion bakom en eftertryckligt reserverad mask. Hans egenart och självcentrering gör det svårt, att välja rätt gåva till honom.

Så för att det inte ska finnas någon besvikelse under julgranen, är det vettigt att försiktigt fråga Skorpionen lite om hans önskningar i god tid. Gåvan till Skorpionen borde definitivt ha en mycket personlig touch.

Julklappstips till den äldre Skorpionen

Den gamla Skorpionen är fortfarande ganska påhittig, och kommer knappast att låta sig tämjas, ens i ålderdomen. En shoppingvagn kan hjälpa honom att bära hem sina varor, så länge som möjligt. Han skulle säkert också se fram emot kosttillskott för personligt välbefinnande.

Julklappstips till Skytten

Om Skytten inte låter sig sättas under press, eller till och med sätta sig själv under press, kommer de säkert att njuta av en trevlig och fridfull jul. Hur som helst är stjärnorna i en bra position, för att äntligen ta itu med försenade besök hos släktingar på under julhelgen, eller för att säkerställa ett mysigt möte med familjen. Helgdagar, presenter, harmoni och glittrande ögon, hela härligheten. Det finns glädje!

Tips för ledigheten

Även om du kan se fram emot en trevlig julhelg, kära Skytten, ska du inte ställa dina förväntningar för högt. Ta bara allt som det kommer, för det är precis så bra det blir!

Julklappstips till den lilla Skytten

Den lilla krutdurken är vanligtvis ett självständigt och företagande barn, som samhället behöver som luften att andas. Att sitta ensam i ett hörn och måla en bild är inte hans grej. Skyttebarnet är lätt att hitta julklappar till. Han ser fram emot böcker och leksaker och skridskor, rullskridskor eller skidor.

Julklappstips till den kvinnliga Skytten

Skytten är en sann personlighet med ett stort antal intressen. Hon tycker inte om att bli reglerad. Självförtroende och stolthet finns bland hennes egenskaper, men ibland också en tendens att vara arrogant. Om du vill ge en present till fru Skytt, bör du välja något som passar hennes intressen och hennes törst efter kunskap. Eftersom kvinnor i Skytten vanligtvis är sportiga, kommer en lämplig gåva för hennes favoritsport att inspirera henne.

Julklappstips till den manlige Skytten

Skytten är en bekymmerslös optimist, känd för sitt öppna sätt och har många intressen. Han vill inte avstå från sin frihet. Om du vill ge Skytten glädje kan du göra honom nöjd med gåvor som har att göra med hans intressen.

Han vill gärna få en inbjudan till ovanliga aktiviteter, vare sig det är en segelflygning eller en ballongtur. Med gåvor för fritid och utomhusaktiviteter, är Skytten mycket nöjd.

Julklappstips till den äldre Skytten

Den gamla Skytten lägger stor vikt vid frihet och självständighet, även i ålderdomen. I ett beroende av hjälp eller till ett hem för gamla, kommer han verkligen inte att gå frivilligt. Om han skulle behöva hjälp, skulle han ändå vilja bestämma reglerna själv och vara ansvarig.

Den som vill göra mormor och morfar Skytten glad, kommer säkert att göra dem nöjda med gåvor, som gynnar fysiskt och mentalt välbefinnande. Men en minikryssning eller en seniorresa med buss, kommer definitivt att behaga en seniorskytt.

Julklappstips till Stenbocken

Stenbockarna kan se fram emot julen på ett avslappnat sätt och se fram emot underbara timmar med sina nära och kära. Stjärnorna ligger bra för detta stjärntecken och glädjen är i luften. I julens högtidsfest, kan saker till och med bli riktigt romantiska och det är inte alls omöjligt att den ena eller den andra Stenbocken trollar fram en förlovningsring under julgranen.

Tips för ledigheten

Låt inte krav och tjat på ledigheten stressa dig, utan vänd dig istället till de vackra och trevliga sakerna i livet. Det är bra, kära Stenbockar, för jul är ju kärleks- och glädjefesten. Håll dig i alla fall till saken och håll koll på vad som är viktigt för dig!

Julklappstips till den lilla Stenbocken

Lilla Stenbocken är ett tålmodig och ambitiös, men också ett reserverat barn. Det är inte alltid lätt för honom att få vänner. Stenbocksbarnet kan tänka logiskt och är vanligtvis självständig i tidig ålder. Den lilla Stenbocken kännetecknas av uthållighet. Han ger inte upp så lätt.

Dataspel, byggsatser och hantverk är helt i hans smak. Han kan spendera timmar på att tänka och logiskt planera, och vilar inte förrän den sista biten har hittat sin plats i det stora pusslet. Den lilla Stenbocken gillar att observera, så att du säkert kan ge honom mycket nöje en kamera, ett teleskop eller ett mikroskop.

Julklappstips till den kvinnliga Stenbocken

Stenbocken har båda fötterna på jorden. Hon är bra på att organisera och lyssna på tanken, snarare än magkänsla. Gåvor till Stenbockens kvinna bör vara användbara, stabila i värde och hållbara. Under alla omständigheter kommer Stenbocken att värdera materiellt värde mer än affektionsvärde. Istället för att ge henne vackra kort eller poesi, är det bättre att ge henne något konkret. Vad sägs om en klocka, ett smycke eller en hushållsassistent?

Julklappstips till den manlige Stenbocken

Herr Stenbock kan verka lite frånvarande, men är en trevlig och pålitlig person. En känsla av plikt är mycket viktig för honom. Han kan klara sig utan sentimentalism, så du ska inte komma till honom med sådana julklappar om möjligt. Stenbocken lägger stor vikt vid god kvalitet. Billiga varor kommer knappast att övertyga honom. Oavsett om det är ett verktygslåda, ett ny dokumentväska, något för bilen eller en ny cykelhjälm. Oavsett, kommer han att vara glad över allt som håller så länge som möjligt, är stabilt och av hög kvalitet.

Julklappstipsför äldre Stenbockar

Den gamla Stenbocken ser vanligtvis tillbaka på ett tufft liv, men han kan också peka på många framgångar. Ingenting fick honom att ge upp. Kanske det är därför han ofta verkar så lugn och reserverad. Den äldre Stenbocken kommer inte att förlora sin självkontroll, ens i ålderdomen, även om han är arg. När det gäller gåvor bör kvaliteten definitivt vara rätt.

Med dessa gåvor har du goda förutsättningar för att göra mormor och morfar Stenbock lyckliga: En varm filt, kortspel, ,Sudoko, bok, hörlurar, förstoringsglas med belysning, koncentrationsspel, mobiltelefon med stora knappar.

Julklappstips för Vattumannen

Visst har det funnits en eller annan jul tidigare, som Vattumannen inte minns så gärna. I år har han dock ingen anledning att klaga. Harmoniska och vackra helgdagar är populära, med allt som kommer med dem. Feststämning, harmoni, glädje, massor av gåvor och framför allt: massor av kärlek!

Tips till Vattumannen inför julen

Du har uppnått en hel del under de senaste veckorna, kära Vattuman. Allt detta fortsätter nu och julen blir riktigt trevlig. Trots allt, håll tillbaka lite med all mat och dryck som bjuds. Ät gärna, men överdriv inte’. Du bör vara lite mer återhållsam, särskilt med godiset. Det skulle vara synd att förstöra den vackra helgen med frosseri och magknip.

Julklappstips till lilla Vattumannen

Lille Vattuman är ett livligt och nyfiket barn. Han kan hålla sina föräldrar sysselsatta och ge dem magsår. Han vill bara veta allt. För att möta denna törst efter kunskap är spel, böcker och I-Pad perfekta, där Vattumannen kan leva ut sin fantasi och tillfredsställa sin nyfikenhet.

Little Vattuman är inte intresserad av spel som kräver tålamod. Han behöver gåvor som har att göra med aktivitet, rörelse och variation. Döda föremål är tråkiga. Det måste vara flexibelt och varierat.

Julklappstips till den kvinnliga Vattumannen

Den älskvärda och öppensinnade kvinnliga Vattumannen behöver sin frihet och har en stor krets av vänner och bekanta. Tråkiga prylar är ingenting för henne, så du tenderar att skjuta bort henne med dem, snarare än vinna hennes hjärta.  Vattumans-kvinnan är oerhört förtjust i att resa och kommer att vara lika glad över en kort resa till en storstad, som om en äventyrshelg. Med ett besök på en konsert eller en biljett till en musikal kan du definitivt göra henne glad.

Julklappstips till Vattumannen

Vattumannen älskar frihet och mår bra i sällskap. Hans utåt sett visade lugn och jämvikt, döljer ofta hans sanna temperament. Vattumannen lägger mindre värde på gåvor, som samlar damm någonstans i bokhyllan, eller i garderoben. Han kommer att bli mycket mer nöjd med en ny sin kamera, en GPS, en äventyrsresa, utomhus- och sportpresenter eller en fantastisk aftershave.

Julklappstips till den äldre Vattumannen

Även under senare år är den gamla Vattumannen fortfarande mångsidig och sällskaplig. Han ser fram emot ett besök, och ett livligt samtal. Det är tack vare hans anpassningsförmåga, som ordspråket ”Du borde inte plantera om ett gammalt träd”, inte har någon betydelse för honom. Den äldre Vattumannen har inga problem med att byta bostad eller flytta till annan ort.

Du kan imponera på honom med en inbjudan, till en weekendresa med buss eller båt, men han kommer också att vara väldigt glad över gåvor som håller kropp och själ i form. Ett Sudoko eller en korsordsbok, är verkligen lika korrekt som en elcykel, eller en resväska, som är lämplig för äldre medborgares kortare äventyr.

Julklappstips för Fiskarna

Fisken får sina pengar på julafton och är i feststämning. Hon känner sig bekväm med sina nära och kära och njuter av den harmoniska och fridfulla atmosfären vid levande ljus. Trots hennes humörsvängningar, kan man inte förvänta sig krisstämning till jul i år.

Tips inför helgerna

Var inte så lat, kära Fisk, när det gäller att lämna det varma rummet trots ledigheten. Den ena eller andrapromenaden för att smälta maten, kan inte heller skada under julhelgen!

Julklappstips till den lilla Fisken

Den lilla Fisken är lite blyg, behöver mycket stöd och behöver en god uppmärksamhet. På grund av hans ganska reserverade sätt, kommer du säkert inte att hitta honom bland tuffingarna på skolgården. Fiskbarnet verkar alltid lite tystare än sina lekkamrater. Den lilla Fisken kommer definitivt att vara glad över gåvor som motsvarar hans lugna sätt. Gosedjur, dockor, spel, böcker, I-pad, ljudböcker, Lego, modellpaket, magiska lådor, tåg och målarbok eller pärlor, allt detta kommer att glädja det lilla fiskhjärtat.

Julklappstips till den kvinnliga Fisken

Fisk-fröken är en känslig och charmig dam som styrs av sina känslor. Fisken-kvinnan söker skydd och säkerhet och är inte en av de kvinnor som ” vill vara herrn i huset” i förhållandet. Du kan göra henne nöjd, med nästan vilken gåva som helst, så länge det inte är ett presentkort för en farlig utflykt eller en äventyrsresa. I vilket fall som helst, sätter sig Fisken inte frivilligt i fara. Om du vill bjuda in henne på en utflykt eller en resa, borde det ha något att göra med romantik. En mysig helg på en vacker plats skulle vara rätt för henne. Oavsett om det är smycken, parfym, kläder, accessoarer, handväskor, biobiljetter, middagar vid levande ljus, choklad, böcker, musik eller gosiga kuddar: Fru Fisk blir rörd och kommer att bli glad!

Julklappstips till Fiskarnas man

Fisken är en extremt känslig och drömmande person, som avskyr stress och hektisk rusning. Om han har en hobby, kommer han att vara glad över en lämplig present om ämnet. Men han kan också inspireras av musik, en bra bok, en biljett för ett besök på teatern, en ny skjorta med matchande slips, eller en bra flaska vin. Det är inte svårt att ge gåvor till Fiskarna, men det bör komma från hjärtat och det måste vara kärleksfullt!

Julklappstips till den äldre Fisken

Den gamla Fisken föredrar att bli bortskämd och vårdad. Han vill inte vegetera ensam, men han värdesätter inte heller det liv och rörelse som det stora organiserade sällskapet erbjuder. Det viktigaste är att det finns någon, som bryr sig om och förstår honom. En varm filt, en paket värmeljus, en korg fylld med goda delikatesser, en bok, en läslampa, ett inramat foto eller en vacker ljusstake som dekorerar hans hem, allt detta kommer att glädja det gamla Fiskhjärtat.