Erotiskt horoskop

Det skulle säkert vara olämpligt, att blanda sig i människors intima liv, och hävda att det kan bero på stjärntecknet om någon är en våghals, den absoluta bomben i sängen eller till och med bara en fumlare.

Visst skulle det också vara intressant, att försöka bestämma från zodiaken hur någon är sexuellt benägen, vare sig om han vill leva ut sitt kärleksliv som en hetero eller homosexuell.

Allt är möjligt i kärlek

En av dem kanske vill visa sig blyg och skör, men lyser av passion inuti, nästa markerar den vilda älskaren, men muterar sedan till en skrattande hög i sängen. Det är definitivt inte stjärntecknet om någon är en bomb i sängen, eller snarare en erotisk fummel.

Stjärntecken och deras sex -appeal

Vad sägs om det där? Den ena har det, den andra inte. Kan det vara så, att gott eller dåligt utseende och karisma sattes i någons vagga från födseln? Vad sägs om sex-appeal?

Om du följer den astrologiska läran, ska du faktiskt kunna hitta tecken i en persons födelsekarta, om någon går igenom livet som en skönhet, eller har missgynnats, när det gäller utseende och karisma. Sunt förnuft kommer naturligtvis att berätta för oss, att detta är nonsens, och hur en persons attraktionskraft är, och hur han ser ut, har mer att göra med predisponering och gener.

Synen på astrologi, att ett horoskop kan ge information om en persons yttre utseende och därmed också om effekten på hans omgivning, kan man tro på eller inte.

Följande exempel kan inte avfärdas utan granskning, och åtminstone är de tankeväckande: Astrologi hävdar, att en person med en välplacerad och oskadad Venus på uppstigningen i födelsetabellen, gör ett stort intryck på dem omkring sig. Om det också är någon som är född i stjärntecknet Vågen, antar astrologin, med en sannolikhet som gränsar till säkerhet, att det är en estetiskt tilltalande, dvs. snygg person. Uppenbarligen är detta faktiskt fallet, även om här, som alltid, undantaget bekräftar regeln.

Vilka är stjärntecknens sexuella preferenser?

  • Eldtecken: Väduren, Lejonet och Skytten
  • Jordtecken: Oxen, Jungfrun och Stenbocken
  • Lufttecken: Tvillingarna, Vågen och Vattumannen
  • Vattentecken: Kräftan, Skorpionen och Fiskarna

Ändå vill vi komma till botten med detta. Med en nypa salt, inte ta allt så seriöst och se vad astrologin gillar att antyda, under de enskilda stjärntecknen när det gäller erotik. Ha så kul!

Väduren, Lejonet och Skytten har eld i sitt blod och hetta i sin passion

När det gäller kärlek och erotik bekräftar astrologin att eldtecknen har mycket temperament.

Väduren går snabbt igång. Han är en stormig älskare och tvekar inte länge.

Lejonet har mycket gemensamt med Väduren i detta avseende. Han är en stor älskare, men han tar också vad han behöver. Lejonet är den oslagbara hjälten i sängen och som ett erotiskt krutpaket lämnar han ingen tvekan om sin styrka. Han kan vara kär i alla sorter, men lägger också stor vikt vid att vara ordentligt beundrad och åtrådd.

Den livliga Skytten är också hemma i eld-elementet. Han är alltid öppen för nya saker i sängen, men tycker inte om att vara begränsad.

Oxen, Jungfrun och Stenbocken – för jordens tecken hör erotiken också ihop med förnuftet

Stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken tilldelas det astrologiska elementet Jord. De är kända för sin jordnära attityd och är inte precis födda till våghalsar i kärlek.

När det gäller kärlek och erotik tar den typiska Oxen det långsamt. Han tar sig tid, tappar inte fokus och han är en finsmakare. Naturligtvis kan älskogen ta lite längre tid.

Jungfrun formas av förnuftet, inte bara i livet utan också i sängen. Hon föredrar en bekant miljö och föredrar att planera en förförisk kväll, istället för att bedriva snabb sex på omöjliga platser. Erotik och förnuft hör samman, åtminstone för Jungfrun. Sidosprång och hemliga affärer är fyllda med komplikationer, så en sann Jungfru kommer frivilligt att avstå från dem.

Den coola Stenbocken kan sällan släppa loss och det tar tid innan han litar på en partner.

Tvillingarna, Vågen och Vattumannen kan klara sig utan tristess, även i sängen

Stjärntecknen Tvillingarna, Vågen och Vattumannen är hemma i luftelementet och älskar variationen. Erotiken måste vara spännande och kittlande för dessa stjärntecken.

En Tvilling kan inte göra någonting av ett tråkigt kärleksliv, han älskar att experimentera, även i sängen. För honom finns det inget värre än tristess och rutin. Trots en viss volatilitet, som ofta sägs om Tvillingen, är otrohet inte en av dess egenskaper. Med sin livliga karisma och sitt öppna sätt, lyckas en Tvilling vanligtvis, att öppet närma sig potentiella flirtpartners och ta hjärtan med storm.

Harmoni och balans är viktigt för Vågen. Hon älskar nya utmaningar, men tar sällan initiativet själv. Vågen saknar aldrig beundrare, för hon vinner snabbt hjärtan bara genom sin charm. I kärlek kommer hon att göra allt, för att göra partnern i sitt hjärta lycklig.

Med den okonventionella Vattumannen måste kärleken vara spännande och varierad. Detta stjärntecken sägs ofta ha en viss törst efter äventyr, till exempel sex på ovanliga platser.

Vattentecknen Kräftan, Skorpionen och Fiskarna betyder känslor, känslor och flera känslor

Stjärntecknen Kräftan, Skorpionen och Fiskarna, födda i vattenelementet, anses vara känslomässiga människor.

Kräftan är beroende av trygghet och förtrolighet, även i sängen. Han är en född romantiker och älskar att kramas. Kräftan måste smekas och ha känslan av att vara i goda händer. Den emotionella harmonin med partnern, och känslan av trygghet kommer först. Romantik och sensualitet kan inte separeras hos Kräftan

Med Skorpionen menas de riktigt stora känslorna. Skorpionen, passionen och erotiken är ett. Inte bara är detta stjärntecken passionerat, det kan också vara mycket krävande och svartsjukt. I sängen letar Skorpionen ofta efter den speciella gnistan.

Fisken kallas inte sällan en känslomässig drömmare. Han är extremt känslig och gillar att bli bortskämd. Det är därför han gillar att ta på sig den passiva rollen i sängen