Vattumannen – 21 januari – 19 februari

Vattumannen är ett lufttecken som uttrycker rörlighet och anpassningsförmåga. Han älskar den ständiga omväxlingen och lättheten. Han är känd för sin humor, vänlighet och smittsamma glädje.

En vattuman älskar frihet och resor

Vattumannen sätter ofta upp ett tempo, som ingen kan följa så lätt. Han älskar förändring och förnyelse och ägnar därför en stor del av livet till resor och att flytta runt.

Vattumannen följer inga konventioner

Vattumannen gillar inte att följa gamla mönster. Han har sin egen livsfilosofi och tenderar att följa okonventionella livsstilar. Hans dynamik och rastlöshet får honom att verka opålitlig i andras ögon.

Vattumannens humör

Vattumannen är en öppensinnad optimist och visar sällan humör. Han föredrar att ta saker lugnt och med humor. Han är mindre inriktade på materiell trygghet, då han vet att allt ordnar sig.

Specifikationerna för Vattumannens tre delar i stjärntecknet

21 januari – 28 januari

Vattumannen född i den första tredjedelen är inte en praktiker, utan orienterar sig främst inom det teoretiska området. Hans livsstil är ofta utsatt för väldiga variationer.

29 januari – 7 februari

Vattumannen från andra tredjedelen, är av de mest beresta ur sitt slag. Han känner sig hemma överallt och hittar enkelt nya vänner.

8 februari – 19 februari

Vattumannen från den sista gruppen intresserar sig ofta för konst. Han har även en hög nivå av människokännedom, och hans vilja att kompromissa är särskilt uttalad.