Lyckohoroskop

Det är en sak med tur. Den ena har tur, den andra har otur. Kanske uppfattar många inte ens sin tur, som sådan eller är helt enkelt inte redo att göra något åt det själv.

Pessimisten gnäller när han ser glaset halvfullt, medan optimisten är glad åt att ha något att dricka.

Vilken tur har du?

En lyckans ost, bortskämd av framgång, eller den eviga olycksfågeln? Titta på ditt stjärntecken med ett leende och ta det med en nypa salt. Bara lite roligt tidsfördriv och underhållning!

Vädurens lyckohoroskop

Väduren är en dålig förlorare. På grund av sitt styvnackade sätt och förmåga att tänka logiskt, missar han ofta även de bästa chanserna. Med sin otålighet och brist på kontroll kan han lätt komma i vägen för sin egen lycka. Ändå, med sin målinriktning och öppenhet, får Väduren mestadels vad han vill. För honom gäller mottot: Utan framgång, ingen tur! Och han är framgångsrik, åtminstone för det mesta! mest!

Att välja rätt partner är alltid mycket viktigt när det gäller lycka. Om Väduren väljer en partner som å ena sidan kan hantera sin otålighet, och å andra sidan accepterar att han vill sätta tonen, har han ganska goda förutsättningar för perfekt lycka i kärlek. Kärleks- och relationshoroskopet avslöjar vilket stjärntecken som passar Väduren och på vilket sätt.

Framgång på jobbet hjälper honom att känna sig lycklig som Vädur. Han kan inte vänja sig vid tristess och för att  den riktiga hitta lyckan på jobbet, behöver han framgång. Vad denna framgång i jobbet handlar om för Väduren, och i vilka yrken han ska prova finns i jobbhoroskopet.

Väduren älskar att ta risker, men ekonomisk framgång är ett måste för honom och en statussymbol, som han skulle vara ovilliga att vara utan. Hur han hanterar pengar och om och hur han kan bli rik, kan det finansiella horoskopet ger mer information.

Väduren tror på ädelstenarnas kraft och letar efter en lycko-sten som är rätt för honom, kommer han garanterat att hitta den i ädelstenshoroskopet.

Lyckosaker för Väduren

Vädurens planet är Mars

Vädurens färg är röd

Dess metall är järn

Vädurens lyckodag är tisdag

Hans lyckonummer är 9

Oxens lyckohoroskop

För den jordnära Oxen spelar materiell säkerhet en viktig roll. Han behöver harmoni och värdesätter komfort. Om Oxen känns nöjd och glad, beror också i stor utsträckning på om han kan ha det, och i vilken utsträckning han kan genomföra sina idéer om livet. Att äta och dricka, ett mysigt hem, en lämplig partner och ett välfyllt bankkonto är några av de saker som en Oxe förknippar med termen “lycka”.

Så här kan Oxen snurra på lyckohjulet

Rätt partner är alltid en katalysator för lycka. För att Oxen ska hitta lycka i kärlek, bör förhållandet vara så bekvämt och förnuftigt som möjligt. Rätt partner till Oxen måste ha en viss koppling till jorden. Kärleks- och relationshoroskopet här på Horoskop.com ger information om,  med vilka stjärntecken Oxen klarar sig särskilt bra.

Med sin uthållighet, hans praktiska sätt och hans diplomatiska ådra, kan Oxen lyckas i många yrken och hitta lycka. Jobbhoroskopet på dessa sidor avslöjar mer om detta.

Oxen lägger stor vikt vid säkerhet, varför stabil ekonomi, fastighetsägande och ett fett bankkonto är viktiga byggstenar på vägen till stor lycka. Det finansiella horoskopet avslöjar vad pengar och ekonomi handlar om, särskilt för Oxen.

Om Oxen vill få en lycko-sten och hoppas att det kommer att ha en positiv inverkan på hans liv, kommer han att hitta tips och förslag i ädelstenshoroskopet här på Horoskop.com.

Lyckosaker för Oxen

Oxens planet är Venus

Oxens färg är grön

Dess metall är koppar

Lyckodag för Oxen är fredag

Hans turnummer är 6

Tvillingarnas lyckohoroskop

Den livliga och sprudlande Tvillingen är en joker i leken. För honom har lyckan många aspekter och är lika föränderliga som han. Vad han beskriver som sin största lycka idag kan möjligen bara framkalla ett trött leende från honom imorgon. Tvillingen behöver variation för att vara lycklig. Ingenting får honom mer deprimerad mer än tristess.

Så Tvillingen kan snurra på lyckohjulet

För att hitta lycka och uppfyllelse i relationer spelar rätt val av partner också en viktig roll hos Tvillingar. Med Väduren finns det ingen tristess, med Vågen och Vattumannen klarar han sig också bra. Relations- och kärlekshoroskopet avslöjar vilka kombinationer av stjärntecken som också passar honom bra.

Den mångsidiga och intelligenta tvillingen kan hitta lycka och göra en karriär inom en mängd olika yrken, men jobbet bör rädda honom från en sak: från tristess. Jobbhoroskopet här på Horoskop.com beskriver vad som gör Tvillingen professionellt stabil och hur han enklast kan tjäna sitt levebröd.

Om en Tvilling är ute på kanten av sin ekonomi spelar mindre roll, för han bygger sällan sin lycka bara på ekonomin. Du kan ta reda på om Tvillingen har bra hand med pengar i det finansiella horoskopet.

Lyckosaker för Tvillingen

De klassiska lyckostenarna för Tvillingen är topas och akvamarin. Du kan hitta mer om detta i Ädelstens Horoskopet här på Horoskop.com.

Tvilling-planeten är Merkurius

Tvillingarnas färg är gul

Metallen är kvicksilver

Tvillingarnas lyckodag är onsdag

Hans turnummer är 5

Kräftans lyckohoroskop

Kräftan kan bara vara riktigt lyckligt om hon känner sig förstådd av sin partner och känner att hon är i goda händer och trygg i sin familj. Även om hon lägger stor vikt vid säkerhet, kommer inte pengar och varor att göra henne lycklig eftersom Kräftan är en känslomässig person. Det sägs att hon alltid tar ett steg framåt och två tillbaka, enligt mottot: Bättre fly än illa fäkta! Men det är just med detta beteende som Kräftan ofta kommer i vägen för sin egen lycka.

Så Kräftan kan snurra på lyckans hjul

Om Kräftan väljer en partner som är hemma i jordelementet (Stenbocken, Oxen, Jungfrun), så möter detta hennes behov av säkerhet väldigt mycket och kan faktiskt betyda den efterlängtade vinstlotten i tombolan. Men hon kommer också överens med andra stjärntecken utan problem. Kärleks- och relationshoroskopet avslöjar vem som annars lockas av Kräftan och vems känslor som svämmar över.

Även om hemmet och familjen är mycket viktiga för Kräftan, är rätt yrkesval också viktigt för henne. När allt kommer omkring vill hon må bra, även på jobbet. Yrkeshoroskopet visar några exempel på de aktiviteter där Kräftan kan hitta lycka.

Den Kräftfödda kommer alltid att ha garderat sig, eftersom det härrör från hennes behov av säkerhet. Det finansiella horoskopet här på Horoskop.com berättar om hon kommer att få pengar och om det gör henne riktigt glad.

När det gäller att bära turstenar är Kräftan rätt, när hon väljer en opal eller bära pärlor. Du hittar mer om detta i ädelstenshoroskopet på dessa sidor.

Kräftans lyckosaker

Kräftans planet är månen

Färgen för Kräftan är grön

Metallen är silver

Lyckodagen för Kräftan är måndag

Hennes tursiffra är 7

Lejonets lyckohoroskop

Den frihetsälskande och viljestarka Leo gillar att spela första fiolen och behöver en lämplig miljö för att vara lycklig. Med sin förkärlek för lyx och sitt anspråk på ledarskap, kommer han inte att kunna vänja sig vid en situation präglad av anspråkslöshet och sparsamhet.

Så nu kan lejonet snurra på lyckohjulet!

Det är inte alltid lätt för Lejonet att hitta rätt och lämplig partner, och det fungerar inte med alla stjärntecken utan komplikationer. Lejonet kan hitta lycka med en Tvilling, men det kan vara svårt med en Vädur. Läs mer om detta i kärleks- och relationshoroskopet.

För att hitta lyckan i ett jobb är det viktigt för Lejonet att kunna bidra med sin auktoritet och sina ledaregenskaper. Mer om detta ämne i jobbhoroskopet.

Lejonet värdesätter lyx, enligt mottot: ju dyrare – desto bättre. Social prestige, pengar, makt och framgång är bland de saker som ett Lejon förknippar med termen lycka. Du kan läsa om vad pengar betyder för honom i det finansiella horoskopet.

Om lejonet vill bära en tur-sten, vill han inte dölja den, han vill ses med den. Den klassiska lycko-stenen för honom är diamanten. Denna sten förkroppsligar rikedom, glans och glamour. Och det är precis vad lejonet känner sig bekväm med. Kristallhoroskopet på dessa sidor berättar mer om det.

Lejonets lyckosaker

Lejonplaneten är solen

Lejonets färg är orange

Dess metall är guld

Lyckodagen för Leo är söndag

Hans lyckonummer är 1

Jungfruns lyckohoroskop

Den något coola Jungfrun är baserad på logik och har inga illusioner. Hon kommer definitivt inte att slösa bort sin tid på att jaga lycka hela sitt liv. Hon behöver inte ens det, för detta stjärntecken är känt för sin jordnära attityd, tillförlitlighet och ekonomi. En Jungfru kommer att hitta sin egen personliga lycka under sitt liv genom att lägga en solid grund för sig själv. Med henne kan tillfredsställelse likställas med termen lycka.

Så nu kan Jungfrun snurra på lyckohjulet!

Om Jungfrun väljer en partner för vilken säkerhet och ordning inte är främmande ord, så kommer ett sådant förhållande verkligen att fungera bra och inte mycket står i vägen för perfekt jungfrulycka. Vilka tecken på zodiaken harmoniserar särskilt bra med Jungfrun och med vilka nerverna är på randen, det kan du se i kärleks- och relationshoroskopet.

Den praktiska och förnuftiga Jungfrun kan hitta sin lycka i yrken som möter hennes krav på ordning och enhetlig tillförlitlighet. Jobbhoroskopet ger tips och information om detta.

Eftersom Jungfrun är materiellt orienterad och lägger stor vikt vid säkerhet, spelar finansområdet en inte obetydlig roll, när det gäller den perfekta Jungfruns krav. Du kan läsa mer om att hantera pengar i det stora finansiella horoskopet.

Jungfrun, som styrs av förståndet, kommer att finna det lite svårt att tro på kraften i lyckoamuletter. Hon är verkligen inte typen som sätter en tjock ring med en iögonfallande ädelsten på fingret för att visa upp.

Om hon bestämmer sig för en lycko-sten, kommer hon att ha den diskret i fickan. Lyckostenen för Jungfrun är topas. Mer om detta i ädelstenshoroskopet på dessa sidor.

Jungfruns lyckosaker

Jungfruns planet är Merkurius

Jungfruns färg är lila

Hennes metall är brons

Lyckodagen för Jungfrun är onsdag

Hennes lyckonummer är 5

Vågens lyckohoroskop

Vågen söker och finner sin lycka mer i sitt privatliv än i sitt arbete, men det betyder inte att professionell framgång inte spelar en roll i hennes liv. Tvärtom: Vågenfödda människor är vanligtvis ganska framgångsrika på jobbet, vilket inte minst beror på deras ambition och diplomatiska färdigheter.

Så nu kan Vågen spinna på lyckohjulet!

Vågen är den sanna parhästen. Detta kan gå så långt att hon ser sin partner som en del av sitt liv. Om hon möter en på samma skala, när hon väljer en partner, har två personer träffats här som säkert kommer att förbli tillsammans i harmoni hela sitt liv. Men Vågen kan också komma in i lyckopotten med andra stjärntecken. Kärleks- och relationshoroskopet avslöjar vem hon harmoniserar särskilt bra med.

Även om yrket inte spelar den största rollen för en Våg, är det naturligtvis ändå mycket viktigt att välja rätt yrke. Jobbhoroskopet ger tips och råd om hur och i vilka yrken Vågen optimalt kan bidra.

Vågen älskar allt vackert och därför spelar den ekonomiska situationen också en central roll för att komma lite närmare lycka. Du kan läsa hur Vågen är ekonomiskt och vilka möjligheter den har för att förbättra din ekonomiska situation i det finansiella horoskopet.

Om Vågen vill bära en tursten är en safir särskilt lämplig. Ädelstenshoroskopet innehåller mer information om lämpliga turstenar.

Vågens lyckosaker

Vågens planet är Venus

Färgen hos Vågen är rosa

Hennes metall är koppar

Lyckodagen för Vågen är fredag

Hennes turnummer är 6

Skorpionens lyckohoroskop

Den djupsinniga Skorpionen förblir alltid lite av ett mysterium och är ett av de mest mystiska stjärntecknen. Som ett typiskt vattentecken symboliserar han drömmarnas och sinnets värld. Skorpionen kan hitta lycka både i kärlek och relationen, men också i arbetet. Eftersom han utsätts för mycket stora humörsvängningar kommer han ofta i vägen för sin egen lycka.

Så nu kan Skorpionen snurra på lyckohjulet!

En Skorpion bryr sig inte så mycket om konventioner och vad andra tycker om honom. Detta gäller även området för kärlek och partnerskap. Den optimala partnern för Skorpionen bör varken vara grälsjuk eller lättkränkt. Kärleks- och relationshoroskopet på dessa sidor vet mer om vilket stjärntecken som kan göra Skorpionens lycka perfekt, och vilken som inte gör det.

Skorpionen vill vara på den vinnande sidan och en stor önskan om harmoni är inte nödvändigtvis i förgrunden. I sitt jobb kan hans beteende ibland till och med tolkas som vårdslöst. Karriärhoroskopet avslöjar hur och var Skorpionen kan hitta lycka på jobbet.

Det finansiella horoskopet avslöjar hur Skorpionen hanterar sina kära pengar och vilka krav som är nödvändiga, för att hans bankkonto ska klara sig genom magra perioder.

Om skorpionen vill ha en lycko-sten, bör han välja en granat. Det stora ädelstenhoroskopet här på dessa sidor berättar mer om detta ämne.

Skorpionens lyckosaker

Planeten för Skorpionen är Pluto

Skorpionens färg är röd

Hans metall är järn

Lyckodagen för Skorpionen är tisdag

Hans lyckonummer är 9

Skyttens lyckohoroskop

Den vänliga och självsäkra Skytten gillar inte att underordna sig,  och om han letar efter stor lycka bör det vara så få hinder i vägen som möjligt. Optimism är mycket viktigt för honom och ärlighet också. Med sin glada disposition lyckas han vanligtvis komma igenom livet, i stort sett bekymmerslöst.

Så nu kan Skytten snurra på lyckohjulet!

En lämplig partner ska inte sätta Skytten i en kedja och bör vara så fri och villig att resa som möjligt. På detta sätt kan han göra mycket för att få Skytten att känna sig helt lycklig. Skytten behöver sitt utrymme och vill inte vara låst. Kärleks- och relationshoroskopet avslöjar vilka stjärntecken som passar särskilt bra med Skytten, och var lyckan kan vänta på honom.

Skytten letar alltid efter socialt erkännande. Naturligtvis skulle han också vilja hitta detta i sitt jobb. Men monotona aktiviteter är inte i hans smak. Han behöver variationen. Karriärhoroskopet innehåller några förslag på vad som kan hjälpa Skytten att välja karriär.

Ödmjukhet är inte nödvändigtvis en del av Skytten. För att han ska kunna uppfylla sina egna krav, är det viktigt att nödvändiga resurser finns tillgängliga. Det finansiella horoskopet avslöjar hur Skytten hanterar pengar och vad han bör tänka på, så att han alltid har tillräckligt av dem.

Om Skytten vill ha en lyckosten, som en ring på fingret eller någon annanstans, är turkos särskilt lämplig för honom. Du kan hitta mer om turstenar i det stora ädelstenhoroskopet på dessa sidor.

Skyttens lyckosaker

  • Skyttens planet är Jupiter
  • Skyttens färg är mörkblå
  • Metallen är tenn
  • Lyckodagen för Skytten är torsdag
  • Hans turnummer är 3

Stenbockens lyckohoroskop

Stenbocken är en praktisk person. Realistisk, samvetsgrann, jordnära och tålmodig har han fasta mål i åtanke, så att han inte kommer att avskräckas så snabbt. Att uppnå dessa mål motsvarar också hans helt egna idé om lycka. Som en person som styrs av sinnet, är det inte svårt för honom att visa engagemang och att göra något för denna lycka. Han sparar varken på ansträngning eller arbete.

Så här kan Stenbocken snurra på lyckohjulet

Om Stenbocken känner sig bekväma i sin relation och vill komma lite närmare sin personliga lycka, kan han ta hem vinsten med en Oxe eller en Jungfru. Kärleks- och relationshoroskopet berättar vilka stjärntecken som fortfarande passar honom och vem det kan fungera särskilt bra med.

På grund av sin tillförlitlighet och uthållighet kan en Stenbock vanligtvis visa professionell framgång förr eller senare. Hans jobb betyder mycket för honom eftersom han lägger stor vikt vid ett vanligt liv. Karriärhoroskopet avslöjar mer om detta ämne.

För Stenbocken är materiell säkerhet nära relaterad till begreppet lycka. Som regel kan han hantera pengar bra och har inga problem med att försörja sig själv. Han är känd för sin sparsamhet. Hur saker och ting är med honom när det gäller ekonomi, visar det finansiella horoskopet mer i detalj.

De matchande turstenarna för Stenbocken är turmalinen och onyxen. Om du vill veta mer om lyckliga och helande stenar, ta en titt på ädelstenshoroskopet på dessa sidor.

Stenbockens lyckosaker

Stenbockens planet är Saturnus

Stenbockens färg är svart

Hans metall är bly

Lyckodagen för Stenbocken är lördag

Hans lyckosiffra är 8

Vattumannens lyckohoroskop

För att vara lycklig behöver Vattumannen alltid en viss frihet och ofta föredrar han ett okonventionellt sätt att leva. Materiell säkerhet spelar en mindre roll för honom. Den glada Vattumannen älskar omväxling och känner sig särskilt bekväm i sällskap.

Så här kan Vattumannen snurra på lyckans hjul

Om Vattumannen vill hitta lycka i kärlek spelar rätt partner en viktig roll. Om han har en känsla av att någon håller fast vid honom eller vill vara i ett kort koppel, kommer han säkert att fly. Vattumannen har goda chanser att lyckas med en partner född under Skytten. Du kan ta reda på vilka andra stjärntecken du kan träffa i kärleks- och relationshoroskopet här på Horoskop.com.

Den smidiga Vattumannen kommer ständigt med nya idéer och är inte bara anpassningsbar utan också diplomatisk. Han älskar variation och hatar tristess. När han väljer en karriär ska han kunna ta med sig dessa egenskaper, för att känna sig bekväm. Mer om detta i karriärhoroskopet.

Materiell säkerhet är inte högst upp på hitlistan när det gäller Vattumannen lycka. Han är känd för ett visst slarv i hanteringen av ekonomin. Du kan läsa mer om detta i det finansiella horoskopet.

Akvamarin är en optimal tursten för Vattumannen. Ädelstenens horoskop på dessa sidor berättar mer om effekterna av ädelstenar.

Vattumannens lyckosaker

Vattumannens planet är Uranus

Färgen på Vattumannen är lila

Hans metall är platina

Lyckodagen för Vattumannen är lördag

Hans turnummer är 10

Fiskarnas lyckohoroskop

Fisken tränger sig aldrig fram och han är mycket anpassningsbar. Som regel är hans självförtroende inte särskilt uttalat, vilket kan vara ett hinder för honom i sökandet efter lycka. För det mesta är de andra snabbare och vad gör Fisken? Han släpper dem frivilligt före.

Så nu får Fiskarna snurra på lyckohjulet!

Fisken är inte utformad för att gå ensamt genom livet, varför han knappast känner sig lycklig utan en partner. I förhållandet söker Fisken stöd och säkerhet; han kunde hitta båda med en Stenbock eller Oxe. Men inte varje partner kan ge honom den nödvändiga förståelsen för vad han verkligen behöver. Kärleks- och relationshoroskopet berättar om vilka andra stjärntecken Fisken kan ha goda möjligheter till en harmonisk och lycklig samhörighet.

Fisken är ovilliga att avslöja sin verkliga personlighet. Den emotionella sidan är mycket mer uttalad hos honom än den materiella. Den här egenskapen gör honom ofta användbar, även ur ekonomisk synvinkel. Fisken delar sin sista bit bröd om han måste. Huruvida han i ett bra skick för att hantera pengar eller inte, visas i det stora finansiella horoskopet här på Horoskop.com.

Den klassiska turstenen för Fisken är ametisten. Du kan hitta mer om effekterna av ädelstenar i ädelstenshoroskopet på dessa sidor.

 

Fiskarnas lyckosaker

Fiskens planet är Neptunus

Fiskens färg är skimrande som pärlemor

Hans metall är platina

Fiskens lyckodag är torsdag

Hans lyckonummer är 3