Skytten 23/11-21/12

Skytten är kanske ett av de mest missförstådda tecknen i zoodiaken och den sista utav eldtecknens treenighet. Skytten som ett eldtecken är lite utav en kombination av Väduren och Lejonet, och istället för att enbart expandera och forcera som Väduren eller flamma upp och lysa som Lejonet söker Skytten istället att nyttja eldens potential för utveckling och kollektivt välbefinnande.

Första kvartalet kommer vara väldigt händelserikt för Skytten och givande. Det kommer att vara en tid där Skytten får tillbaka mycket utav det han/hon har sått tidigare, så om Skytten har lagt goda frön så kan han/hon luta sig tillbaka och njuta utav gåvorna som kommer i sänder.
Mars och Månen står i Skytten i början på detta kvartal och det kommer att vara svårt för Skytten att stå still och inte göra någonting. Denna kombination kommer att ge en energi-boost utav dess like och Skytten kommer att vilja utforska och utveckla sig i nya spännande områden av livet.
Med Månen hack i häl så finns risken för ganska hetlevrade känslomässiga gensvar till allt som Skytten stöter på, men det är också lite utav Skyttens charm. Jag personligen brukar säga att antingen älskar man dem eller så hatar man dem, och jag tillhör den första utav dem två.

Andra kvartalet för Skytten 2022 har inte samma bränsle som det förra men det behövs heller inte med tanke på den extrema skjutsen som Skytten fick börja året med. Detta kvartal kommer att gå i en ständig nedförsbacke som börjar redan i mars månad och når sin höjdpunkt efter midsommar. Det enda som kan upplevas som negativt för Skytten under denna period är att saker och ting tar längre tid än vad Skytten vill och att för en gångs skull så kanske inte allt handlar om just Skytten. Men även det är en viktig läxa att lära sig och det är inte några allvarliga bekymmer att bry sig om.

Tredje kvartalet ser livet aningens hektiskt ut för Skytten och nedförsbacken börjar räta ut sig för att sedan långsamt börja bli en uppförsbacke. Det är däremot en positiv tid för de Skyttar som har ett familjeliv och med Månen som återvänder in i Skyttens tecken i slutet på september så är det här en fas där Skytten kan lära sig att hämta styrka ifrån sin familj. Det är en tid för Skytten att växa en djupare relation till sina barn samt nära och kära.

Sista kvartalet tar vid där energierna från förra slutade och Venus tillsammans med Merkurius och Solen träder in i tecknet. Kärleksliv, nöje och goda relationer frodas. Det är också en tid för Skytten att ömsa skinn och göra sig av med det som hämmar hans/hennes utveckling. Denna transformering symboliseras utav tarotkortet Döden som står för avslut så att nya dörrar kan öppnas. Kortet följs sedan upp utav Måttfullheten som är Skyttens egna kort och symbolen för den perfekta alkemiska balansen mellan människan och hennes själ/insida. För Skytten kommer år 2022 att bli ett fantastiskt och magiskt år med både nöjen och familj i fokus. Se bara till att göra dig av med det gamla bagaget så att det inte hämmar de nya äventyren!