Väduren 20/3-19/4

Väduren är det första eldtecknet och en visionär bland de tolv stjärntecknen. Med sin styrka och målmedvetenhet forcerar sig Väduren genom alla hinder på sin väg.

Förra året var ett år där mycket gick i lås för Väduren och hans/hennes självständiga vilja blivit dämpad med ett krav på att rätta sig in i ledet och passa in. För Väduren är detta väldigt destruktivt i längden, särskilt med tanke på Mars som dess ledande planet som inte är en följare utan en ledare.

Första kvartalet under 2022 kommer innebära nya tag för Väduren och nya löften. Detta är ett ypperligt tillfälle för Väduren att äntligen genomföra det som han/hon velat göra länge. Har du lagt saker på hög under förra året och inte avslutat tidigare affärer, 2022 är året då det äntligen är dags att beta av allt du legat efter med. Året börjar starkt för Väduren!

Vid andra kvartalet händer det en hel del spännande för Väduren. Vi ser Solen, Månen och Merkurius kliva in i Väduren efter påsken vilket innebär att dolda talanger som gömt sig i det undermedvetna kommer att komma till ytan. Pågående konflikter och spänningar kommer att läggas ned, och man kommer överens om att man inte är överens istället för att bråka om vem som har rätt.

Efter Valborg rullar Venus in i tecknet och du som Vädur ännu inte har kommit in i de pirriga vårkänslorna är det dags nu. Jupiter tar sig också in och affärsmöjligheter uppenbarar sig. Men inget går uppemot när Mars kliver in i tecknet i slutet av maj månad och kommer att stanna till mitten utav sommaren. Detta kommer att vara höjdpunkten för tecknet under året där du kommer att känna att ingenting kan stå i vägen för dig.

Tredje kvartalet blir saker och ting mer kyligt för Väduren. Jupiter är i retrograd och står kvar i erat tecken. Det är inte bara det ekonomiska som svalnar utan även relationer kommer att bli stramare i kommunikationen. Detta är dock situationer som Väduren lätt kan hamna i när han/hon i sin iver pressar framåt för snabbt. Men om Väduren spelar sina kort rätt och laddar upp sin kraft när Mars står i tecknet så kommer detta kunna att styras in i önskad hamn istället för att falla offer energiernas inverkan.

Sista kvartalet så lättar spänningarna och de sår som vi bär inom oss. Detta är tiden för försoning och förlåtelse, inte bara gentemot andra utan även mot oss själva. Det är en tid för inre arbete och att komma i kontakt med dina skuggsidor för en djupare förståelse av dig själv.

Året överlag för Väduren kan kännas tufft på sina punkter vad gäller relationer och samarbete, Kom ihåg vart Vädurens starka sidor är och när han/hon skall ladda sin energi. Det är där Väduren får sin kraft och kommer triumfera.