Väduren – 21 mars – 20 april

Den kraftfulla

Väduren är den kraftfulla personen som gillar att vara i centrum för uppmärksamheten. Väduren hör hemma i elementet eld, precis som Lejonet och Skytten. Han anses vara viljestark och spontan och hans entusiasm är nästan smittsam. Väduren är också känd för sin otålighet och envishet. När man får Väduren som motståndare så kan det bli obekvämt för han flyttar inte på sig och går inga omvägar.

Den envisa

Väduren ger inte upp. Genom sin envishet kan han förföra andra människor med sitt tal, och få dem att lyda hans önskan. Han går direkt på målet och tar inga omvägar, så han viker inte undan. Han är mindre benägen att underordna sig andra, för han sätter sig själv högst och vill bestämma. Han föredrar att vara den som anger tonen i alla samtal och beslut.

Den populära

Trots detta är Väduren populär, för hans sprudlande entusiasm känns smittsam och han är välkommen överallt. Med sitt öppna och direkta sätt har han inga problem att närma sig andra människor och smälta in i alla sällskap. På detta sätt har han inga problem att förtrolla människorna i sin omgivning och sätta sig själv i centrum. Energin han utstrålar samlar gärna en stor samling lyssnare. Väduren har aldrig tråkigt och är motståndskraftig för besvikelser.

Den romantiska

Man kan inte tro att detta hårdhudade kraftpaket kan vara romantisk. Du lär känna den generösa och godmodiga sidan av honom när du har känt honom länge. När du vunnit hans förtroende får du se hans mjuka inre.

Vädurens särdrag uppdelat på Stjärntecknets tredjedelar

21 mars – 30 mars Väduren född i första tredjedelen är oftast mycket praktisk

31 mars – 10 april Denna vädur finner du ofta i styrelserummet eller i ledande befattning inom kontor, myndighet eller politik.

11 april – 20 april När en vädur kommer från den sista tredjedelen kan han organisera bra, men är också en fritänkare som är bekväm i det konstnärliga området.