Partner och Relationshoroskop

Partnerhoroskopet ska ge information om hur två personer harmoniserar med varandra, hur de förstår varandra, vad som förbinder dem och inom vilka områden det kan vara problem.

Astrologi tar hänsyn till de exakta födelsedatumen för båda parterna och undersöker dem med hjälp av mycket specifika metoder. Dessa metoder för jämförelse av partner inkluderar även de så kallade komposit- och synastri horoskopen. Följande beskrivningar hänvisar endast till respektive stjärntecken och kan därför inte ge information om vem som passar ihop och vem som inte gör det. Så läs allt med lite distans och en god portion humor mot bakgrund av underhållningsastrologi.

Vi vill dock inte missa chansen att ta dig med på en liten utflykt, genom en värld av partnerskap och relation, med avseende på ditt stjärntecken och tillhörande basenergier. Du är därför hjärtligt inbjuden att bli inspirerad, att utmana dig själv, att improvisera och känna vilka delar av detta som kan påverka dig och din partner.

Vi önskar dig lycka till i kärlek, oavsett vilket stjärntecken du har och oavsett vem du är i ett förhållande med!

Vädurens relationshoroskop

Väduren tillhör eld-elementet precis som Lejonet och Skytten. Han gillar att vara centrum för uppmärksamhet och är full av energi och tålamod.

Vädurens partnerhoroskop är inte precis så noga. Väduren närmar sig sitt mål direkt och utan omvägar, också i kärlek. Väduren gillar också att sätta tonen i relationer och de vill ha en anpassningsbar partner, för de tycker inte om att mästra.

Kärlek & relation, erotik & äventyr – vem passar Väduren?

Väduren och Väduren

Väduren och Väduren tävlar med varandra, vilket också kan vara spännande. Förbindelsen mellan två sådana spontana hetlevrade personer, kan visa sig vara ganska utmattande i det långa loppet, för båda vill alltid vara de snabbaste och de första, och ha sina vi,lja fram så snart som möjligt. Med så mycket koncentrerat temperament i ett förhållande finns det definitivt ingen tristess.

Väduren och Oxen

Väduren och Oxen bör prova. Den jordnära Oxen kan vara en riktigt tjockskalle och Väduren kommer troligen inte att gilla det alls, men Väduren kommer fortfarande att dra nytta av den komfort och lugn som en Oxe ger i sitt liv. Förhållandet mellan dessa två stjärntecken har verkliga chanser att överleva.

Väduren och Tvillingarna

Ingen av dem gillar tristess och kemin är vanligtvis direkt. De inspirerar varandra och kommer mycket bra överens. Tvillingfödda kan till och med visa sig vara en riktig drömpartner för Väduren, för han vet exakt hur man håller kärlekens eld glödande.

Väduren och Kräftan

Väduren och Kräftan kanske inte alltid har ett enkelt liv tillsammans. Ändå kan denna förbindelse också fungera, för som ordspråket säger, Kaka söker Maka. Väduren kanske inte alltid förstår helt den Kräftföddas hemmakänsla, men de kommer säkert att uppskatta denna kvalitet. Den empatiska Kräftan vet också exakt hur man väcker den romantiska sidan i Väduren.

Väduren och Lejonet

Väduren och Leo kan ha mycket kul tillsammans, men flisorna kan lika lätt flyga. Två eldtecken har hittat varandra här, båda är viljestarka och passionerade. Det händer att Amors pilar slog rätt i hjärtat vid det första mötet. Kärlek vid första ögonkastet, är inte så sällsynt med dessa två stjärntecken. I vardagen är det emellertid alltid nödvändigt att kompromissa från båda sidor.

 

Väduren och Jungfrun

Väduren och Jungfrun är ganska olika. Ändå kan Väduren använda sin direkta charm för att smälta hjärtat hos den avlägsna Jungfrun. Jungfruns återhållsamhet och Vädurens vågade natur kompletterar varandra perfekt och en sådan koppling har goda möjligheter att överleva.

Väduren och Vågen

Dessa är tvärtom, men en sådan förbindelse blir verkligen inte tråkig. Vågen, som är inriktad på harmoni, vet exakt hur man kan lugna den kraftfulla Väduren, men den saknar en ventil där den kan släppa ut ångan. Väduren är alltid glad over, att bli inspirerad av de ovanliga idéerna från Vågen.

Väduren och Skorpionen

Väduren och Skorpionen lockar varandra, men argument och missförstånd kan snabbt byggas upp i detta sammanhang, för om Skorpionen känner sig sårad eller missförstådd i sina känslor kommer Väduren omedelbart att känna den fruktade Skorpionen. I detta sammanhang växlar erotik och skoj, med svartsjuka och dispyt. Försoningen är då desto vackrare varje gång.

Väduren och Vattumannen

Dessa är spännande partners, och ett sådant förhållande är vanligtvis mycket underhållande. När dessa två stjärntecken blir involverade kommer ingen att bli uttråkad. Svårigheter kan bara uppstå om det saknas förståelse för varandra. Båda har en viss törst efter frihet och de vill leva ut den.

Väduren och Fiskarna

Väduren och Fiskarna har goda chanser till ett fungerande förhållande endast om Fisken är villiga att anpassa sig och därmed underkasta sig Väduren. Men det är vanligtvis inte svårt för honom. Väduren kommer troligen att ange tonen i detta sammanhang. Om Väduren ibland lyckas engagera sig i Fiskens drömvärld, står inget i vägen för en sådan koppling.

Oxens relationshoroskop

Oxen värdesätter säkerhet, men mysighet och komfort är också mycket viktigt i hans liv. Han gillar inte stress alls, och han gillar att ta sin tid i kärlek och är allt annat än våghalsig. Oxen väljer lugnt den partner som han vill spendera resten av sitt liv med. I vilket fall som helst är han inte benägen till huvudlösa äventyr.

För en sann Oxe har tillförlitlighet och säkerhet högsta prioritet och de letar efter en jordnära relation, där de materiella sakerna i livet har ett visst värde. Fastigheter och kapital betyder mycket för Oxen, och han blir inte så lätt sentimental. En Oxe älskar mat, och de vill inte ha en partner som bara räknar kalorier hela tiden.

Oxen och Väduren

Väduren kan lära sig mycket av den jordnära Oxen, nämligen lugn och komfort. Båda stjärntecknen kan dra nytta av varandra i ett partnerskap, så länge Oxen lyckas klara otåligheten hos Väduren och Väduren är villig att acceptera, att Oxen kan vara ganska envis  ibland. Förhållandet har då en god chans att bestå.

Oxen och Oxen

Oxen och Oxen är bra på varandra och kommer överens för det mesta. Ändå händer det naturligtvis att allt inte alltid går smidigt mellan dessa två specifika, för båda tenderar att prata förbi varandra. Två envisa huvuden! Ändå kan det antas, att de alltid kommer att stå vid varandras sida. Om två Oxar bestämmer sig för att dela sina liv med varandra, så är ett sådant förhållande definitivt lojalitet och tillförlitlighet. Så två har tittat på och hittat varandra.

Oxen och Tvillingarna

Oxen och Tvillingarna har ofta olika idéer om livet och olika mål. Kärleken mellan den mysiga Oxen och den livliga personen Tvillingarna kan vara spännande, för Tvillingarna ger färg i Oxens liv och det betyder också att motsatser lockar och kompletterar varandra. Denna relation kan alltid belastas av missförstånd, eftersom Oxen inte helt kan förstå tvillingarnas slarv och otålighet. Men, om båda är villiga att alltid lyssna noga på varandra och göra några kompromisser däremellan, kan sambandet mellan Oxen och Tvillingarna vara en vinning för dem båda.

Oxen och Kräftan är en bra match. Partnerskapet med en Kräfta borde vara en verklig lycka för Oxen, för båda älskar ett mysigt hem och god mat. Detta förhållande varar vanligtvis. Kräftan har ett stort behov av säkerhet och skydd, och Oxen uppfyller alla dessa behov. Det ger den känsliga Kräftan en stark axel att luta sig mot. I gengäld skämmer Kräftan bort Oxen in på bara skinnet, vilket Oxen njuter extremt av. Oxen förlitar sig på sensualitet, och Kräftan på romantik och båda går perfekt ihop. En koppling mellan dessa två stjärntecken är vanligtvis extremt harmonisk.

Oxen och Lejonet

Dessa kan komplettera varandra. Här möter Oxen som ett jordnära jordtecken ett livligt eldtecken. När dessa två stjärntecken hittar varandra, betyder det, å ena sidan lugn och harmoni, och å andra sidan glamour och ära. Denna relation kan fungera bra, men båda måste avstå från maktkamp. I regel förväntar sig dock Lejonet att Oxen låter honom gå vidare. Om Lejonet inte känner sig nedtryckt i sin ledarroll, kan Oxen ha himmelriket på jorden med sig.

Oxen och Jungfrun kompletterar och förstår varandra nästan utan ord. Det finns inga hinder i vägen för dessa två jordnära jordtecken, för att skapa ett fungerande förhållande med varandra. Om de blir involverade gör de det korrekt och med alla konsekvenser. Båda samlar och värdesätter de jordnära sakerna i livet. Som regel har dessa två stjärntecken ett balanserat förhållande mellan att ge och ta.

Oxen och Vågen är vanligtvis överens. Ett partnerskap mellan dessa två representanter för stjärntecknen kännetecknas av lugn och harmoni. Vågen håller Oxens rygg fri och båda kompletterar varandra perfekt. Båda lägger stor vikt vid timmar tillsammans och gillar att spendera tid tillsammans. Det är viktigt att Vågen inte känner sig uttråkad, varför Oxen ska leva upp till detta. Det borde inte vara svårt alls för den här godmodiga zodiakrepresentanten.

Oxen och Skorpionen

Oxen och Skorpionen kan skratta mycket tillsammans. Skorpionen lyckas väcka sensualitet och erotik i den lugna och jämna Oxen. Oxen gillar naturligtvis det, för trots allt är han en född finsmakare. Om det räcker för ett djupt och bestående förhållande i denna relation återstår att se, för den hetlevrade Skorpionen kan vara ganska krävande och är också känd för sina vassa ord. Det beror på om Oxen tappar tålamodet någon gång eller inte.

Oxen och Skytten

Oxen och Skytten kanske inte har det så enkelt tillsammans, men den jordnära Oxen fascineras direkt av den eldiga Skytten. I det långa loppet kan det dock bli för utmattande för Oxen, att hålla jämna steg med Skytten. En sådan relation är inte fri från svårigheter i vardagen, men den fungerar riktigt bra i sängen. Skytten gillar att bryta sig ur den dagliga rutinen, som Oxen har sina problem med. Men om Oxen är villig att övervinna sin invanda rutin då och då, av kärlek till Skytten, finns det inte mycket i vägen för dessa två stjärntecken.

Oxen och Stenbocken

Dessa låter sig inte störas. Detta partnerskap bör fungera bra och till stor del problemfritt. I båda stjärntecknen spelar förnuftet en mycket större roll än erotik. Oxen och Stenbocken kan helt lita på varandra och uppnå mycket tillsammans. Här har två personer letat efter och hittat varandra, för vilka tillförlitlighet och lojalitet inte är främmande ord. Dessa två jordtecken harmoniserar perfekt med varandra, eftersom de är helt på samma våglängd med sina åsikter och intressen.

Oxen  och Vattumannen

Oxen och Vattumannen har svårt att komma fram till en gemensam nämnare. Vattumannen är lite för frihetsälskande för Oxen, och han måste komma överens med det först. För Vattumannen är egendom och materiella värden inte lika viktiga som för Oxen, och han älskar sitt oberoende. Bortsett från det, kan Vattumannen också inspirera Oxen och ge lite mer lätthet i hans liv. Om Oxen ger den okonventionella Vattumannen en chans, är han mycket villig att kompromissa, eftersom Vattumannen inte är den som låter sig böjas.

Oxen och Fiskarna

Oxen och Fiskarna går bra med varandra. Om Oxen har bestämt sig för en Fisk, kommer det att fungera perfekt, för Oxen ger Fisken den nödvändiga känslan av trygghet och erbjuder också den starka axeln att luta sig på. Fisken kommer att anpassa sig till Oxen och han vill bli kramad, om och om igen. Oxen är naturligtvis glad över att göra detta, även om han inte alltid fullt ut kan förstå Fiskens stämningar, integritet och fantasivärld. Sammantaget har båda goda förutsättningar för en fungerande relation.

Tvillingens relationshoroskop

Den diplomatiska och livliga Tvillingen tillhör elementet luft, precis som Vågen och Vattumannen. De som är födda i dessa stjärntecken älskar variation och har ständigt nya idéer.

Särskilt Tvillingen är känd för sin mångsidighet. Han är älskvärd och entusiastisk – även kär! Tvillingarna är snabb att bestämma sig och kan bli kär spontant. Det kommer verkligen inte bli tråkigt med en Tvilling, men om han blir uttråkad själv tar han till flykten.

Tvillingarna och Väduren

Tvillingarna och Väduren ger varandra nya impulser. Tristess kommer säkert inte att uppstå i detta sammanhang. Båda gillar det turbulenta och man kan nästan säga: Dessa två letade efter och hittade varandra. Med så mycket temperament kan naturligtvis flisorna flyga in emellanåt, men det hotar inte förhållandet allvarligt, det gör det ännu mer spännande. Våldsamma argument kan sluta dramatiskt och snabbt, men lika snabbt sluta i en lika våldsam försoning.

Tvillingarna och Oxen

Tvillingarna och Oxen är helt olika, men det betyder inte nödvändigtvis att de inte kommer överens, eftersom motsatser är kända för att locka varandra. Dessa två stjärntecken gillar varandra, men Tvillingen kan snabbt bli uttråkad. Denna fara är speciellt utbredd när Oxen är för lat för att hålla jämna steg med Tvillingens företagsanda och tempo. Med lämplig vilja att kompromissa på båda sidor, har denna relation goda möjligheter att bestå.

Tvilling och Tvilling

Dessa kan gå igenom livet tillsammans utan bekymmer. De inspirerar varandra på nytt varje dag. Det kommer säkert inte att vara tråkigt i livet för dessa två lufttecken om de blir involverade i varandra. Överraskningar och variation är dagordningen i detta sammanhang. Som par har Tvilling och Tvilling vanligtvis en stor grupp vänner gemensamt, så vardagen är fortfarande livlig. Onda tungor tycker ofta att Tvillingförhållandena är ytliga, men det är de inte alls.

Tvillingar och Kräftan

Tvillingar och Kräftan har olika behov, som å ena sidan båda tycker är utmattande, men å andra sidan också båda kan dra nytta av.. Kompromisser kommer att vara nödvändiga om och om igen i detta sammanhang, eftersom den hemmakära och känsliga Kräftan inte alltid kan följa tankens språng och Tvillingens ständiga önskan om förändring. Det är inte lätt att förena två sådana olika temperament, men det är möjligt och kan fungera bra.

Tvillingarna och Lejonet

Tvillingarna och Lejonet ska prova varandra. Tvillingarna är anpassningsbara nog för att inte ha några problem med Lejon. Detta förhållande är definitivt värt ett försök, för tristess är verkligen uteslutet här. Det är här ett lufttecken möter ett eldtecken och som håller förhållandet vid liv. Båda älskar underhållning och skoj. Lejonet kommer att sätta tonen i detta avseende, men detta stör inte Tvillingarna längre. Tvärtom: Han drar nytta av den generösa Lejon-partnerns glamour och självförtroende och är därför ofta i fokus från hans sida.

Tvillingarna och Jungfrun

Dessa har olika idéer om livet. När Tvillingen går in i ett partnerskap med den teoretiska och ”struktur och ordning”- fixerade Jungfrun, kan hans värld börja skaka. Den spontana Tvillingen kommer att ha problem med att ordna upp ordentligt innan den påbörjas. Jungfrun, å andra sidan, kan mycket snabbt bli överväldigad av den livliga Tvillingen, som ger en viss rastlöshet i hennes liv. Men om Amors pilar har fångat dessa två är ömsesidig förståelse och villighet att kompromissa, förutsättningarna för relationen ska fungera.

Tvillingarna och Vågen

Tvillingar och Vågen har mycket gemensamt. När dessa två lufttecken möts finns det gott om variation och konversationsämnen. Det livliga idéutbytet och kommunikationsviljan, gör denna relation till ett riktigt lyckoslag. Gemensamma och många kontakter, gör relationen färgstark och förhindrar tristess. Andan av företagsamhet och nyfikenhet kring allt nytt, är lika uttalade i dessa två stjärntecken, så att mycket roligt och stor livsglädje åtföljer denna relation i vardagen.

Tvillingarna och Skorpionen

De kan komma överens om några spelregler följs. När kärleken träffar dessa två stjärntecken blir det spännande, för den djupa Skorpionen kommer antingen att uppleva den bekymmerslösa lättheten hos Tvillingen som positiv eller tolka den som oföretagsamhet. Tvillingen, å andra sidan, kommer att ha sina problem med Skorpionens vassa tunga, och han kan inte riktigt följa sina egna lagar och djupet i Skorpionen. Om Skorpionen accepterar att Tvillingarna inte kan läggas i koppel och vill förbli fri i sina beslut, och Tvillingarna i gengäld tar Skorpionen som han är och accepterar några kompromisser, då kan kursen sättas för att en gemensam framtid styrs i en bra riktning.

Tvillingarna och Skytten

De surrar runt varandra som malar runt ljuset. Denna relation verkar till en början rent erotisk, men huruvida den varar på lång sikt, beror på känslornas djup för varandra. Båda stjärntecknen är nyfikna, vetgiriga och vill inte ha tristess. De slutar aldrig lära sig och vill alltid bredda sina horisonter. De kan leva ut dessa likheter mellan de två stjärntecknen, tillsammans på resor, språkkurser eller seminarier och därmed känna sig ännu mer bunden vid varandra. Skytten tenderar att vilja ange tonen i förhållandet, men i de flesta fall stör det inte Tvillingen.

Tvillingarna och Stenbocken

Tvillingarna och Stenbocken kanske inte har letat efter varandra, men de hittade varandra. Om Tvillingarna, som kommer från lufttecknet, vill vara nöjda med det faktiska och jordnära jordtecknet Stenbocken, är det mycket kompromisser som behövs. Stenbocken kan betrakta Tvillingarna som ytliga i vardagen, och de otåliga Tvillingarna kan inte hänga med Stenbockens tålamod och uthållighet. Det finns en risk att Tvillingen blir för uttråkad och letar efter en förändring. Ändå kan denna relation också vara ett värde för båda stjärntecknen enligt den goda gamla ”motsatser-lockar varandra principen”, eftersom den tysta och ganska introverta Stenbocken lockas av Tvillingens pratsamma och sällskapliga natur, medan Tvillingen imponeras av den absoluta tillförlitligheten från Stenbocken.

Tvillingarna och Vattumannen

Tvillingarna och Vattumannen har exakt samma våglängd. När dessa två lufttecken samlas kan inte mycket gå fel. Dessa två stjärntecken har alltid något att säga till varandra och delar många gemensamma intressen. En sådan anslutning garanterar alltid skoj och underhållning och även i vardagen kan du alltid hitta en gemensam väg. Det finns inte bara vanliga aktiviteter och resor, den ömsesidiga vänkretsen är också stor med dessa två stjärntecken och låter dig aldrig bli uttråkad.

Tvillingarna och Fiskarna

De anpassar sig till varandra. Trots många motsatser kan denna relation fungera bra och harmonisera. Fiskens som kan vara ha en mycket känslomässig sida, kan vara en utmaning för Tvillingarna, men med sitt bekymmerslösa sätt vet Tvillingarna hur man hanterar det. Fisken, å andra sidan, kan egentligen bara dra nytta av Tvillingens sällskapliga och glada natur. En av de enklaste övningarna för Tvillingen, är att få sin Fisk upp ur sitt dåliga humör då och då. Ett sådant partnerskap har goda förutsättningar att fungera på lång sikt.

Kräftans relationshoroskop

Kräftan är kär, i jakten på säkerhet. Han vill bli skyddad och kunna förlita sig helt på sin partner. Hans humörsvängningar stör honom ofta. Inte varje partner klarar det.

Kräftan och Väduren

Kräftan och Väduren är i ordets riktiga mening som eld och vatten (Väduren = eldtecken, Kräftan= vattentecken). Detta partnerskap är verkligen inte så lätt, men om Kräftan lyckas väcka den romantiska sidan i Väduren, som han utan tvekan har, så är det bra förutsättningar för ett värdefullt förhållande. Väduren kan utöva tålamod genom påverkan av Kräftan, och Kräftan kan lära sig mer mod och självförtroende från Väduren. Huruvida det fungerar med dessa två stjärntecken på lång sikt, beror på i vilken utsträckning båda är villiga att acceptera varandra som de är. Om en av dem hoppas att förvandla den andra enligt sina önskemål, fungerar det inte.

Kräftan och Oxen

Kräftan och Oxen är gjorda för varandra. Dessa två stjärntecken kan se fram emot ett harmoniskt förhållande, för nästan allt är rätt i detta sammanhang. Om Kräftan har valt en Oxe som partner, kommer han att hitta exakt vad han behöver, nämligen tillförlitlighet, säkerhet och stabilitet. Kräftan har ett stort behov av skydd, och det är precis vad Oxen uppfyller till fullo. Han är därför exakt rätt kandidat för intim samvaro. De två stjärntecknen älskar båda sitt mysiga hem och njuter till fullo för att komplettera varandra på ett kärleksfullt sätt.

Kräftan och Tvillingarna

Kräftan och Tvillingarna lever faktiskt i olika världar, men även om det finns många motsatser har denna koppling, med nödvändig vilja att kompromissa på båda sidor, en chans att lyckas. Det förblir alltid spännande, för attityden till livet för dessa två stjärntecken är helt annorlunda. Hemkär och känslig Kräfta kan inte alltid förstå den livliga Tvillingens företagsamma anda och hastighet, utan i slutändan dra nytta av den. Tvillingpartnerns lättskötta karaktär kan hjälpa Kräftan gång på gång, att komma ur dåligt humör.

Kräfta och Kräfta

Dessa är naturligtvis lika och är därför mycket nära på den emotionella nivån. Dessa två vattentecken är födda familjemedlemmar, och ett säkert och mysigt hem betyder mycket för dem. I detta sammanhang kan dock modet att förändras, och känslan av säkerhet försummas, eftersom båda är ganska försiktiga och därför ibland står i varandras väg, när de går framåt. Man säger också att de som är födda som Kräfta inte är de modigaste och alltid tar ett steg framåt och sedan två tillbaka, i livet. Ändå kommer detta partnerskap vanligtvis att fungera, även om det inte är de stora sprången som leder till målet, utan de små stegen.

Kräftan och Lejonet

Kräftan och Lejonet är en bra relation som kan hålla helalivet. Med det självsäkra Lejonet känner sig den känsliga Kräftan i goda händer, och kärlek vid första ögonblicket är inte ovanligt med dessa stjärntecken när de träffas. Så är det med dessa två, i full fart mot kärlekslyckan. Dessa två stjärntecken kompletterar varandra på många sätt, där Lejonet alltid är den starkare och tar på sig den skyddande rollen. Lejonet, som kommer från eld-elementet, blir snabbt upphetsad, men innan han går för långt med sitt överflöd, är det hans Kräfta som uppmanar honom att vara försiktig och i det här fallet också tar en skyddande roll.

Kräftan och Jungfrun

Kräftan och Jungfrun gjorde ett klokt val när de var engagerade sig i varandra. Dessa två stjärntecken harmoniserar mycket bra med varandra och detta förhållande har en framtid. Jungfrun ger Kräftan allt som behövs för att må bra. Tyvärr finns det fortfarande den lilla  strimlan av Jungfrun, som den känsliga Kräftan inte alltid kan förstå. Ändå drar båda stjärntecknen till slut nytta av varandra och har de allra bästa förutsättningar för  en framgångsrik relation. Här kan man bokstavligen hämta stjärnorna från himlen för den andra.

Cancer och Vågen

De är vanligtvis överens. Kräftan är på rätt plats med en Våg Båda vill ha harmoni till varje pris och den balanserande Vågens natur är på precis rätt för den utsatta Kräftsjälen. Även om dessa två stjärntecken verkar ganska olika vid första anblicken, har de båda vunnit lotteriet. De kompletterar varandra nästan perfekt. Genom Kräftan upplever Vågen den trevliga sidan av hemmalivet, och å andra sidan gillar Kräftan att bli medryckt och inspirerad av Vågens många idéer. Så båda drar nytta av den andra och det finns ingen tristess.

Kräftan och Skorpionen

Kräftan och Skorpionen är båda vattentecken, så de liknar varandra på många sätt. Ändå är båda fundamentalt olika. Medkännande och känslig Kräfta, har sina problem med Skorpionens ofta direkta och vassa karaktär. Så han reagerar snabbt förolämpad och drar sig tillbaka. Det stör i sin tur Skorpionen. Ändå lockas dessa två stjärntecken till varandra, särskilt på erotisk nivå. När man löser vardagliga problem tillsammans, är det inte alltid lätt att komma fram till en gemensam nämnare, eftersom båda saknar en hänvisning till en objektiv nivå. Ändå har denna relation goda chanser att förverkliga gemensamma drömmar.

Kräftan och Skytten

Kräftan och Skytten behöver en hög nivå av förståelse för varandra och vilja att kompromissa, om de inte vill stå i varandras väg. Eld och vatten möts här i ordets riktiga mening. Med en följeslagare i Skytten kommer Kräftan säkert aldrig att bli uttråkad, men då och då når den sina gränser. Om den nödvändiga empatin för varandra saknas, är detta förhållande inte den allra bästa förutsättningen för varaktig existens. Endast om Kräftan lyckas acceptera Skyttens törst efter äventyr och ta honom för den  han är, kommer det att fungera på lång sikt. Å andra sidan måste Skytten också visa en hög grad av omtanke och det kan bara fungera, om han är villig att ta in detta.

Kräftan och Vattumannen

De gillar varandra och lockas till varandra. Ibland kommer det att hända, med dessa två stjärntecken, att de vill ha varandra, men inte kan. Kräftan fascineras helt och hållet av den okonventionella Vattumannen, men kommer på sikt knappast, att kunna samla den nödvändiga förståelsen för hans önskan om frihet. Å andra sidan kan Vattumannen snabbt bli uttråkad om han ständigt måste överväga Kräftans önskan om hemmets harmoni. I ett långsiktigt partnerskap, kommer Kräftan sannolikt att sakna stabilitet och tillförlitlighet, för det är precis vad Vattumannen inte kan erbjuda. Om denna relation ska fungera är kompromisser nödvändiga från båda sidor.

Kräftan och Fiskarna

De är liknande vattentecken, men dessa två stjärntecken kan misslyckas på grund av ren petighet i den hårda vardagen. Båda vill luta sig mot den andra, den enda frågan är, hur? Båda stjärntecknen har sina problem med verkligheten, och om de inte vill sjunka in i kaoset i vardagen, med all den kärlek som, utan tvekan, är närvarande, är lite mer disciplin nödvändig. Antingen tar en av dem den svaga rollen, eller båda övar på att vara starka. Luftslott kommer sannolikt att byggas av dessa två stjärntecken tillsammans, men uppnåendet av detta livsmål faller vanligtvis platt till marken, på grund av brist på självdisciplin. Men drömmar kan också vara vackra och dessa två saknar verkligen inte detta. Denna relation bygger inte på materiella värden, utan enbart på ömsesidig kärlek och känslor för varandra. Huruvida dessa två stjärntecken gör det tillsammans eller inte, beror till stor del på hur långt de kan hävda sig och hitta sin väg i vardagen.

Lejonets relationshoroskop

Lejonet älskar sin frihet och värderar självständighet. Han står på egna ben och tycker inte om att manipuleras. Han har ingen önskan att kompromissa eftersom han vill få sin vilja fram. Inte varje stjärntecken kan hantera auktoriteten hos Lejonet. Han gillar också att sätta tonen i kärlek.

Lejonet och Väduren

Lejonet och Väduren har letat efter, och hittat varandra. Om Väduren kommer in i relation med Lejonet är det stormvaring regelbundet. Den våghalsiga Väduren är inte redo att stå tillbaka när som helst, och var som helst, vilket å ena sidan ger våldsamma känslor i relationen, men å andra sidan ger också variation. Hur som helst kan Lejonet  och Väduren ha mycket kul tillsammans, för passionen ligger i naturen hos dessa två eldtecken. Vardagslivet kan ibland vara ansträngande och kompromisser måste hittas.

Lejonet och Oxen

Lejonet och Oxen träffas alltid när det finns stress i förhållandeshimlen. Lejonet är aktiv och Oxen tar på sig den mer förnuftiga delen i detta sammanhang. Dessa två stjärntecken kan komplettera varandra underbart, förutsatt att de gör det utan maktkamp. Lejonet vill vanligtvis sätta tonen, och om Oxen inte försöker undertrycka den, har detta förhållande utmärkta chanser att lyckas. Här möter ett livligt eldtecken ett jordnära tecken och båda kan komplettera varandra underbart.

Lejonet och Tvillingen

De kommer bra överens, för Tvillingen är anpassningsbar och vet att man tar Lejonet, som han är. Dessa två stjärntecken gillar inte tristess och vill ha kul. Och det är precis vad de kan ha med varandra. Den sorglösa Tvillingen ger alltid en friskt fläkt in i Lejon-livet, vilket han tycker är extremt attraktivt. Om dessa två stjärntecken blir tillsammans, kommer de vanligtvis inte ångra det.

Lejonet och Kräftan

Lejonet och Kräftan kan komplettera varandra på många sätt. Det är här ett eldtecken och ett vattentecken som förs samman. Den känsliga och ofta något inåtvända Kräftan finner exakt den motsatta polen han behöver i det mer extroverta Lejonet. Lejonet ger självförtroende för båda i relationen och tar rollen som beskyddare. Den känsliga Kräftan tycker om detta och tar sig in i partnerskapet, på sitt eget sätt, genom att erbjuda Lejonet ett mysigt hem och kärleksfullt ta hand om dem. Denna relation har goda chanser att hålla, på lång sikt.

Lejon och Lejon

Lejon och Lejon är i evig tävling och det finns knappast bara ett slagsmål om makten. Vem är den starkaste? Vem sätter tonen? Korten blandas varje dag. När två Lejon samarbetar spelar lyx och extravagans vanligtvis en stor roll. Båda vill glänsa, båda är framgångsorienterade och båda vill bestämma vart de ska gå. Det är inte alltid lätt, men det är möjligt. Med tiden kommer dessa två eldtecken att hitta ett sätt att samarbeta. Om de inte glömmer, att regelbundet beundra och älska varandra, står det inte i vägen för ett framgångsrikt partnerskap.

Lejonet och Jungfrun

De kan dra nytta av varandra. Om ett stolt Lejon möter den ödmjuka Jungfrun, vet dessa två stjärntecken inte riktigt vad de ska tänka om varandra. Men Lejonet lyckas mestadels vinna och utnyttja den hårt arbetande och ordningsamma Jungfrun för sina egna mål. Erotiken har en fast plats i detta partnerskap. Jungfrun beundrar Lejonets mod och styrka, vilket naturligtvis smickrar honom. Å andra sidan uppskattar Lejonet det reserverade, jordnära och ödmjuka sättet hos Jungfrun, som har ordning i sitt liv.

Lejonet och Vågen

Lejonet och Vågen har en verklig chans till en fungerande relation. Vågen ser upp till Lejonet i beundran och om Lejonet inte glömmer att ge henne komplimanger då och då, står inget i vägen för ett sådant förhållande. Dessa två stjärntecken gillar inte tristess och de behöver ständig inspiration och variation. I det här sammanhanget ger Lejonet riktningen och den harmoniska Vågen kommer knappast att ha problem med att erkänna denna riktning som sin egen. Delade semesterresor, delade hobbyer, sportaktiviteter och en stor grupp vänner håller relationen vid liv. Trots många likheter lyckas dessa två stjärntecken inte tränga ut varandra, utan lämnar lämpligt utrymme till var och en.

Lejonet och Skorpionen

De är som eld och vatten i ordets verkliga mening. Den fascination som kommer från en Skorpion lockar Lejonet, nästan magiskt. Här brinner passionens eld enligt alla konstens regler. I detta sammanhang är det dock viktigt att vara försiktig så att ingen bränner fingrarna. Passionerade gräl följs av passionerade försoningar. Detta förhållande kan vara utmattande, men också spännande, eftersom anspråk på makt och passion skapar en berg-och dalbana av känslor. Det återstår att se. om detta förhållande kommer att visa sig vara hållbart på lång sikt, eller om den eviga känslomässiga turbulensen kommer att vara för utmattande, för en eller dem båda på lång sikt. Ett lyckligt förhållande är fortfarande mycket möjligt, enligt mottot: De kan inte vara med varandra, men de kan inte heller vara utan varandra, eller med andra ord: Jag hatar dig. Jag behöver dig. Jag älskar dig.

Lejonet och Skytten

De borde försöka med varandra. Dessa två eldtecken kan komma bra överens med varandra. Förutsättningen för detta är att Skytten accepterar Lejonets anspråk på makt och låter honom känna att han är kapten. Den vänliga och optimistiska Skytten vet vanligtvis exakt hur man tar Lejonet för att han ska bli nöjd. Denna relation har goda chanser att fungera på lång sikt. Om dessa två eldtecken jobbar ihop, kan de uppleva oändliga höjder tillsammans och alla tecken pekar på framgång.

Lejonet och Stenbocken

De måste alltid acceptera några kompromisser om detta partnerskap ska fungera på lång sikt. Eftersom en Lejonet i allmänhet är långt ifrån villig att kompromissa, kan förhållandet visa sig vara svårt. Enstaka turbulens kommer inte att kunna undvikas. Dessutom har båda stjärntecken vissa krav på makt och Stenbocken känner sig inte riktigt bekväm i rollen som den eviga beundraren. Ändå kan båda lära av varandra och i slutändan dra nytta av varandra. Stenbockens blygsamhet och hårda arbete kan få Lejonet tillbaka ner på jorden då och då, och omvänt kan Stenbocken lära sig lite generositet från Lejonet. Om dessa två stjärntecken bestämmer sig för att gå genom livet tillsammans, är tolerans på båda sidor nödvändig.

 

Lejonet och Vattumannen

Lejonet och Vattumannen har mycket roligt tillsammans, men de borde inte bli för hårt fästa vid varandra. Den starka önskan om frihet hos dessa två stjärntecken kan stå i vägen för ett långsiktigt partnerskap. På den erotiska nivån är allt rätt och förhållandet är mer än bra  för en okomplicerad relation, där alla behåller sin frihet. Den okonventionella Vattumannen kommer alltid med nya idéer, och Lejonet är mycket nöjd. Om dessa två stjärntecken lyckas avstå från krav på ömsesidigt ägande och inte begränsar varandra, har de goda förutsättningar för att ta lyckan i egna händer tillsammans.

Lejonet och Fiskarna

De kan inte göra mycket fel med varandra. Fisken låter sig skyddas, och älskar Lejonet. Han kan inte få nog av det, badar i sin glans och tar hand om sitt ego. I detta sammanhang är och kommer Lejonet alltid att vara starkare. Känslomässigt är dessa två naturligtvis inte alltid på samma våglängd, eftersom Lejonet inte alltid är på humör att engagera sig i känsliga Fiskars humörsvängningar. Ändå lyckas dessa två stjärntecken anpassa sig till varandras särdrag om och om igen. Nästan ingenting står i vägen för en harmonisk och permanent relation.

Jungfruns relationshoroskop

Den mer rationellt tänkande och jordnära Jungfrun kommer knappast att rusa in i ett äventyr. Hon förväntar sig att hennes partner uppfyller sitt behov av säkerhet och stabilitet. Men när en Jungfru har fått förtroende visar hon sig vanligtvis vara en kärleksfull och mycket pålitlig partner.

Jungfrun och Väduren

Jungfrun och Väduren är väldigt olika, men de kan fortfarande komplettera varandra. Jungfrun är angelägen om ordning, och Väduren är mycket spontan. Så den ena kan dra nytta av den andra, för vad den ena saknar tar den andra in i relationen. Jungfruns reserverade natur tilltalar Väduren, som är mer utåtriktad.

Jungfrun och Oxen

Jungfrun och Oxen är ett perfekt par. Dessa två jordiska och jordnära stjärntecken harmoniserar väl med varandra. Båda är ute efter säkerhet och strävar efter gemensamma mål i livet. När en Jungfru och en Oxe hittar varandra kommer det förhållandet vanligtvis att vara livet ut.

Jungfrun och Tvillingarna

Jungfrun och Tvillingarna kanske inte alltid har ett enkelt liv tillsammans, men de kan rensa upp många av sina problem i konversationen. Den livliga Tvillingen ger en friskt fläkt i Jungfruns liv och så, naturligtvis, gillar han att locka henne ur sin reserverade tillvaro. Kompromisser kommer alltid att vara nödvändiga i detta sammanhang.

Jungfrun och Kräftan är en nästan perfekt matchning. Den själsliga Kräftan är snabb att vinna den försiktiga Jungfruns förtroende, och när de två knyter sina band, fungerar det vanligtvis. Kräftan finner vad den letar efter i Jungfrun och Jungfrun dra nytta av den romantiska och inbundna sidan av Kräftan. Dessa två letade efter och hittade varandra.

Jungfrun och Lejonet

Jungfrun och Lejonet kan behöva arbeta lite på sin kärlek om de ska hålla fast vid den på lång sikt, men då utgör de ett fantastiskt team. Om Jungfrun är imponerad av Lejon-dominansen har detta förhållande en god chans att bestå. Jungfrun värderar Lejonets självförtroende och styrka och den senare drar i sin tur, nytta av hennes jordnära och säkerhetsmedvetna natur.

Jungfrun och Jungfrun

Jungfrun och Jungfrun har stor förståelse för varandras behov av säkerhet. Detta möjliggör, så  att ett gediget och långsiktigt partnerskap kan utvecklas. När dessa två jordtecken hittar varandra, bör man göra ett medvetet försök att se till att känslor för varandra och romantik inte försummas av ren rationalitet.

Jungfrun och Vågen

Jungfrun och Vågen kan ha mycket bra konversationer med varandra. Men medan Vågen är mer sällskaplig och öppen, förlitar sig Jungfrun på återhållsamhet. Så för att förhållandet inte ska bli för torrt bör båda vara villiga att lära sig. Det kommer inte alltid att vara lätt, men ändå kan den jordiska Jungfrun och Vågen, som kommer från lufttecknen, komplettera varandra underbart, eftersom motsatser lockar varandra, som sagt.

Jungfrun och Skorpionen

Dessa har potential för långvariga relationer. Jungfrun gillar särskilt beslutsamheten och modet hos den mystiska Skorpionen. På den känslomässiga nivån, från höga höjder och ner i djupa dalar, kanske Jungfrun inte alltid kan följa Skorpionen helt, men med sin jordnära attityd bidrar hon positivt till förhållandet, vilket sedan gynnar relationen. Jungfrun är tillräckligt tålmodig för att uthärda Skorpionens bestämmande attityd också. Här vinner kärleken.

Jungfrun och Skytten

Jungfrun och Skytten bör prova varandra. Det kan ta lite längre tid för dessa två stjärntecken att komma ihop, men om det gör det kommer det att bestå. Skyttens benägenhet att ta risker, är inte alltid förståelig för Jungfrun, men står inte i vägen för ett förhållande. Skytten kommer i slutändan att dra nytta av Jungfruns behov av säkerhet och kärlek till ordning.

Jungfrun och Stenbocken

Jungfrun och Stenbocken är det absoluta drömparet. Professionell framgång och lojalitet i partnerskapet är viktigt för båda. Denna kärlek har goda möjligheter att bestå på lång sikt och de gemensamma intressena försummas inte heller. Tillit, tillförlitlighet, en jordnära attityd och ömsesidig förståelse gör detta förhållande nästan perfekt.

Jungfrun och Vattumannen är väldigt olika, men det är just därför de kan komplettera varandra underbart. Du kan säga att motsatser lockar, från det faktum att Jungfrun helt och hållet lockas till det okonventionella sättet hos Vattumannen. Vattumannen drar i sin tur nytta av Jungfruns avskilda och försiktiga natur. Jungfrun anses vara sparsam och Vattumannen gillar att spendera pengar med fulla händer. Så naturligtvis kan det alltid finnas konflikter, men med lite god vilja, och villighet att kompromissa från båda sidor, är dessa inte ett allvarligt hot mot förhållandet.

Jungfrun och Fiskarna

Jungfrun och Fiskarna balanserar ofta mellan en drömrelation och ett komplicerat förhållande. Här möts ett jordnära jordtecken och ett känsligt och drömmande vattentecken. Den själsliga Fisken kan ha en inspirerande effekt på Jungfrun genom sin drömvärld. Men med tiden kan det bli för mycket för Jungfrun och hon drar sig tillbaka utan förståelse och är irriterad. Om denna relation ska fungera på lång sikt är ömsesidig acceptans avgörande.

Vågens relationshoroskop

Sällskaplighet, kommunikation och en avslappnad atmosfär – Vågen vill ha allt detta i en relation. Hon älskar fred och gör allt för att upprätthålla harmoni.

En relation med den charmiga Vågen är som en lyckovinst i lotteriet, för hon är anpassningsbar och alltid älskvärd. Om det skulle finnas några mörka moln på kärlekshimlen däremellan, är det inte så svårt för Vågen att klara nackdelarna. Hon är smart nog att veta att regn följer solsken och tvärtom.

Vågen och Väduren

Vågen och Väduren kanske inte alltid har en lätt tid tillsammans, men som man säger: motsatser lockar. Dessa två representanter för zodiakens tecken är vanligtvis sympatiska direkt. Vågen fascineras av Väduren direkt, å ena sidan, men är också rädd å andra sidan. I detta sammanhang kommer tolerans att vara nödvändig på båda sidor, varvid Vågen, som söker harmoni och balans, vanligtvis lyckas hitta en kompromiss tillsammans med Väduren.

Vågen och Oxen

Vågen och Oxen har mycket gemensamt och dessa två stjärntecken kompletterar varandra perfekt. Tillsammans kan de njuta av de finare sakerna i livet och detta förhållande kännetecknas vanligtvis av harmoni och lugn. Vågen och Oxen tycker om att spendera tid tillsammans och är för det mesta överens. Det är här ett jordnära jordtecken och ett lufttecken möts, vilka har mycket att ge varandra.

Vågen och Tvillingarna

Vågen och Tvillingarna älskar att umgås. Det kommer säkert inte att finnas några problem som är värda att nämna, med dessa två lufttecken för de är så att säga klippt och skurna för varandra, eller, för att uttrycka det på ett annat sätt, de är helt på samma våglängd. Detta förhållande har goda chanser att fungera på lång sikt, eftersom tristess inte kommer att uppstå. Båda värdesätter umgänge och underhållning, och när en Våg och en Tvilling träffas har de vanligtvis en stor grupp vänner gemensamt.

Vågen och Kräftan

De gillar varandra, även om de verkar motsatta vid första anblicken. I detta sammanhang är det viktigt att Vågen inte känner sig alltför begränsad av den Kräftfödda partnerns hushållsbestyr. Med den nödvändiga friheten har denna relation mycket goda möjligheter till framgång. Dessa två stjärntecken kan definitivt dra nytta av varandra, eftersom Vågen upprepade gånger kan locka Kräftan ur sitt krypin med sina idéer, och Kräftan visar Vågen vad romantik är och hur vackert ett mysigt hem kan vara. Båda har ett stort behov av harmoni.

Vågen och Lejonet

Vågen och Lejonet kan ge mycket till varandra. Ur erotisk synvinkel sprakar det ganska snabbt mellan dessa två stjärntecken och kärlekens eld lyser starkt. Lejonet är helt entusiastisk över Vågens charm och Vågen är i sin tur fascinerad av och älskar Lejonet. När dessa två stjärntecken bestämmer sig för att ingå ett partnerskap, är variation och aktivitet dagordningen. Det kommer säkert inte att vara tråkigt för dessa två, även om det vanligtvis är Lejonet som tar initiativet i detta avseende.

Vågen och Jungfrun

Vågen och Jungfrun kunde knappast vara mer olika, men det kan också vara en anledning till att dessa två stjärntecken lockas till att de kommer ihop. Vågen, som kommer från luftelementet, och Jungfrun, som kommer från jordelementet, har inte mycket gemensamt och kan ändå komplettera varandra. Men kompromisser kommer alltid att vara nödvändiga. Den charmiga Vågen, som bryr sig om harmoni, kan lyckas föra livets vackra sidor närmare den pragmatiska och jordnära Jungfrun. Å andra sidan kan Vågen säkert lära av de pålitliga och ordnade Jungfrun, och på detta sätt också hantera de allvarliga sakerna i livet. Denna relation är verkligen inte så enkel, men motsatserna kan inte överbryggas heller.

Vågen och Vågen

Dessa har en preferens för de vackra och trevliga sakerna i livet. När dessa två lufttecken kommer ihop, kommer det inte att finnas någon tristess. Roliga upptåg och livsglädje kommer definitivt inte att saknas. Det kan i värsta fall bli problematiskt, i detta avseende när beslut måste fattas. Vågen är ett av de stjärntecken som har svårt att fatta ett beslut. Det kan därför vara vettigt att söka lämpliga råd, när man fattar viktiga beslut. I annat fall tillåter Vågen och Vågen varandras frihet. Den charmiga interaktionen med varandra, och den gemensamma preferensen för allt som är vackert, förbinder dem på ett trevligt sätt.

Vågen och Skorpionen

Det är mycket troligt att Vågen och Skorpionen inte kommer att ha en lätt tid med varandra, men de kommer alltid att hitta en kompromiss för att närma sig varandra, främst på grund av Vågen är villiga att kompromissa. Skorpionen har ett rykte av, att inte vara ett av de lättanvända tecknen på zodiaken, eftersom den är djup, mystiskt och tenderar att göra anspråk på ägande i partnerskap. Den frihetsälskande Vågen kommer naturligtvis inte att tycka om det, för de tycker inte om att engagera sig och vill inte tämjas. Detta partnerskap kan dock fungera så länge Skorpionen arbetar för att hålla sin svartsjuka under kontroll.

Vågen och Skytten

Vågen och Skytten kan komplettera varandra väl. Huruvida detta partnerskap mellan det charmiga lufttecknet och det lika charmiga eldtecknet kan fungera beror på i vilken utsträckning Vågen är villig att stå ut med det faktum att Skytten vill sätta tonen på lång sikt. Det här förhållandet är inte tråkigt och är fullt av äventyr. Den delade företagsandan gör denna relation mycket spännande och tillfredsställande.

Vågen och Stenbocken

De har goda förutsättningar för ett långsiktigt partnerskap. Den charmiga och vänliga Vågen närmar sig Stenbocken öppet, vilket naturligtvis fascinerar detta ganska inåtvända stjärntecken. Vågen kan dra nytta av Stenbockens jordnära och tillförlitlighet, även om Stenbockens känsla av plikt och flit kan gå nerverna då och då. Men Vågen skulle inte vara Vågen om hon kunde avskräckas från att ge förhållandet en chans.

Vågen och Vattumannen

Vågen och Vattumannen förstår varandra utan ord, för båda tillhör lufttecknen. Här har två letat efter och hittat varandra, vilka kan dela mycket äventyr och kul med varandra. Det är dock viktigt här att förhållandet placeras på en stabil grund så att det tål vardagslivet. En viss tendens mot ytlighet bör ersättas med djupa känslor. Så detta förhållande borde ha en god chans att överleva.

Vågen och Fiskarna

Vågen och Fiskarna kan göra det, men de ska inte lura sig själva, utan snarare vara ärliga mot varandra. Den känsliga fisken är ett vattentecken och är hemma i känslans värld. Vågen kan inte alltid förstå dess humörsvängningar, från att höga berg till djupaste dalar. Men det borde inte hindra dem från att pröva varandra. Fisken kan lära av Vågen för att ta allt lite lättare, och med tiden kommer Vågen också att lära sig att placera sig i Fiskens drömvärld. Så ingenting står i vägen för denna kärlek i sig.

Skorpionens relationshoroskop

Den nyckfulla Skorpionen är en av de svåraste vattentecknen. Hans humörsvängningar är ofta oförutsägbara och inte alla kan ta det. Passionerad i kärlek, han är också krävande och svartsjuk.

Inte alla stjärntecken går ihop med Skorpionen, eftersom de kan bli mycket sårade om de känner sig förolämpade. Och han känner sig ofta kränkt!

Skorpionen och Väduren

Skorpionen och Väduren kommer alltid att ha argument, men det är precis det som kan göra förhållandet spännande. Här möter det djupa vattentecknet ett riktigt eldigt element. Strid och missförstånd kommer definitivt inte att vara frånvarande, men sedan följer vanligtvis försoning snabbt. En sak saknas definitivt inte i detta sammanhang och det är passion.

Skorpionen och Oxen

Skorpionen och Oxen har definitivt potential för ett arbetsförhållande. Huruvida detta visar sig vara hållbart över tid beror på i vilken utsträckning båda är villiga att närma sig varandra och behandla varandra som de är. Skorpionen kan definitivt dra nytta av den jordnära och tålmodiga Oxen. Ändå bör han hålla tillbaka sin vassa tunga och inte ta den till ytterligheter. Även den mest tålmodiga Oxen kan tappa tålamodet och börja bråka.

Skorpionen och Tvillingarna

De här kan göra det tillsammans om Tvillingarna lär sig att svara på Skorpionen så att allt förblir i harmoni. Båda har mycket potential att komma överens med varandra och det kommer aldrig en sak i detta förhållande, nämligen tristess. Den passionerade Skorpionen utövar en stor attraktion på Tvillingen. Ändå kan han snabbt känna sig irriterad och i värsta fall ta till flykten, om Skorpionen förföljer honom med ägaranspråk och svartsjuka.

Skorpionen och Kräftan

Skorpionen och Kräftan är båda vattentecken och av den anledningen är de redan lika. Trots många likheter finns det också många kontraster. Kräftan blir snabbt förolämpad och kan dra sig tillbaka om han känner sig sårad av Skorpionens skarpa och tanklösa ord. Båda reagerar känslomässigt, vilket kan göra det svårt att lösa vardagliga problem. På den emotionella nivån har denna relation de allra bästa förutsättningarna för att engagera sig fullt ut med varandra.

Skorpionen och Leo

Skorpionen och Leo lockar. Dessa två stjärntecken är som eld och vatten i ordets riktiga mening. Den ömsesidiga fascinationen för varandra väcker passion, vilket gör förhållandet extremt spännande på en erotisk nivå. Lejonet är dock inte redo att tämjas av Skorpionen och kommer att göra detta otvetydigt tydligt. Förhållandet kan konsekvent involvera kraftspel och en berg-och dalbana av känslor. Huruvida dessa två stjärntecken klarar det på lång sikt beror på om det finns tillräckligt med förståelse för varandra från båda sidor.

Skorpionen och Jungfrun

Skorpionen och Jungfrun har en rimlig chans till ett arbetsförhållande. Skorpionen imponerar på Jungfrun med sitt mod och sin passion. Jungfrun kan inte alltid följa Skorpionens djup och ogenomtränglighet, men det är just på grund av detta som hon låter sig dras in under den mystiska vattenvarelsens besvärjelse. Skorpionen drar nytta av den faktiska och logiska nivån som Jungfrun bär in i förhållandet, så att den också ska fungera i vardagen.

Skorpionen och Vågen

De vill ha varandra, den enda frågan är, om de kan göra det på lång sikt. Vågen, medveten om harmoni, är ett av lufttecknen och älskar deras frihet. Huruvida den kan uthärda Skorpionens påståenden om ägandekrav och svartsjuka i det långa loppet, trots sin vilja att kompromissa, beror på i vilken utsträckning hon känner sig begränsad av Skorpionen. Som regel lyckas emellertid dessa två stjärntecken samordna sina ömsesidiga behov om och om igen.

Skorpionen och Skorpionen

Skorpionen och Skorpionen har ofta, men inte alltid, samma våglängd. När dessa två vattentecken sammanfaller brinner passionen, men ömsesidigt sårande och anklagelser kan också belasta partnerskapet då och då. För det mesta lyckas emellertid dessa två Skorpioner hålla sina giftiga stick i kontroll genom sensualitet och likheter. I alla fall har denna relation en verklig chans till varaktig kärleksglädje.

Skorpionen och Skytten

Skorpionen och Skytten bör prova. I detta sammanhang plågas Skorpionen naturligtvis av svartsjuka, eftersom Skytten, som kommer från eldelementet gillar att sola sig i sällskap med sina beundrare. Så det kan vara så att Skytten känner sig begränsad på lång sikt, trots stor ömsesidig attraktion. I det här fallet kan han springa iväg och leta någon annanstans. Det faktum att denna relation också kan vara underbart okomplicerad, bevisas av många glada samband mellan dessa två zodiakrepresentanter.

Skorpionen och Stenbocken

Dessa måste vara villiga att kompromissa, men detta förhållande förtjänar definitivt en riktig chans. Den tålmodiga Stenbocken tål mycket och kommer också till stor del att komma överens med Skorpionens särdrag och sinnesstämningar. Den enda frågan är om det kommer att fungera på lång sikt. Hur som helst är det säkert att båda stjärntecknen har ett grovt skal, men en mjuk kärna och det är precis vad som kan koppla ihop dem med varandra på lång sikt.

Skorpionen och Vattumannen

Skorpionen och Vattumannen har olika behov och olika attityder till livet. Vattumannens önskan om frihet är sannolikt särskilt svår för Skorpionen. En Skorpion har svårt eller omöjligt att hantera detta. Skorpionen vill ha Vattumannen helt, med hull och hår eller inte alls. Detta är naturligtvis svårt att bära för honom. När dessa två stjärntecken flörtar med varandra flyger gnistorna, men om det räcker för ett långsiktigt partnerskap återstår att se. Det är verkligen inte omöjligt, men det är verkligen inte lätt heller. Mycket kärlek och en kompromissvilja kommer att behövas.

Skorpionen och Fiskarna

Skorpionen och Fiskarna har inte ett enkelt liv tillsammans, även om båda kommer från vattenelementet. Det är här två stjärntecken möts, vars humör är lika omväxlande som vädret. Det gör förhållandet intressant å ena sidan, men också ansträngande å andra sidan. Det är inte ovanligt att den känsliga Fisken blir kär i den fascinerande Skorpionen på nolltid och vice versa. Fisken gillar att föras bort av skorpionens aktivitetslust och om dessa två vattentecken lyckas skydda sina gemensamma intressen och alltid närmar sig varandra med förståelse, står inget i vägen för ett lyckligt och bestående förhållande.

Skytten, som Väduren och Leo, är ett eldtecken. De som är födda i detta element har en bra del av kraft och viljestyrka.

Skyttens relationshoroskop

Skytten är en självsäker och välkommen medmänniska, som älskar sin frihet framför allt annat. Han anses vara fåfäng och alltid angelägen om att vara i förgrunden. När det gäller kärlek föredrar han att vara okomplicerad och behöver en partner som vet hur man tar honom för den han är.

Skytten och Väduren

Skytten och Väduren är kanske inte det perfekta paret, men med lite villighet att kompromissa på båda sidor har denna förbindelse en bra chans. När dessa två eldtecken möts är temperamentet på dagordningen. Det kommer verkligen inte att vara tråkigt i detta avseende.

Skytten och Oxen

Skytten och Oxen kommer att möta viss turbulens när de blir involverade. Men om den eldiga Skytten och den jordade Oxen blir kära, kan det vara ganska utmattande men också ganska spännande. Med den nödvändiga kompromissviljan, kommer dessa två mycket olika stjärntecken i slutändan att dra nytta av varandra. Den jordnära och tålmodiga Oxen kan verkligen stå ut med mycket från Skytten, men tiden kommer att visa om han kan hålla jämna steg med Skytten på lång sikt.

Skytten och tvillingarna

Skytten och Tvillingarna kan säkert engagera sig i varandra, för både älskar variation och hatar tristess. Här möts ett eldtecken och ett lufttecken, som har mycket gemensamt, men ändå tillåter varandra den nödvändiga friheten. Denna förbindelse har goda chanser att arbeta på lång sikt.

Skytten och Kräftan

Dessa når sina gränser snabbt. För ett lyckligt partnerskap, är en hög grad av förståelse och kompromissvilja nödvändig. Ett eldtecken och ett vattentecken som knappast kunde vara mer omaka. I vilken utsträckning Skytten, i det långa loppet, är redo att ta hänsyn till känsligheten hos den känsliga Kräftan, återstår att se. Ändå kan denna relation fungera om båda är villiga att acceptera den andra, med alla sina motsatser de har.

Skytten och Lejonet

Skytten och Lejonet är båda hemma i eld-elementet och bör ge varandra ett försök. Allt kommer att gå bra, om Skytten är tillräckligt smart för att få Lejonet att känna, att han styr kursen i förhållandet. I det här sammanhanget händer det alltid något, det blir verkligen inte tråkigt. Som regel hänger dessa två eldtecken ihop som ler och långhalm, och kan också förbereda sig på ömsesidig framgång.

Skytten och Jungfrun

Skytten och Jungfrun har ganska olika syn på livet, men de borde ge varandra ett försök. Om dessa två stjärntecken blir kära, kan båda definitivt lära sig mycket av varandra. Jungfrun, som bekymrar sig för ordning och säkerhet, kan alltid ha sina problem med de snabba besluten och modet att ta risker med Skytten, men kommer att vänja sig vid dem med tiden.

Skytten och Vågen

Skytten och Vågen har goda förutsättningar för ett lyckligt och fungerande förhållande. Vågen älskar Skyttens humor och har inga problem alls med att anpassa sig till hans behov. Skytten är i sin tur fascinerad av det charmiga lufttecknet. Båda ogillar tristess och är företagsamma. Aktiviteter och resor runt om i världen kan berika detta förhållande ännu mer.

Skytten och Skorpionen

Dessa uppviglar varandra och det är inte ovanligt att flisor och spån ryker. Detta förhållande är ren erotik och passion, men med harmonin fungerar det inte alltid så bra. Denna relation har fortfarande goda chanser att fungera på lång sikt, om båda är tydliga om vad de hamnar i, nämligen eld och vatten. Skytten kommer från eld-elementet och är fascinerad av den djupa och mystiska Skorpionen. Detta är dock ofta lite för krävande för honom. För det mesta lyckas dock den optimistiska Skytten hitta ett sätt, att hantera denna egenskap hos sin Skorpion.

Skytten och Skytten

Skytten och Skytten vill ofta överträffa varandra och kommer ofta i konkurrens med varandra. Relationen mellan dessa två eldtecken är full av äventyr och spänning. Båda är vänliga, optimistiska och företagsamma, så tristess är säkerligen inte ett problem. Om dessa två hetlevrade individer kan komma överens om vem som anger tonen, kommer det säkert att fungera bra på lång sikt och vara helt tillfredsställande. Men eftersom det vanligtvis är båda, som anser sig vara nummer ett, kan det bli några maktkamper. Sammantaget kommer kärlekshimlen inte alltid att vara helt klar, men den kommer mestadels vara glad.

Skytten och Stenbocken

Skytten och Stenbocken lockas magiskt till varandra på erotisk nivå. I detta sammanhang återstår dock att se om det förblir ett passionerat äventyr eller om det förvandlas till evig kärlek. Skytten som kommer ut ur eldtecknet kan definitivt dra nytta av Stenbockens disciplin och uthållighet, medan Stenbocken är imponerad av Skyttens mod. Det gamla folkordspråket gäller här: kaka söker maka.

Skytten och Vattumannen

De har inga problem att ge varandra sin frihet och bara av den anledningen borde dessa två stjärntecken komma överens. Oavsett om det gäller erotik eller den delade önskan om äventyr, nästan allt passar här. Dessa två stjärntecken klickar bokstavligen omedelbart och båda kompletterar varandra perfekt.

Skytten och Fiskarna

Skytten och Fiskarna bör prova varandra. Den reserverade Fisken kommer inte bara att imponeras av Skyttens hälsosamma självförtroende, utan också stärka hanss självkänsla och av den anledningen kommer Fisken att älska Skytten. Det återstår att se i vilken utsträckning Skytten, som kom ut ur eld-elementet, lyckas känna empati med Fiskens komplexa emotionella värld, om och om igen.

Stenbockens relationshoroskop

Precis som Oxen och Jungfrun är Stenbocken ett jordtecken som styrs av sinnet. Han anses vara jordnära, pålitlig, samvetsgrann och tålmodig. Han uppnår sina mål genom uthållighet och flit. Partnerhoroskopet Stenbock avslöjar vilka stjärntecken som är lämpliga för ett långvarigt förhållande.

I relationer visar Stenbocken sig vara en tålmodig och lojal partner. Den färdighetssorienterade Stenbocken tappar inte huvudet, när han väljer en partner. Optimala partners är Oxen, Jungfrun, Kräftan och Fiskarna. Om en annan Stenbock väljs har detta förhållande också goda chanser.

Stenbocken och Väduren

Stenbocken och Väduren har det inte så lätt med varandra, för ingen vill underordna sig. Om Stenbocken stöter på Väduren blir det säkert viss turbulens, eftersom Stenbocken inte alltid kan följa Väduren. Ett sådant förhållande är verkligen inte lätt, men det är fullt möjligt. I vilket fall som helst, kan båda stjärntecknen dra nytta av varandra och en sak är säker, det blir inte tråkigt!

Stenbocken och Oxen

Stenbocken och Oxen har gemensamma mål. Om Stenbocken har valt en Oxe som partner, kan knappast någonting gå fel. Det är här två stjärntecken från jordelementet, som möts och kommer mycket bra överens. Ingenting står i vägen för en gemensam framtid. Förhållandet mellan dessa två stjärntecken kännetecknas av tillförlitlighet, lojalitet och förnuft.

Stenbocken och Tvillingar

De kan dra nytta av varandra. När Stenbocken, kontrollerad av sinnet och förnuftet, blir kär i en Tvilling, blir saker spännande. Den smidiga Tvillingen kommer att hålla den konservativa Stenbocken engagerad och få färg in i deras liv. Kompromisser kommer att vara nödvändiga om och om igen, i detta sammanhang, men med den nödvändiga förståelsen för varandra står ingenting i vägen för lycka i kärlek.

Stenbock och Kräftan

Stenbocken och Kräftan verkar vara en bra kombination. Stenbocken kommer att uppskatta det mysiga hem som Kräftan erbjuder honom. Förutsättningarna för ett permanent partnerskap ges med dessa två stjärntecken. Kräftan behöver säkerhet och tillförlitlighet, och det är precis vad den hittar i Stenbocken. Drömmen om att äga ett hem och en familj uppfylls mestadels i detta sammanhang.

Stenbocken och Lejonet

Stenbocken och Lejonet gillar varandra, men ett långsiktigt partnerskap fungerar bara med den nödvändiga viljan att kompromissa på båda sidor. Om dessa två stjärntecken går ut på en gemensam väg i livet krävs mycket tolerans. Ändå kan båda lära av varandra. Lejonets anspråk på makt och dominansbeteende i förhållandet, är inte alltid lätt för Stenbocken och det beror på om hon vill uthärda det på lång sikt eller inte. Inte sällan händer det dock också att Stenbocken lyckas tämja Lejonet och de kan hitta en bra väg tillsammans.

Stenbocken och Jungfrun

Dessa harmoniserar optimalt och förstår varandra nästan utan ord. Precis som Stenbocken är Jungfrun hemma i jordelementet och när dessa två stjärntecken kommer ihop, passar allt bara. Stenbocken och Jungfrun är det perfekta paret. Utsikterna för en permanent relation är nästan perfekta här. Dessa två kan förlita sig på varandra och tappar sällan fotfästet.

Stenbocken och Vågen

Stenbocken och Vågen gillar varandra. Stenbocken har gjort ett bra val med en Våg, eftersom den visar sig vara anpassningsbar och kommer att göra allt för att behaga Stenbocken. Med tiden kan Vågen, som kommer ur lufttecknet, bli lite tråkig. Här är det då viktigt att den pliktbundna Stenbocken ser allt lite mer frigjord så att hans Våg känner sig lycklig. Sammantaget bör det dock gå ganska harmoniskt till i denna relation.

Stenbocken och Skorpionen

Stenbocken och Skorpionen har båda ett grovt skal men en mjuk kärna. När Stenbocken, som kommer från jordelementet, blir kär i den djupa Skorpionen från vattenelementet, skapas spänning. Dessa två stjärntecken kommer inte alltid att ha det lätt med varandra och en viss vilja att kompromissa, från båda sidor kommer alltid att vara nödvändig. För det mesta visar sig Stenbocken vara tålmodig nog, för att uthärda det ofta oförutsägbara humöret, den skarpa tungan och andra egendomligheter från sin Skorpion. Dessa två stjärntecken har alltid en chans till ett varaktigt förhållande.
Stenbocken och Skytten

De är imponerade av varandra. Stenbocken har egentligen bara vunnit lotteriet, med den eldiga Skytten, om han är redo att ge sig ut på ett äventyr med ett osäkert resultat. Den ömsesidiga attraktionen är baserad på lagen som motsatser lockar. Faktum är att dessa två stjärntecken knappast kunde vara mer motsatta. Stenbocken fascineras omedelbart av den brinnande Skytten och hans mod, och Skytten kan i sin tur dra nytta av Stenbockens ambition och uthållighet. Det beror på om man vågar sig på ett försök. Ett försök som förmodligen är värt det!

Stenbock och Stenbock

Stenbock och Stenbock kan uppnå mycket tillsammans. I ett förhållande Stenbock-Stenbock kan man säga: gilla läget! Det fungerar vanligtvis perfekt när dessa två jordtecken är på väg mot gemensamma mål. Den känslomässiga nivån spelar ofta en underordnad roll i detta sammanhang, men detta är inte nödvändigtvis en brist. Likheter, jordnära, förtroende och tillförlitlighet formar och stöder detta förhållande.

Stenbocken och Vattumannen

Stenbocken och Vattumannen lever i olika världar. Om Amors pilar träffar en Vattumannen av allt i Stenbocken, är missförstånd oundvikliga. Vattumannen kan redan vara sen på första dejten, vilket Stenbocken inte alls förstår. Den okonventionella naturen och önskan från Vattumannens  om frihet, utgör stora utmaningar för Stenbocken. Med tiden kan han dock vänja sig vid det och dra nytta av den friska vinden som Vattumannen tar med sig i förhållandet. På lång sikt kommer denna relation bara att fungera med en kompromissvilja och mycket förståelse för varandra.

Stenbocken och FiskarnaDe har de allra bästa förutsättningarna för ett fungerande partnerskap. Även om Stenbocken, som kommer från jordelementet och Fiskarna som tillhör vattnet, är fundamentalt olika, kompletterar dessa två stjärntecken varandra nästan perfekt. Stenbocken ger Fisken skydd och säkerhet och belönas med mycket känsla. Ett riktigt drömlag möts här.

Vattumannens relationshoroskop

Vattumannen, känd för sitt okonventionella sätt att leva, flyter genom livet med luftteckenens lätthet. Han älskar risker – även i kärlek! Vattumannens partnerhoroskop visar vilka tecken på zodiaken det kan fungera med, och vad som är bättre att hålla händerna borta från.

Med sin glädje är Vattumannen smittsam. I förhållandet älskar han ständigt utbyte. Tristess är ett främmande ord för honom.

Vattumannen och Väduren

Vattumannen och Väduren rör sig tillsammans i ganska hög takt. Dessa två borde ge varandra en chans. Har Väduren ingen plats i Vattumannens partnerhoroskop? Långt ifrån det, för denna förbindelse har goda chanser att lyckas. Detta förhållande är alltid spännande, för båda är frihetsälskande och gillar inte tråkigt tidsfördriv.

Vattumannen och Oxen

Vattumannen och Oxen är inte alltid lätta att komma inpå. Två världar möts här. När Vattumannen blir kär i en Oxe kommer han att lära sig vad säkerhet och komfort betyder, men tristess kan snart plåga honom. Förståelse och en kompromissvilja krävs från båda sidor om relationen ska vara på lång sikt, för med Vattumannens okonventionella natur kommer den jordnära Oxen alltid att ha sina problem.

Vattumannen och Tvillingarna

De kommer mycket bra överens, för det är här två lufttecken möts som aldrig kommer att bli uttråkade. Dessa två stjärntecken talar samma språk och kompletterar varandra perfekt. Det finns ibland en viss rastlöshet i detta förhållande, men det är likheterna som dominerar. Dessa två stjärntecken hänger ihop som ler och långhalm.

Vattumannen och Kräftan

Vattumannen och Kräftan lockar varandra, men trots sin fascination för varandra har de ofta olika idéer om ett fungerande partnerskap. Inbunden och känslig Kräfta kommer inte alltid att kunna utveckla den nödvändiga förståelsen för Vattumannens behov av frihet. Detta kommer i sin tur att ha sina problem med de föränderliga humörsvängningarna i Kräftan. Detta förhållande kan fungera, men inte utan den nödvändiga viljan att kompromissa på båda sidor. Men även om den själsliga Kräftan inte nödvändigtvis överensstämmer med Vattumannens natur på alla områden, spelar den gamla visdomen fortfarande in i detta fall: Man söker motsatser.

Vattumannen och Lejonet

Vattumannen och Lejonet har inte alltid ett enkelt liv tillsammans, men de har fortfarande roligt. Lejonet vill bli beundrad och sätta tonen, vilket Vattumannen gärna vill engagera sig i ett tag. På lång sikt kan det dock bli för ansträngande för honom. Båda stjärntecknen har en stor önskan om frihet, och det är precis det, som gör detta förhållande spännande å ena sidan, men också komplicerat å andra sidan. Om dessa två lyckas inte begränsa den andra genom ägandetendenser eller paternalism, har denna relation goda chanser att visa sig vara kärleken i livet.

Vattumannen och Vågen

De kommer naturligtvis mycket bra överens, för det är här två lufttecken som möts som delar allt. När Vattumannen blir kär i Vågen, står inget i vägen för lätthet, livsglädje och gemensamma mål. Detta förhållande har de allra bästa förutsättningarna att vara, och skoj och äventyr är alltid lojala följeslagare. Endast de jordnära sakerna i livet och vardagens stress, kan orsaka frustration i detta sammanhang, för ingen av dem vill verkligen ha tråkigt.

Vattumannen och Jungfrun

Vattumannen och Jungfrun är i grunden väldigt olika, men kompletterar fortfarande varandra perfekt. Det här är två stjärntecken som kan se fram emot ett stabilt partnerskap. Den tålmodiga Jungfrun kommer att visa sig vara en pålitlig motpart till Vattumannen, och kommer med sitt pålitliga och ekonomiska sätt, att se till att det inte finns någon kronisk ebb i det gemensamma kassaskrinet. Vattumannen drar nytta av den försiktighet och jordnära attityd som Jungfrun erbjuder honom. Kompromisser är alltid nödvändiga i detta sammanhang, men kan vanligtvis hittas utan problem.

Vattumannen och Skorpionen

Vattumannen och Skorpionen måste vara villiga att kompromissa. Mellan dessa två stjärntecken sprakar det omedelbart och på erotisk nivå har två antagligen letat efter och hittat varandra här. Huruvida passionens eld kommer att visa sig vara en långvarig hit, är fortfarande tveksamt. Så snart vardagen flyttar in i detta förhållande, kommer de första problemen att uppstå. Huruvida denna relationen fungerar på lång sikt, beror till stor del på hur stark den kärleken är, och i vilken utsträckning båda är villiga att kompromissa på lång sikt. Skorpionens kontrollerande natur, är inte alltid uthärdlig för den frihetsälskande Vattumannen.

Vattumannen och Skytten

De gillar varandra direkt och har inga problem med tristess. Dessa två har goda förutsättningar för att komma överens på lång sikt, eftersom de kompletterar varandra perfekt på många sätt. De olika uppfattningarna och åsikterna berikar detta förhållande och säkerställer ett livligt utbyte, varigenom båda också kommer att lyckas ge varandra den nödvändiga friheten.

Vattumannen och Stenbocken

Vattumannen och Stenbocken är fundamentalt olika, och huruvida den mycket stora lyckan väntar, i sambandet mellan dessa två stjärntecken, kan inte förutsägas. Det bör vara fördelaktigt för Vattumannen att han har en pålitlig och jordnära partner vid sin sida i Stenbocken, som kommer att vara till stort stöd för honom i vardagen. Den ganska otåliga Vattumannen kommer också bara att dra nytta av Stenbockens tålamod. Den disciplinerade Stenbocken skulle då kunna ha sina problem med den okonventionella naturen och törsten efter Vattumannens frihet, och detta kan snabbt leda till missförstånd. Ändå kan denna relation fungera på lång sikt, så länge båda är villiga att ge denna kärlek en chans, med nödvändig kompromissvilja.

Vattumannen och Vattumannen

Vattumannen och Vattumannen har letat efter och hittat varandra, eller så verkar det först. Här möts två okonventionella människor, som förstår varandra, och av den anledningen i sig, har goda förutsättningar för ett fungerande partnerskap. Det återstår dock att se, om detta förhållande kommer att visa sig vara lämpligt för daglig användning, över tid. Båda saknar det nödvändiga tålamodet för de allvarliga och jordnära sakerna i livet, och som bekant kan ingen bara leva på luft och kärlek.

Vattumannen och Fiskarna

Dessa bör prova varandra. Den känsliga Fisken längtar efter stabilitet och säkerhet, som Vattumannen inte kan erbjuda. Ändå verkar Fiskarna vara en intressant partner för Vattumannen, med vilken det är värt att prova. Som regel når kärleksbarometern maximala värden första gången de lär känna varandra, men nu är det viktigt att konservera denna lycka. Det återstår att se, om Vattumannen kommer att lyckas med empatin i sin komplicerade emotionella värld, eller inte. Hur som helst, har detta förhållande en god chans att delade drömmar inte kommer att förbli oupptäckta. Den kreativa Vattumannen kan definitivt vara balsam för den känsliga Fiskens själ.

Fiskens relationshoroskop

Fisken tillhör vattentecknen precis som Kräftan och Skorpionen. Han anses vara känslig, anpassningsbar och godmodig. Men hans humör förändras snabbt från solsken till storm, tyvärr.

Fiskens partnerhoroskop handlar främst om känslor. Fiskarna är en noggrann och omtänksam person, som i regel inte har ett särskilt uttalat självförtroende. Han vill ha en partner han kan luta sig på.

Fiskarna och Väduren

De har goda chanser till ett fungerande partnerskap. Fiskarna hittar en stark partner i Väduren som kan hävda sig själv, och som inte viker sig för argument. Här möter en känslig vattenvarelse ett eldtecken, där det vanligtvis är Väduren som anger riktningen i detta avseende. Den anpassningsbara Fisken har få problem med det. Väduren kommer inte alltid att kunna förstå Fiskens stämningar. Ändå kan dessa två stjärntecken dra nytta av varandra.

Fiskarna och Oxen

De kan lita på varandra. Dessa två stjärntecken går bra. Om Fiskarna väljer att ha en relation med en Oxe, är det verkligen inte mycket de kan göra fel. Oxen erbjuder Fiskarna den säkerhet som de behöver och på den emotionella nivån är det vanligtvis också rätt. Även om den jordnära Oxen inte alltid lyckas ha empati med Fiskens komplicerade drömvärld, har denna relation fortfarande goda förutsättningar för ett harmoniskt förhållande.

Fisk och Tvilling

Fisk och Tvillingar har vanligtvis inga problem med varandra. Om Fisken blir inblandad i en Tvilling blir den verkligen inte uttråkad. Tvillingen hejar upp Fisken, om och om igen, och drar den ut ur varje depression med sin livlighet. I gengäld kan Tvillingen dra nytta av Fiskarnas drömmande och romantiska sida. Oavsett hur olika dessa två stjärntecken kan vara, i ett partnerskap har de goda chanser till perfekt kärleksglädje.

Fisk och Kräftan

Fisken  och Krätan är överens om allt. Förhållandet mellan dessa stjärntecken kännetecknas av ömsesidig förståelse och omtanke för varandra. Dessa två vattentecken måste dock vara försiktiga, så att de inte tappar verkligheten ur sikte, på grund av rena känslor. När vi hanterar vardagliga problem, kommer dessa två stjärntecken lätt i en spiral ,och gillar att flytta ansvaret för dem på varandra. Det kan bara fungera smidigt i vardagen, om det finns en tydlig fördelning av uppgifter. På den emotionella nivån är dock Fiskarna och Kräftan helt i samma våglängd och det här är de allra bästa förutsättningarna för varaktig kärleksglädje.
Fisk och lejon

Dessa går bra tillsammans, eftersom Fisken känns i goda händer med Lejonet, och framför allt väl skyddad. Lejonets styrka och självsäkerhet imponerar på den ganska blyga Fisken och han gillar att anpassa sig till Lejonets idéer. På en erotisk nivå har dessa två stjärntecken också vunnit jackpotten med varandra. Lejonet gillar naturligtvis, att den lille Fisken älskar honom, och han känner sig smickrad. Eld och vatten möts här och det är förmodligen de berömda motsättningarna som lockar. Denna förening har alltid goda chanser att lyckas.

Fiskarna och Jungfrun:

Fiskarna och Jungfrun har goda chanser till ett varaktigt partnerskap. Fisken drar nytta av Jungfruns jordnära karaktär, och vän av ordning, vilket ger honom stabilitet och säkerhet. Kanske kan den nyktra Jungfrun inte alltid följa Fiskens drömmar och visioner, som visar sig obegriplig, men det behöver inte vara ett hinder. Sammantaget har det drömmande och känsliga vattentecknet och det realistiska jordtecknet goda förutsättningar, för att komplettera varandra bra.

Fisken och Vågen

Fiskarna och Vågen bör ge varandra ett försök. Även om Vågen inte alltid känner för att spela beskyddaren, och ta hänsyn till fiskens komplicerade själ, har denna kärlek en verklig chans. Fisken kan dra nytta av balansen som kommer från luftelementet, eftersom den ger en stor del av bekymmerslös lätthet i hans liv. Även om Vågen kanske inte alltid lyckas följa Fiskens komplexa känslomässiga värld, finns det fortfarande inte mycket i vägen för denna anslutning att bli lyckliga med varandra.

Fiskarna och Skorpionen

Fiskar och Skorpioner är båda hemma i vattenelementet, men de är också väldigt olika. Det är här två stjärntecken, som förenas, som har så emotionellt djup att regelbundna humörsvängningar och känslomässiga utbrott orsakar turbulens. Skorpionen är inte rädd, medan Fisken brukar vara reserverad och blyg. Å ena sidan kan dessa egenskaper komplettera varandra perfekt, men å andra sidan drar sig Fisken snabbt undan och är förolämpad när Skorpionen slår till med skarpa ord igen. Med nödvändig respekt och förståelse för varandra, kommer denna relation att fungera underbart.

Fiskarna och Skytten

Dessa måste göra kompromisser. Det självförtroende Skytten har imponerar kraftigt på den blyga Fisken, men Skytten kan gå undan från, att ständigt bli involverad i Fiskens komplicerade psykologiska liv. I det långa loppet har denna kärlek bara en chans om båda förblir villiga att kompromissa, och är redo att ta den andra, för den han är.

Fiskarna och Stenbocken

Fiskarna och Stenbocken kan komma bra överens med varandra. Stenbocken kan erbjuda Fisken axeln att gråta och luta sig på, som den behöver. Denna relation fungerar vanligtvis bra på lång sikt och har de allra bästa förutsättningarna för ett perfekt partnerskap. Stenbocken och Fiskarna är väldigt olika, men kompletterar varandra perfekt.

Fiskarna Vattumannen

Fiskarna och Vattumannen har det inte lätt tillsammans, men de kan göra det och inspirera varandra. Problem är roliga i detta sammanhang, eftersom Vattumannens frihetstbehov är svår för den känsliga Fiskens själ, och svår att uthärda på lång sikt. Ändå kan dessa två stjärntecken ha en spännande och rolig relation med varandra. Men det fungerar inte riktigt utan en vilja att kompromissa på båda sidor.

Fisk och fisk

Fisk och Fisk är själsfränder. Om dessa två känsliga vattentecken går in i ett förhållande med varandra kan man å ena sidan säga: Här har två letat efter och hittat varandra. Å andra sidan kommer det inte alltid att vara lätt i vardagen, eftersom båda reagerar känslomässigt och den nödvändiga jordnära attityden saknas. Fisk och Fisk bygger massor av luftslott, och de flesta kommer knappast att hålla sig till verkligheten. Dessa två vattentecken kan dela sina djupa känslor med varandra utan något sägs. Skratt och gråt växlar i detta avseende som vädret.

Varför titta i ett relationshoroskop?

Människor som just har träffats eller är nyförälskade, vill naturligtvis ofta fråga stjärnorna i vilken utsträckning deras förhållande har en framtid, eller i vilken utsträckning de två egentligen är avsedda för varandra. Och här konsulteras gärna partnerhoroskopet eller kärlekshoroskopet, för här kan du se intressanta uttalanden om förhållandet mellan två personer.

Ett partnerhoroskop hänvisar inte bara till de förälskade två stjärntecknen, utan hänvisar också till stjärnbilden i betydelsen astrologi. Varje stjärntecken har ett visst horoskop, beroende på stjärnornas position eller att stjärnbilden gynnar vissa tendenser, eller hämmar dem. Och genom att kombinera horoskopen för de två stjärntecknen kan partnerhoroskopen skapas, som sedan kan hjälpa båda partnerna i vilka avseenden de passar ihop särskilt bra, och i vilka områden i livet de är mer benägna att stöta på hinder. T.ex. Partnerhoroskopet visar att ett par kommer att ha sina styrkor inom området för sexualitet, men kommer att ha mycket starka argument i familjen eller yrkesområdet.

Ett bra partnerhoroskop kännetecknas av det faktum att det handlar om de mest olika områdena i livet och visar var styrkor och svagheter ligger, men inte heller ger några råd. Ett relationshoroskop bör bara hjälpa två personer, så att de i förväg vet i vilka områden de behöver vara särskilt försiktiga med varandra, eller deras svaga punkter, så att de sedan kan arbeta specifikt med dem. Styrkorna bör också uppfattas medvetet, eftersom dessa inte bör ignoreras. Ju mer exakt födelsetiden för båda parterna är känd, desto mer målinriktat kan partnerhoroskopet vara för dessa två personer. Det kan också ge tips om framtiden för de två, eftersom det också finns livshoroskop för de enskilda personerna beroende på stjärntecknet. Om du sammanför dessa två livshoroskop, skapas partnerhoroskopet, vilket kan vara ett användbart hjälpmedel för dem båda.

Även för människor som inte är säkra på om den nya partnern verkligen är rätt livspartner, kan ett sådant detaljerat partnerhoroskop vara ett bra och meningsfullt beslutsfattande hjälpmedel, eftersom stjärnorna inte ljuger, och därför kan vissa svagheter i ett partnerskap också vara viktiga och kan inte ignoreras. Men eftersom det inte heller finns något perfekt förhållande, kommer varje partners horoskop att ha styrkor och svagheter. Det beror därför på de två partnerna i vilken utsträckning de kan hantera styrkor och svagheter i sin relation. Det finns verkligen partnerhoroskop, som är mer harmoniska än andra, och därför är det vettigt att hantera stjärntecken, horoskop och partnerhoroskop.

Lycka till med ditt matchande stjärntecken!