Kvinnornas horoskop

Är du den typiska Eva, den klassiska hushållerskan eller har du vad som krävs för att vara en modell eller en riktig puma? Vi visar dig vad som gör ditt stjärntecken kvinnligt och varför.
Ha kul medan du läser och tänk på, att detta är mest på skoj och att du duger precis som du är!

Kvinnan i Väduren

Vädurens kvinna. Denna frihetsälskande kvinna vill alltid ha exakt vad hon inte kan få. Hon verkar nästan oemotståndlig och männens värld ligger vid hennes fötter.
Men hon lockas av personen hon måste kämpa för. Men hon har inget tålamod. Omedelbart eller inte alls! I relationer är hon väldigt krävande och vill äga sin partner. Hon bevakar svartsjukt vad som är hennes. Alla som är i ett förhållande med en Vädurskvinna kan förvänta sig att vara ganska kontrollerade. Den här kvinnan har många intressen, som hon kommer att leva ut i sitt jobb och i relaterade hobbyer. En vädurskvinna tar hand sina egna bekymmer. Hon är varken den lilla pigan vid spisen, som behöver tas om hand eller den gosiga spinnande katten, men ändå en fantastisk kvinna!

Kvinnan i Oxen

För den jordnära Oxen-kvinnan är det en självklarhet att ha sin egen åsikt. Hon ger alltid ett lugnt och kontrollerat intryck och kan till en början verka lite cool för sina medmänniskor.
Men om du lär känna henne, kommer du snabbt att se hur varmhjärtad den här kvinnan är, och att hon är en pålitlig följeslagare som man kan lita på. Oxen-kvinnan är vanligtvis mycket praktisk. Hon föredrar att lita på sitt sunda förnuft, istället för att gå vilse i filosofiska och orealistiska drömmar. Hennes kärlek till mat och matlagning gör henne till den perfekta partnern i köket. På grund av sin närhet till naturen älskar hon att ha en trädgård där inte bara blommorna trivs, utan också där grönsaker och örter kan skördas. Inom området partnerskap och familj strävar Oxen-kvinnan efter säkerhet, lojalitet och stabilitet. Det är verkligen inte öppet för ett flyktigt äventyr eller en övernattning!

Kvinnan i Tvillingen

En Tvilling-kvinna har lätt för att bli engagerad, har många intressen och gillar inte tristess.


Hennes vänlighet, hennes charm, hennes goda smak, hennes kreativitet, hennes törst efter äventyr, hennes törst efter kunskap och hennes vassa intellekt gör henne till en önskvärd personlighet, vars kärlek till livet kan vara direkt smittsam. Tvilling-kvinnan är verkligen inte en som nöjer sig med att vara vid spisen. Hon kan hantera pengar, och har inga problem att tjäna dem själv. Ett liv utan variation är ett absolut no-go för Tvilling-kvinnan. Hennes entusiasm tolkas ofta som oförutsägbar eller opålitlig, för det hon brinner för idag, kanske bara kan få fram en trött gäspning från henne i morgon.

Kvinnan i Kräftan

Med sin omtänksamhet och moderliga natur är Kräft-kvinnan född till familjens överhuvud. Hon är en bra värd och tycker vanligtvis om att laga bra mat.
Maten ska vara riklig och god och det ska bli slut på faten. Kräft-kvinnan är känslig och blir snabbt sårad. Skapad i vattentecknet, så ligger det för henne, att även den minsta orsaken kan orsaka tårar av besvikelse i hennes ögon. Sedan vill hon bli kramad och tröstad. Hennes känslighet och sårbarhet är särskilt uttalad.

Kräft-kvinnor har svårt att hantera kritik. Om du vill ge henne råd, oavsett hur väl menat, och det inte är inlindat på ett vänligt sätt, kommer hon omedelbart att känna sig personligt attackerad. Hon kan vara ganska krävande och älskar att bli beundrad och berömd. En Kräft-kvinna värdesätter tradition och förlitar sig på vad hon vet. Hon närmar sig försiktigt allt nytt och förblir skeptisk till en början.

Kvinnan i Lejonet

Lejonkvinnan vill definitivt synas först. Hon blir inte nöjd med andraplatsen.


Hon är en född diva och har en förkärlek för lyx. Om du vill imponera på henne, kan du verkligen övertyga henne bättre med dyra gåvor, än med en ängsbukett du själv plockat. Lejonkvinnan är vanligtvis full av vitalitet och livsglädje. Hon är en stark kvinna som inte behöver ett skydd. Hon kan försvara sig själv, och reda upp sina egna bekymmer. En lejonkvinna bryr sig inte ens om svagheter.
I förhållandet vill hon inte ha gnäll, utan en stark partner på samma nivå som hon kan visa upp. Hennes optimism och skönhet, gör henne till en eftertraktad kvinna, som är svårt att missa

Kvinnan i Jungfrun

En riktig Jungfru vet hur man beter sig. Med sitt praktiska, tillförlitliga och samtidigt omtänksamma sätt, värdesätts hon mest både som partner och som anställd.


Med henne styr intellektet först, hon kommer inte att lita på känslan endast. Med sin sparsamhet och noggrannhet vet hon hur man ska hålla ordning, inte bara i hushållet utan också i ekonomin.
Trots alla hennes goda egenskaper kommer Jungfrun aldrig att tränga sig på eller ställa sig i förgrunden. Hennes motto är ödmjukhet, återhållsamhet och först och främst ”vänta och se”. Hon kommer aldrig att gå in i ett äventyr. Vid första anblicken kan hon verka lite sval och avlägsen för andra.

Kvinnan i Vågen

Den sociala och glada Vågkvinnan uppskattar allt som är vackert i livet och har rykte om att vara en sann konstnär i livet.


Hon vet hur man utnyttjar många bra möjligheter och åtnjuter den hemlighet och bekvämligheter som erbjuds henne. Det privata området kommer alltid att vara viktigare för henne än det professionella. Med henne kan det till och med gå så långt att hon betraktar sin partner som en del av sitt liv.
Vågkvinna värderar sitt utseende, har god smak. Som regel imponerar hon inte bara med sin skönhet, utan är också en bra följeslagare. Rättvisa är mycket viktigt för henne. Med sin charm och sin balanserande och trevliga natur, är hon alltid välkommen överallt.

Kvinnan i Skorpionen

Hon känner inte till rädsla och det är precis hur hon arbetar. Hon verkar självsäker och gillar att sätta tonen.


Hon vill inte spela hushållerskan vid spisen och hon kommer inte att trivas i rollen som hemmafru och mamma. Skorpion-kvinnan vet hur man hävdar sig och är känd för sitt praktiska och målmedvetna sätt. En Skorpion-kvinna kan tappa kontrollen på grund av intensiva känslor. Känslor av ilska är lika möjligt, som att tycka synd om, eller förakta andra.

Av alla stjärntecken är Skorpion-kvinnan mest sannolik att ha den största passionen och förmågan att älska som djupast. Men det är bäst att inte såra henne, för hon kan vara så oförlåtande, att även den starkaste kärleken kan förvandlas till hat. Och Skorpion-kvinnan vet särskilt en sak: hämnden är ljuv!

Kvinnan i Skytten

Skyttens kvinna är en född optimist. Hon är extremt vänlig, öppen, men också övertygande om sig själv, till andra.


Skytte-kvinnan kan vara väldigt fåfäng och lyckas vanligtvis få uppmärksamhet. Skyttens kvinnor gillar, och har alltid många intressen. Med sin glada attityd passar hon vanligtvis bra med andra människor. Men hon kan inte styras och hon kommer alltid att behålla sin egen personlighet även i relationen.
Trots hennes älskvärda natur, är blygsamhet och återhållsamhet inte precis en del av en hennes rykte. Ibland anses hon till och med vara arrogant och svår, på grund av sitt uppförande.

Kvinnan i Stenbocken

Stenbockskvinnan vet hur man organiserar. Hon har ett strukturerat sinne, är en kvinna med praktiska färdigheter, och har satt mål som hon knappast kommer att avskräckas från.


Kvinnan i Stenbock litar på det som bevisligen är konsekvent. Hon är inte en vindflöjel och är inte öppen för ständiga förändringar, omlokaliseringar eller karriär- och jobbförändringar.

I relationen är hon helt lojal och pålitlig. Trots sitt ofta reserverade sätt, vet hon exakt hur man använder sina feminina vapen. Hon är mindre benägna att ge sig in på flyktiga äventyr. Även om hon är mycket ambitiös, och materiell säkerhet spelar en viktig roll för henne, kan Stenbockskvinnan ha stora känslor, som hon vet hur man gömmer väl bakom masken.

Kvinnan i Vattumannen

För den älskvärda och frihetsälskande Vattumannen-kvinnan spelar materiell säkerhet en underordnad roll.


Hennes vänliga fördomsfrihet gör henne till en person som vanligtvis har massor av vänner och bekanta, mestadels över hela världen. Om du vill kedja en Vattumanskvinna blir det svårt. Hon lägger inte stor vikt vid konventioner. Ändå kommer hon att vara en bra partner om hon inte känner sig trängd och om du låter henne vara som hon är.

En viss flyktighet och rastlöshet tillhör vattenmännens kvinna. Hon är full av liv och glädje och är i ständig kontakt med sig själv och sin omgivning.

Kvinnan i Fiskarna

Trots hennes mest oemotståndliga charm, är Fiskarnas kvinna inte intresserade av att vara i förgrunden eller sätta tonen.


Hon har inga problem att komma i bakgrunden. Hennes komplexa emotionella värld är av stor betydelse för henne. Fiskarna är mycket känsliga och vill bli förstådda. Hon skulle hellre skyddas av sin partner än bara beundras.

En Fiskkvinnas vänliga natur och hjälpsamhet utnyttjas inte sällan, för hon har alltid ett öppet hjärta och öron, för andra människors bekymmer och behov. Ibland verkar hon tankspridd, lynnig eller svag för sin omgivning.