Tvillingarna 21/5-20/6

Tvillingarna är det första lufttecknet i zoodiaken och representeras utav av tarotkortet ”De Älskande.” Tvillingarna är också ett av de mest anpassningsbara tecknen som finns och till skillnad från Oxen förra året som fanns sig tillrätta med restriktionerna så anpassade Tvillingarna sig, antingen genom att följa restriktionerna eller genom att göra motsatsen.

Tvillingarna kommer att ett rejält uppsving både vad gäller karriär och relationer det första kvartalet. Tvillingarna kommer att glida in på detta år med en framgång som de sent kommer att glömma. Förvänta dig bättre jobb, löneökning, befordran och framgång i kärlek. Detta kommer dock inte komma av sig själv gratis, utan Tvillingarna måste fortfarande vara aktiva och göra ett bra arbete för att få det att fungera.

Andra kvartalet blir också spännande för Tvillingarna i år. Mycket jobb väntar och kanske inte det mest stimulerande uppgifterna, men nödvändiga. Merkurius kommer att träda in i Tvillingarna i slutet på april och detta kommer vara den mest kraftfulla tiden på året för Tvillingarna eftersom Merkurius är deras planet. Under samma kvartal kommer även Månen att kliva in och lysa upp drömmarnas värld för Tvillingarna. Förvänta dig lucida drömmar med tydliga budskap under denna tid. När Venus sedan kliver in runt midsommar spirar även kärlekslivet upp för Tvillingarna och relationer blir mer stabila.

Tredje kvartalet kommer att styras utav planeten Mars och för Tvillingarna så handlar det om att styra upp sin riktning i livet och använda den starka strömningen som Universum erbjuder för att fullborda det. Tvillingarna genomgår en väldigt bra fas under detta kvartal.

Sista kvartalet fortsätter med Mars i Tvillingarnas tecken med en boost i karriärslivet. Mars kliver dock in i retrograd i slutet på november och den mer extrema energin från planeten kan bli lite för mycket av det goda för Tvillingarna. Behåll ditt fokus på målen och gör inga nya planeringar eftersom energierna inte är gynnsamma för långsiktiga mål.

Året 2022 kommer att vara ett väldigt givande år för Tvillingarna både vad gäller kärlek, karriär och hälsa. Fokusera på familjen och gör året till det bästa året hittills för alla. Nyckelordet för hela året är Tvillingarnas tarotkort ”De Älskande.” Använd det som en vägledning och bär det gärna med dig i fickan som en talisman. Meditera och begrunda på kortets symbolism och försök att applicera det på din vardag under året.