Skytten – 11 november – 21 december

Skytten är tålmodig och har en hälsosam humor. Även om han är ganska anpassningsbar, så har han, som alla eldtecken, en viss förmåga att göra folk upprörda med sin arrogans. Han värdesätter sin frihet och sin självständighet. Han kan te sig som någon, som verkar mycket självsäker, för de omkring honom.

Skytten vet och kan mycket

Skytten besitter stor kunskap och han är inte sen med att berätta för alla vad han kan. Han använder dessa egenskaper för att sätta sig själv i förgrunden. Blygsamhet förekommer inte hos Skytten, men fåfängan är desto större. Det lugn och den säkerhet som Skytten utstrålar, kan dölja temperamentet som finns inom honom.

Skytten tar lätt på problem

Med sin medfödda optimism, sina olika intressen och sin fördomsfria natur, vet Skytten hur man vinner andra människor över på sin sida. Han tar inte åt sig några problem. Att resa är en av hans största passioner.

Skyttet tappar sällan fotfästet

Skyttens styrka är att se ljust på det som händer. Han blir inte avskräck av otur, eller hårda slag av ödet. Han gruvar sig för långtråkighet och han kan inte tänka sig att vara utan socialt umgänge.

Skyttens särdrag i stjärntecknets tredjedelar

23 november – 1 december

Skytten från den första tredjedelen är särskilt en vänlig person av sin sort, vars optimism inte känner några gränser. Han märker inga mörka skuggor.

2 december – 11 december

Skytten i den här tredjedelen kan verkligen få dig att reagera häftigt och få dig att känna dig obekväm. Genom hans snabba beslut, utan att fråga efter dina åsikter, kan du känna dig överkörd.

12 dec – 21 december

Skytten från den sista tredjedelen av stjärntecknet, kan känna sig extra utsatt och drabbas av sjukdomar och olyckor oftare än de andra representanterna från samma tecken.