Männens horoskop

Oavsett om man eller kvinna: Varje stjärntecken sägs ha allmänna särdrag och personlighetsdrag. Men vad kännetecknar mannen särskilt, som en representant för ett visst stjärntecken? Vi berättar för dig. Horoskopet är i underhållningssyfte och behöver inte tas bokstavligt. Alla män är unika och var stolt över att just du är Du!

Vädurens man

Om du vill följa med Väduren måste du göra en verklig ansträngning, för han har ingen tid för omvägar, utan styr mot sina mål direkt.

Det kommer säkert inte att vara tråkigt med en Vädursman. Hans stormiga beteende och hans direkta sätt, kan skrämma blyga kvinnor. Men om du blir involverad med en Vädursman kommer du snabbt att upptäcka, att han också har en romantisk sida, och också är så god som guld. På jobbet och i relationer gillar Väduren att ange tonen. Han hatar att möta motstånd. Med sin ambition och viljestyrka lyckas han dock vanligtvis hävda sig själv.

Oxens man

Herr Oxe tar vanligtvis allt lite långsammare och lugnare. Så han kommer aldrig att rusa in i äktenskapet över natten. Han gillar att ta sig tid och är försiktig, och noggrann när han väljer en partner.

Han tar inte ens risken att gifta sig med fel kvinna. Men när han har bestämt sig, visar han sig vara en skyddande och romantisk make och partner som garanterat inte glömmer bröllopsdagen. En sådan jordnära och pålitlig Oxen-man ger inte löften som han inte kan hålla. Som en realistisk praktiker, går han vanligtvis bra ihop med sina medmänniskor. Om han blir arg trots allt, är det inte bra att vara i vägen.

Tvillingens man

Tvillingen är en född underhållare och älskar samhället. Med humor, charm och kvickhet, tas han väl emot överallt, och ger snabbt intrycket av att vara den perfekta mannen.

Han gillar att bestämma ett datum snabbt och enkelt, men det kan vara så att han i nästa ögonblick kommer att glömma datumet, eller helt enkelt släppa det för att jaga ett helt annat byte. Tvilling-mannen sägs ha ett ganska ostabilt sätt att leva och han går ofta in i flera relationer under sitt liv. Trots all sin oförutsägbarhet och mångfald finns det en sak som Tvilling-mannen aldrig kommer att glömma: det är hans artiga sätt!

Kräftans man

Den känslomässiga och lätt utsatta Kräftmannen vill njuta av respekt och uppskattning, men förblir oftast i bakgrunden.

Han uppnår vanligtvis sina mål med uthållighet och tålamod, även om hans överdrivna försiktighet ofta kommer i vägen. I kärlek är Kräftmannen helt lojal, artig, omtänksam och en hopplös romantiker. Han letar ofta efter sin drömkvinna länge. Men när han hittar henne kommer han att göra allt, för att behålla henne. Behovet av säkerhet, sparsamhet och rädsla för förlust är mest uttalat av Kräftmannen.

Lejonets man

Lejonmannen är särskilt smickrad när han beundras och kvinnorna tindrar med ögonen.. Han gör mycket för att vara centrum för uppmärksamhet, och den som respekterar honom har vanligtvis redan vunnit.

Även om han vanligtvis är tålmodig och vänlig, kan det krypa inuti honom. Men om han börjar gorma, finns det inget som hindrar honom. Hans ilska försvinner lika snabbt som den byggdes upp. I kärlek gillar Lejonmannen att spela beskyddaren, men samtidigt kan han också vara kontrollerande och svartsjuk. En sann Lejonman verkar vara självsäker och brukar sticka ut i mängden. Han är van att ta sig fram och de som håller sig till hans regler kommer att ha en lojal vän, partner och följeslagare vid sin sida.

Jungfruns man

En Jungfru är helt pålitlig. Detta gäller alla områden i hans liv. Med flit och en känsla av mål är hans manliga värld mest praktisk och materiell.

På grund av sin kärlek till ordning och noggrannhet, har han rykte om sig att vara pedant. I kärlek lägger Jungfrumannen stor vikt vid anständighet och ärlighet. Som regel vet han emellertid, hur man döljer sina sanna känslor väl, vilket ibland kan få honom att verka lite kallhamrad. Hur som helst kommer Jungfrumannen alltid att lita på sitt förnuft, istället för sin intuition.

Vågens man

För den ambitiösa Vågen-mannen är erkännandet särskilt viktigt. Med sina diplomatiska färdigheter kan han vara mycket framgångsrik professionellt. Herr Våg är inte ute efter diskussioner, utan snarare driven av sökandet efter harmoni.

Han är mycket noga med att inte skada andras känslor. Denna egenskap gör honom till en populär medmänniska, som är välkommen överallt. Även om något inte passar Vågen-mannen kan han snabbt återställa sin inre jämnvikt och hålla sig i balans. I kärlek visar han sig vara en omtänksam partner, som kommer att göra allt för att göra sin älskade lycklig. Som en riktig man läser han varje önskan från sin frus ögon. Vågen-mannen övertygar med logik, charm och vänlighet samtidigt, och det verkar nästan som att han vet rätt svar på varje fråga.

Skorpionens man

Den livliga Skorpionen är en rent av dålig förlorare. Han bara hatar nederlag, och han kommer bara att finna frid när han någon gång har slagit tillbaka.

Han är en känsloman och känd för sin passion. Han vet hur man döljer sitt humör bakom en hånfull, likgiltig mask. Herr Skorpion bryr sig inte riktigt om, vad andra tycker om honom. Det är därför han är känd för att vara ärlig snarare än artig. Han säger rakt ut när något stör honom, är motstridig och inte sällan utmärker han sig också.

Skyttens man

Om du vänder dig till Skytten-mannen med “Hej, herr Optimist”, skulle det verkligen vara precis korrekt. Med sitt öppna sätt och sin okomplicerade attityd tas han väl emot överallt.

Skytten är en född underhållare och även om ett taktlöst ord skulle glida ur hans mun, kommer knappast någon att vara arg på honom. Skytten behöver alltid en viss frihet och en partner som klamrar sig för mycket fast, skulle definitivt inte passa honom. Ärlighet, humor och tålamod kännetecknar Skytten- mannen liksom hans vandringslust och obekymrade livsstil. Men blygsamhet är inte precis hans sak, varför han ibland sägs vara arrogant, självgod och fåfäng.

Stenbockens man

Vid första anblicken kan Stenbocken mannen verka lite avståndstagande, som om han var omgiven av en osynlig mur. Han hanterar sina känslor hellre försiktigt än öppet.
Men om du lär känna honom bättre, blir det snabbt uppenbart att han är en särskilt lojal och trevlig följeslagare som du kan lita på till hundra procent. En Stenbocksman kommer att avstå från riskabla och snabba äventyr. Med sin ambition, sin pliktkänsla och sin uthållighet kommer han vanligtvis att uppnå professionell framgång på lång sikt. Som en sinnesstyrd person har Stenbocken mannen mycket självkontroll.

Vattumannens man

En Vattuman behöver sällskapet likaväl som den luft han andas. Han vill inte ha tråkigt, eftersom han älskar variation.

I relationen fäster han stor vikt vid att upprätthålla en viss frihet. Om han känner sig instängd kommer han att ta första bästa tillfälle att springa iväg. Han visar sällan sina sanna känslor och det yttre lugn, balansen och överseendet som han gillar att visa, är oftast bara förfalskad. Om du vill ha Mister Vattuman helt för dig själv, måste du komma på något sätt , för han är inte så lätt att fånga.

Fiskarnas man

Den känsliga och fantasifulla Fiskmannen är vanligtvis en hemmakär och lugn kille, som aldrig sätter sig själv i första rummet
Han är definitivt inte en våghals. Problem, stress och hektisk rusning är som gift för hans känsliga nerver. Hans reserverade sätt tolkas ofta som en svaghet. Fiskarna hämtar ofta sin självkänsla från sitt partnerskap och om han känner att han är i goda händer där, visar han sig vara en charmig, fredlig och trevlig följeslagare.