Kräftan 21/6-22/7

Kräftans tecken som är det mest känslosamma tecknet har haft ett turbulent år under 2021 och kämpat med motgångar som varit påfrestande för känslorna. Lyckligtvis så har Kräftan som tecken trots sina starka känslor en förmåga att kunna lämna det mesta av sitt bagage bakom sig även om minnena fortfarande är smärtsamma.

Det första kvartalet kommer att handla om att balansera sin insida med sin utsida men också att bli tuffare och kunna sätta ned foten. Kräftans känslighet gör den till det mest intuitiva tecknet i hela zoodiaken och många gånger utnyttjar andra människor den känsligheten genom att försöka trycka ned Kräftan. Detta kvartal kommer att ge Kräftan möjligheten att en gång för alla säga STOPP och stå upp för sig själv. Under januari kommer dessutom Kräftan att ha den högsta och mest inflytelserika punkten på himlavalvet. Ta detta tillfälle i akt.

Andra kvartalet innehåller en del stressmoment som egentligen inte är Kräftans fel utan omständigheterna som Kräftan omger sig med. Projekt blir svåra att avsluta och känslan av hopplöshet på grund utav detta lurar runt hörnet. Men påskhögtiden bjuder även om andra tillställningar i Kräftans liv detta år, nämligen öppningar i kärlekslivet samt avkoppling och trygghet i det vardagliga. Ta till vara på detta och låt den tryggheten bli din borg. Acceptera de saker som du inte kan påverka och arbeta på de projekt som du faktiskt kan göra skillnad i. Kräftan har överlag ett stort emotionellt behov av att känna sig behövd, men måste lära sig att hans/hennes värde inte ändras bara för att arbetet på ett projekt är avslutat.

Tredje kvartalet rymmer många utsvävande frestelser för Kräftan. Månen kliver in i Kräftans tecken vid midsommartid vilket är den himlakropp som styr Kräftan och vill man åstadkomma en kraftfull förändring i livet så är denna tidpunkt mer än ypperlig. Utnyttja kraften både i sommarsolståndet samt Månens inverkan på stjärntecknet för att rikta din förändring. Nymånen inträder sedan 28:e juni som då kan agera som det nya startskottet för den förändringen du önskade.
Festligheter, flirtar och romantik väntar sedan Kräftan om han/hon önskar i augusti månad. Det blir en rolig sommar för Kräftan 2022!

Sista kvartalet kommer att gå fort för Kräftan. Arbete och ansvar kommer att fylla vardagen att man nästan tror att det bara gått en vecka från semestern innan julen börjar. Flitigt arbete kommer att lösa sig och arbete finns för den som önskar.
Överlag så kommer detta år att innebära för Kräftan lärdomen om balansen mellan insida och utsida och att våga släppa de smärtor och minnen som varit. Det förflutna spelar ingen roll längre och så fort Kräftan inser att hans/hennes känslighet inte är en svaghet utan också lika mycket en tillgång så kommer mirakler att uppenbara sig som han/hon aldrig kunnat drömma om tidigare.