Äppelträd 23/12 – 1/1 och 25/6 – 4/7

Kärlek

Den keltiska trädcirkeln baserad på det keltiska horoskopet handlar om de motsatser där människor kan lära av varandra. Till skillnad från paret Stenbocken och Kräftan är Äppelträdet en symbol. Egenskaper som charmiga, kärleksfulla, toleranta tillskrivs Äppelträdet. Om någon ville utveckla ett livsmotto för dem som är födda med Äppelträdet, skulle det vara ett som kan låta alla leva och också leva själv. Livsbekräftande och älskvärda människor, som är födda i Äppelträdets stjärntecken, tror i grunden på det som är bra hos människorna. Det keltiska horoskopet ger dem själens ljusstyrka.

Äppelträd har mognad och karisma

Människor födda i Äppelträd har en stor förmåga att mogna, och till och med utveckla en fantastisk karisma genom positivt påverkande omgivningar. Ljusstyrkan hos de som är födda till Äppelträdet sticker också ut från andra träd. Uppgiften för en Äppelträdsfödd person är att inte förlora vänlighet i en värld som blir kallare och kallare. Känslor och positiva ideal behöver styrkan, för att inte gå vilse mitt i en värld som blir opersonlig. Människor födda i Äppelträd har stor kreativitet, de kan öppna sina sinnen och intellekt allmänt, och kan visa djupa känslor. Att hjälpa, leva och agera känslomässigt och fortfarande förbli realistisk är styrkan hos dem som är födda i Äppelträdet. De har stor tydlighet och kan därmed skapa fred och harmoni i sin omgivning.

Äppelträden är känslosamma och behöver förståelse

Problemet med de som är födda i Äppelträdet är deras känslosamhet, när de inte kan förverkliga sig själva, som att rikta sina krafter och använda dem positivt. Om detta tillstånd blir bestående kommer han att torka bort, och visa sitt beteende på ett sådant sätt, att han använder sina destruktiva krafter. När man väljer en partner är det därför mycket viktigt att han kan få förståelse, att hans mångfald kan ses, och framför allt, att han får stöd. I gengäld kommer den Äppelträdsfödda att ge oändlig kärlek. De destruktiva krafterna riktas också inåt och visar sig i magen och tarmarna och påverkar också huden.

Människor födda under Äppelträdets stjärntecken älskar ömhet, och är äventyrliga och gillar att flirta. Hans närhet till naturen är ett stöd och hans barnsliga ibland naiva karaktär gör honom älskvärd. Eftersom han är förstående, kommer vänner också att vara bekväma i hans sällskap. Fast deras överseende kan ibland bli till en fälla för dem.