Björk 24/6

I det keltiska horoskopet tilldelas fyra träd endast en dag som ett trädtecken. Björken är ett av dessa träd, den ges endast den 24 juni.

Den kreativa

I astrologi anses Björken vara kreativ, elegant och mycket livlig och attraktiv. Många gillar björkträd i sin miljö eftersom de är mycket vänliga och också mycket personliga. Att beskriva den som sparsam skulle vara fel, men den är anspråkslös och skulle aldrig belasta värdens plånbok med några utgifter. Horoskopet säger också att Björken inte begär mycket och är inte krävande, att den inte känner till snobberi och arrogans och att allt som är vulgärt och överdrivet avskräcker. Detta fortsätter genom hela livet.

Den milda Björken

Björken har ett milt utseende, men han är extremt flexibel och kan arbeta hårdare än man skulle tro, att han skulle göra. Du måste bara lämna honom ifred och inte pressa på honom. Dessutom kan han känna sig väldigt bekväm utomhus, men han kommer också lätt att passa in i någon annan livssituation. Hans trevliga karaktär hjälper också till. Det är osannolikt att skränande eller högt skratt hörs från Björken, precis som att man inte kommer att höra historier om honom vad gäller glupskhet i mat och dryck.

Den svala Björken

Trots det eleganta utseendet kan Björkens kärleksliv ses som ”ej passionerat ”, snarare svalt, men lojalt och konsekvent. Björken anpassar sig hela vägen och är återhållsam, så att respektive partner blir nöjd. Och om hon inte gjorde ett särdeles dåligt val, kommer hon inte heller ångra detta val. Björkar är ofta över genomsnittet intelligenta och har en mycket god fantasi, som de enkelt kan integrera i sina kreativa aktiviteter. Eftersom Björken är naturligt sinnad för hårt arbete, begåvad med fantasi och intelligens, tack vare sin trädsymbol, kommer han att gå långt i alla yrken. Björken har dock minimal ambition och är nöjd med vad han har. Han utstrålar ett lugn, är full av lycka och tillfredsställelse. En bra bok, ett mysigt, vackert hem och harmoni är tillfredsställelse nog. Björken är verkligen en sympatisk person som är enkel att umgås med.