Boken – den kreativa 22/12

Boken står för design och kreativitet och tilldelas endast ett stjärntecken, en dag om året. Enligt det keltiska horoskopet är det bara personer som är födda den 22 december som är Bokar.

Boken strävar efter lycka och rikedom

Boken är ett vackert och mycket elastiskt träd, den strävar efter lycka och rikedom och denna skönhet och känslan för den ädla, överförs till den person som är född under dess tecken. Ibland tenderar Bokträden att överdriva eftersom de är extremt fixerade på sitt utseende. Boken visar dock också mycket god smak, när det gäller att välja kläder eller till exempel lägenheten. Förutsättningen för detta är dock att Boken har nödvändiga resurser tillgängliga.

I grund och botten är Boken materialistisk. På så sätt planerar hon inte bara de djärvaste projekten, utan till skillnad från andra genomför hon dem också. Även om hon är praktisk och realistisk, kan hon också ha djupa och ädla känslor. Hon överraskar också med materiella saker, hon är varken slösaktig eller snål, och hon är bra på städning. Bokfödda befinner sig ofta i ledande positioner, eftersom de noggrant väger för- och nackdelar och sedan spelar säkert. Det är därför Boken inte är flyktig. Hon vill ha, vad man ska ha och lite mer tas också gärna. För Boken är, bland annat, ett trevligt ställe att bo, barn och bilar, definitivt värt att sträva efter.

Boken i kärlek

Boken är inte nödvändigtvis kärlekens stora Don Juan, snarare förnuftig, men är en utmärkt livspartner. Det är därför de, som är födda under detta stjärntecken, tillbringar mesta tiden med sin familj, eftersom de också är väldigt hemmakära. Men i sin senare del av livet tenderar Boken också att våga flirta, med än den ena och än den andra, även om detta äventyrar familjens lycka. En annan egenskap, oavsett om det är positivt eller negativt, är önskan att hålla sig i form och passa in i sin ålder, till exempel genom bantning och motion. Vilket medel som väljs spelar ingen roll, för det som är viktigt är utseendet, som måste bevaras.