Rönn 1/4 – 10/4 och 4/10 – 13/10

Ett keltiskt horoskop kallas ofta trädhoroskopet

Stjärntecknen för keltisk astrologi symboliseras av träd. Horoskopet består av totalt 21 trädtecken, som kan spåras tillbaka till de heliga siffrorna tre och sju. Rönnen regerar från 1 april till 10 april och från 4 till 13 oktober. Rönn är ett av femton träd i det keltiska horoskopet, som tilldelas två decennier om året.

Känsligheten

Människor som föddes under trädsymbolen för Rönn har mycket empati. På grund av denna förmåga kan de hantera människor av alla slag och undvika krissituationer utan problem. På grund av sin lättsamma natur, är de mycket populära i grannskapet. Eftersom Rönnmänniskor har mycket känslighet och empati, vill de också ha dessa karaktärsdrag från sin partner. Dessutom är ärlighet och säkerhet mycket viktigt. För människor i trädtecknet Rönn handlar det om harmoni i alla livets områden.

Detta behov av harmoni innebär att de alltid försöker hitta rätt balans i alla saker. Detta kan vara enerverande för andra människor, eftersom Rönnen alltid tar lång tid på sig att fatta ett beslut. De väger saker länge, innan de tror att de har hittat rätt balans mellan båda sidor.

Rönnen har dåliga relationer

Rönnens människor kan vara mycket illa däran, särskilt i en relation. Om partnern gör ett misstag är det svårt att kompensera för det. Ofta hamnar relationen i en riktig kris på grund av ett misstag. En av anledningarna till detta är att Rönnen har svårt att diskutera problem och prata om sina känslor som deras partners missförhållande har utlöst hos dem. Att hitta en väg ut ur konflikten är naturligtvis inte lätt på detta sätt.

I sitt jobb måste Rönnens människor ha diplomatiska förhandlingskunskaper. Dessutom kan dessa människor organisera sig bra och förlorar aldrig överblicken. Han är alltid intresserad av vidareutbildning och tar lätt till sig ny kunskap.

Med trädtecknet Rönn leder psykiska påfrestningar mycket snabbt till hälsoproblem av olika slag. En annan svag punkt är kroppens största organ, huden. Utslag och klåda visar ofta först att Rönnen inte är i balans.