Apa

Apans år

1908 (jord), 1920 (metall), 1932 (vatten), 1944 (trä), 1956 (eld), 1968 (jord), 1980 (metall), 1992 (vatten), 2004 (trä), 2016 (eld)

Människor födda i Apans stjärntecken är i allmänhet positiva, visar glädje och har roligt i livet. De är roliga för alla och gillar ibland att spela lite pajas. Ingen går säker för deras skämt, och de har skrattet på sin sida. Om du letar efter en sprudlande person, som alltid är på gott humör, har du kommit till rätt ställe med en Apa. Du kan lita på att han hänger på, och är redo för varje upptåg.

Apans ursäkter

Apan ursäktar sig alltid charmigt och övertygande. Om han har spelat ett spratt, ursäktar han sig skickligt och slår alla runt lillfingret med sin charm. Dessutom vet apan hur man kan dra nytta av allt och alla.  På ett sätt är detta också en av de negativa egenskaperna, eftersom han alltid ser till att få allt till sin fördel och gör vad som helst, för att få det. Oavsett vad han riskerar, och alltid är på jakt efter personlig vinst, kan apan vara farlig för andra människor.

När det gäller kärlek, är apan verkligen inte lätt, eftersom han blir kär mycket snabbt och börjar relationer efter en kort tid. Det kan också hända att han avslutar ett förhållande snabbt, bara för att rusa in i nästa kort därefter. Apan är inte heller den som är lojal. Idealiska partners för de som är födda med Apor är Tigrar, Ormar och Grisar.

Apan imponerar alltid på andra med smittande glädje och tar poäng med sitt goda humör. Om han märker att någon är ledsen, kommer han eller hon omedelbart att uppmuntra honom med sin varma natur. När det gäller allvarliga frågor kan Apan också bli allvarlig och stödja sin medmänniska med råd och handling.

Förutom de positiva egenskaperna finns det också några negativa. Tyvärr är människor födda under Apans stjärntecken också otåliga och ofta lite ytliga.

Apan är skärpt

För att komma tillbaka till de goda egenskaperna. Apan har ett mycket skarpt sinne och använder det också. Svåra uppgifter är inget problem för honom och han löser dem på kort tid.

Apor är självsäkra och har stort självförtroende. På grund av sitt roliga sätt, missförstås de ibland och tas inte på allvar, men tack vare sitt självförtroende lyckas de omedelbart övertyga samtalspartnern om sig själv.