Hundens år

Hundens år

1910 (metall), 1922 (vatten), 1934 (trä), 1946 (eld), 1958 (jord), 1970 (metall), 1982 (vatten), 1994 (trä), 2006 (eld), 2018 (jord)

Ett kinesiskt horoskop kommer att karakterisera Hundens stjärntecken som ärligt, seriöst och förtroende. Hundar är mycket traditionella och ärevördiga. De hjälper var de kan och de gör det med glädje. Dessutom, enligt kinesisk tradition, har Hunden en stark känsla för rättvisa i astrologi. Varhelst Hunden känner en orättvisa, kommer den att motsätta sig den. Det är dock svårt för detta stjärntecken att knyta vänskap och upprätthålla sociala kontakter. Detta kan vara förvånande, särskilt eftersom Hunden anses vara en bra lyssnare.

Hunden tar sina uppgifter seriöst

Andra sympatiska egenskaper är hans engagemang, hans charm, hans lojalitet och hans intelligens. Hunden i det kinesiska horoskopet tar sina uppgifter mycket seriöst. Du kan alltid lita på en Hund, och världen måste vara upp och ner innan Hunden medvetet eller omedvetet sviker en annan person. Hunden kan hålla hemligheter för sig själv som ingen annan. Hunden anses vara helt pålitlig och uppriktig. Det är därför som människor som är födda i stjärntecknet Hunden ofta befinner sig i yrken som läkare, pastor, advokat eller pedagog. Sociala yrken passar Hunden, för som ett kinesiskt horoskop tolkar det, Hundar är klassiska ”do-gooders”.

Hunden kan vara envis

Hunden i kinesisk astrologi är en osjälvisk och även en kreativ karaktär. Han värdesätter mycket och visar sin tacksamhet ofta. En Hund gillar inte att argumentera. Falskhet eller förfalskade känslor är främmande för detta stjärntecken. Men hundar är också misstänksamma. I början tenderar de att vara avståndstagande och reserverade. Denna zodiak kommer till botten med en persons motiv innan den förlitar sig på någon, eller till och med binder dem till någon. Men när Hunden väl fått självförtroende, kommer du inte att hitta en mer omtänksam person, och han kommer att ägna sig åt sin partner och sin familj av hela sitt hjärta. Men Hunden anses också vara envis, vilket kan göra honom till en framgångsrik person. Pessimism eller till och med cynism och rädsla är mer negativt betyg för Hunden. Människor födda i Hundens stjärntecken går inte bra ihop med Drakar, men de klarar sig desto bättre med Hästar eller Tigrar.