Tuppens år

1909 (jord), 1921 (metall), 1933 (vatten), 1945 (trä), 1957 (eld), 1969 (jord), 1981 (metall), 1993 (vatten), 2005 (trä), 2017 (eld)
Ett kinesiskt horoskop kommer att beskriva Tupptecknet som en bra observatör. Psykiater, läkare eller detektiv, det är yrken som är särskilt bra för en Tupp. Precision och noggrannhet är egenskaper som detta stjärntecken värderar väldigt mycket. En Tupp gillar inte att låtsas, utan kommer att säga rakt ut och ärligt, vad den tycker om en person eller en sak. Komplicerade eller djupa tankar och känslor, är inte något som Tuppen kan bli vän med, enligt kinesisk astrologi.

Tuppen gillar att tuppa sig

Tuppen gillar att vara det, som vi associerar den med i vår västerländska kultur, ”tuppen i hönsgården.” Stjärntecknet Tuppen älskar när andra människor ser den, beundrar den och när den är centrum för all uppmärksamhet. Det är därför som människor som är födda i Stjärntecknet Tupp gillar att klä upp sig. Uträkningen fungerar bevisligen, för Tuppar, enligt det kinesiska horoskopet, uppfattas ofta som attraktiva och vackra. Även om Tuppen ibland kan verka okonventionell på utsidan, så är detta stjärntecken mycket konservativ enligt kinesisk astrologi.

Tuppen är skeptisk

Tuppen är inte lätta att lura. När det gäller hans grundläggande attityd, är Tuppen initialt skeptisk och han kommer att känna igen den verkliga motivationen, hos en person som går och maskar, även om den spelar teater bra.

En tupp gillar att vara i sällskap. Detta stjärntecken är verkligen inte den klassiska “soffpotatisen”. Att koppla av och göra ingenting är svårt för Tupp. Han gillar att använda sina talanger, och han har många av dem. Det är därför som Tuppar ofta är mycket framgångsrika enligt det kinesiska horoskopet. Den som är i sällskap med en Tupp blir inte uttråkad. Han är bra på att underhålla andra människor, är entusiastisk, livlig och mycket gästvänlig. Med sin livsglädje och sin skicklighet kommer han snabbt att vinna andra människors tillgivenhet. Förmodligen är den mest slående dygden i denna zodiak, hans ovillkorliga lojalitet. En Tupp är en vän för livet, han kommer aldrig att bryta sitt ord. Tuppens stjärntecken kommer att göra allt, för att göra människorna han älskar lyckliga. Men det finns också en hake. Tuppen kan ibland skada andra människor med sina ord, eftersom de är för tanklösa och vassa.