Brunbjörn

22/8 – 21/9

Brunbjörnen är stjärntecknet för alla de som föddes mellan 22 augusti och 21 september i Native American horoskop och är motsvarigheten till Jungfrun i zodiakens tecken i västerländska horoskopet.

Alla som är födda under stjärntecknet för Brunbjörn har en lugn och fridfull karaktär. Brunbjörnsfödda ger ofta intrycket av att de skulle vilja dra sig tillbaka och det är därför det tar mycket tid och tålamod, särskilt i kärlek, att inspirera och vinna den berörda personen, för Brunbjörnar har mycket svårt att visa känslor. Men varför? En mjuk kärna ligger under ett hårt skal. Det är detsamma med människor med zodiakens Bruna björnar. De har sina hjärtan på rätt ställe, är både romantiska och ömma, och ändå spränger de av styrka. I den glada vildmarken brukar bruna björnar vara fredliga rovdjur. Människor som är födda under stjärntecknet Brunbjörn har också liknande egenskaper. Enligt det nativa horoskopet för brunbjörnen är onödig ansträngning helt enkelt slöseri med ti och kraft.

Brunbjörnar är livsnjutare

Brunbjörnar är sanna finsmakare, som uppskattar livet och alla de vackra saker som följer med det. Han är hårt arbetande och pålitlig i sitt yrkesliv och han brukar bli arbetsnarkoman. Dessutom åtnjuter han ofta oreserverat förtroende, eftersom han är lugn och också anpassningsbar.

En Brunbjörn är alltid lojal och hjälpsam mot sina vänner och fungerar vanligtvis som skiljeman i tvister. Ändå har människor med stjärntecknet Brunbjörn också negativa sidor. Ibland uttrycker de överdriven kritik av sina medmänniskor, vilket ibland kan leda till diskussioner.

Enligt det nativa horoskopet föds Brunbjörnar under skördetiden och de är fulla av energi och godmodiga. Eftersom de är oberoende, försiktiga, omtänksamma och ödmjuka, behöver de vanligtvis en ordnad och säker miljö för sitt välbefinnande. Även om han mest sina känslor, är han en varm partner i ett förhållande och värderas också högt som vän. Men eftersom han är ovillig att avslöja sina känslor, leder det snabbt till förhållandeproblem.

I medicinhjulet i native astrologi har Brunbjörnen stenen med siffran 21 och kallas också “Skördenmånen”. Här lär han ut sin kreativa nyfikenhet, gott omdöme, en känsla av rättvisa och att erövra hjärtan. Dessutom visar ett sådant medicinhjul, också vad plikt och arbete egentligen betyder och visar att varken cynism, eller överdriven kritik är meningsfull.