Kråka 22/09 – 22/10

I det nativa horoskopet finns stjärntecknet Kråka. Ett stjärntecken kallas också ett medicinhjul i Native American astrologi. Människor som är födda under perioden 22/09 till 22/10, är alltså födda i Kråkans tecken. Liksom alla andra stjärntecken har Kråkan också speciella egenskaper som presenteras nedan.

I det nativa horoskopet är det också vanligt att inkludera olika områden, såsom element, vindar och klan. Kråkan tillhör till exempel luftelementet. Luft ses som ett anslutande element, varför människor som är födda som Kråkor aldrig är ensamma, utan kännetecknas av sin sociala interaktion med människor, genom sin vänlighet. Du kommer aldrig att se en kråka ensam så länge den har möjlighet att umgås.

Kråkan i Fjärilsklanen

Dessutom tillhör Kråkan fjärilsklanen. När du tänker på en fjäril tänker du omedelbart på de snabbt flaxande vingarna. Därför är det inte förvånande när det sägs om de kråkfödda att de alltid är på språng och aldrig sitter och latar sig. Kråkor älskar också att lösa svåra uppgifter och delta i intressanta samtal. Under vissa omständigheter, kan han till och med påverka personen han pratar med och i vissa avseenden få dem att tänka om. På grund av sina diplomatiska färdigheter är han också mycket lämplig som medlare. Det finns inget som en kråka gillar mindre, än ett gräl i närheten. Det är därför han är där snabb att hjälpa till. Att framhäva sig själv är inte kråkans melodi, eftersom han i princip inte gillar konfrontationer. På grund av den starka känslan av rättvisa skulle Kråkan aldrig göra något fel, och även hindra andra människor från att göra det. Det är typiskt för stjärntecknet Kråka att visa eftertänksamhet och då och då och stanna upp och omvärdera livet. Så kråkor kan vara allvarliga och oroa sig.

En av de mer negativa egenskaperna hos Kråkor är att de inte kan vara spontana. Det betyder att, innan du bestämmer dig för en sak, måste du väga allt under en lång tid, och först jämföra fördelar och nackdelar. I värsta fall tillåter de sig att påverkas av andra människor, om de inte själva når ett tillfredsställande resultat.

Kråkan älskar att klä sig elegant och lägger alltid stor vikt vid ett välskött utseende. Kråkfödda är inte sällan artister, musiker eller skådespelare, eftersom de har en stark känsla för estetik och är naturligt begåvade.