Uggla 23/11 – 21/12.

Ett  American native horoskop delar upp året i ett hjul med tolv födelseperioder. Varje sektion har ett speciellt totemdjur, som liknar zodiakens tecken från västerländsk astrologi. De karakteristiska egenskaperna hos dessa djur, återspeglar de människor som är födda under denna tid och beskriver därmed deras natur, deras beteende och deras sociala beteende.

Ett native horoskop innehåller ännu mer: Till skillnad från andra horoskop tror inte ursprungsfolken på ett öde som har förutbestämts för oss, utan snarare betraktar livet som en konstant process av tillväxt, utveckling och mognad. Därför beskriver native astrologi, förutom de egenskaper som nämns ovan, också sätt som kan leda till inre perfektion och läkning av hela personligheten. Det visar karaktärssvagheter och felaktigheter och uppmuntrar inlärning och förändring.

Ugglans stjärntecken

Människor födda i stjärntecknet Skytten (23 november – 21 december) tillhör Ugglans stjärntecknet i det nativa horoskopet. Ugglan symboliserar andlig klarhet och rättvisa. Ugglor är modiga människor med ett gott öga för detaljer. Det är därför de gillar att komma till botten med sakerna.

Ugglor älskar sin yttrandefrihet och rörelse och avskyr alla begränsningar.

På grund av deras stora frihetsälskan har ugglor ofta svårt att engagera sig i långvariga relationer i ett partnerskap.

Den som bor med Ugglor bör definitivt ge dem tid för sig själva. Om du trycker på eller begränsar Ugglan för mycket riskerar du att förlora honom.

De i Ugglan födda, försöker ofta påverka människor runt omkring dem och driva dem i en viss riktning. Å andra sidan är de svåra att övertyga om något och behöver mycket bra argument, innan de ger sitt samtycke. I Ugglan födda personer överdriver ofta det med sin hjälpsamhet och kan bli mycket förolämpade, när deras ansträngningar avvisas. Människor i ugglans stjärntecken är vaksamma och öppensinnade och har olika intressen. De tenderar att fastna, eftersom de vill förverkliga för många planer samtidigt.

Ugglans inlärningsprocess

Den första lektionen för ugglor är att övervinna sin rädsla för skyldigheter. De måste lära sig att de har kontroll över sina egna liv, då kan de framgångsrikt möta stort ansvar och närmare band i partnerskapet.

Den andra lektionen gäller den överdrivna hjälpsamheten hos den uggelfödda. Han måste lära sig att bara ingripa för att hjälpa, när den andra personen uttryckligen begär det.

Som en tredje lektion bör uggelfödda lära sig att kontrollera sina överflödiga energier och koncentrera sig uteslutande på riktigt viktiga saker, istället för att slösa sin energi på alla möjliga idéer samtidigt.