Utter 20/1 – 18/2

Stjärntecknet Utter är ett stjärntecken i det nativa horoskopet. Dess position på medicinhjulet indikerar en mycket energisk och glad energi. Uttern i astrologi är mycket optimistisk. Även om Uttern drabbas av något negativt, kommer det inte att kunna förstöra hans humör länge. Detta stjärntecken älskar samhället. Utterfolk gillar att sprida sitt goda humör och humor. Dessutom anses detta stjärntecken vara mycket medkännande och hjälpsamt. Om någon behöver hans hjälp kan Uttern inte låta bli att hjälpa till, oavsett om de är en bra vän eller en hjälplös främling. Uttern skulle till och med ge sin sista skjorta till någon som han tycker synd om. Dessutom är Uttern en mycket solidarisk person. Vänskap är lika viktigt för honom som familjen.

Uttern i det nativa horoskopet anses också vara en världsförbättrare

Utterns nästan omisskännliga optimism blir bara problematisk när detta stjärntecken når sina gränser, när Utterns idealism inte tas på allvar, eller den avvisas. Uttern behöver en kreativ miljö där han kan röra sig fritt, för att känna sig bekväm och för att nå sin fulla potential. uttern kan inte hantera styva regler och förordningar, inte heller det oetiska beteendet hos sina medmänniskor. I en sådan miljö kan inte Uttern implementera sina ursprungliga och ibland till synes absurda idéer för andra människor. Tolerans är ett annat starkt drag hos Uttern. Människor i stjärntecknet Utter vill göra allt för att förbättra alla människors liv.

Den svaga Uttern

Sårbarhet och excentricitet nämns ofta som negativa egenskaper hos detta stjärntecken. En Utter ska inte ta avslag för hårt. Han kan vara säker på att han aldrig får slut på bra idéer. Men var försiktig: Uttern måste lära sig, att idén ensam inte räcker för honom på lång sikt. Han måste också kunna omsätta sina goda idéer i praktiken och möta problem som han stöter på under vägen. Förresten, när det gäller kärlek tenderar Otter-människor att vara separerade. Män i stjärntecknet Uttern gillar inte att slå sig ner. Utterkvinnor håller ofta tillbaka med sina känslor. Därför kan Uttern verka sval för andra människor.