Varg 19/2- 20/03

Native har alltid haft sin egen astrologi och därför också andra stjärntecken, än de som är kända för oss, såsom Skorpionen, Kräftan eller Väduren. Denna astrologi är inte baserad på ett förutbestämt öde, som vårt, utan antar att allt är föremål för ständiga förändringar. För native har solidaritet, respekt och solidaritet med naturen högsta prioritet. Det antas också att varje stjärntecken tillhör en viss klan, och att de fyra olika riktningarna och vindarna har en viktig betydelse. Till exempel står vårens östanvind för framsynthet och andlighet och tilldelas de nativa stjärntecknen på Falk, Bäver och Hjort.

På samma sätt som vårt horoskop, delas det nativa horoskopet året i 12 månar. Var och en av dessa tolv månar motsvarar ett stjärntecken. Förutom stjärntecknet tilldelas också ett djur, en färg, ett mineral och en växt. Men det viktigaste är djuret. De nativa stjärntecknen är också väldigt mycket baserade på årstiderna. Stjärntecknet Varg kännetecknas av den långsamt uppvaknande naturen när vintern blir vår.

Det nativa stjärntecknet Varg motsvarar ungefär vårt stjärntecken Fiskarna, från tiden 20 februari till 19 mars. Människor födda under detta nativa stjärntecken kännetecknas av passion och en hög nivå av anpassningsförmåga. Dessutom är känslighet, diplomati och generositet bland vargens egenskaper. Svagheterna är å andra sidan ofta sårbarhet och lättpåverkan. Stjärntecknet varg tilldelas färgen blågrön, växten plantain ( matlagningsbanan)och vatten som grundelement.

Den native astrologiska zodiaken är också känd som jorden eller medicinhjulet.

Detta medicinhjul visar sätt att harmonisera med universum och med sig själv. Den visar också sambandet mellan olika egenskaper och objekt. Medicinhjulet är vanligtvis uppdelat i tolv födelsetider där 12 olika personlighetstyper tilldelas 12 olika djur.

Uttrycket medicinhjul indikerar att vägarna till perfekt harmoni, som visas i det betyder helande och perfektion för människor. De olika elementen i det nativa medicinhjulet symboliserar allt från vilket världen skapades, till exempel elementet eld betyder människans ande, elementet luft, å andra sidan, betyder tänkande och förståelse.